pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 04. December , 2009, 11:31:30 » |
|
zbytocne sa navzajom vselijako urazat, vysledok je ajtak rovnaky ze na kazdeho z vasich oblubencov momentalne dojde tak 7 ludi.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 04. December , 2009, 11:32:52 » |
|
ozaj, nemam skusenosti z klubov po slovensku ale precital som si teda ze tam kapely vacsinou neplatia...no ale plati sa v nich vstupne? komu ide to vstupne? aby som dal 3 - 5 e a podporil vrzot, tak ja osobne si to velmi dobre rozmyslim. ked uz by mala fungovat uplna charita, tak nech niekto odvazny spravi klub, zainvestuje don nemale peniaze a nech tam necha cojaviem cez tyzden hravat kapely zadarmo a zaroven bez naroku na honorar a zije iba z predaneho piva. ktovie dokedy by takyto model vydrzal a ci by "ziadne vlezne" prilakalo viac ludi ktovie na co by sa potom zase zacalo vyhovarat a ktory samovrah by do toho isiel ... tu nejde o charitu... ved ake ma klub naklady,aj keby hypoteticky na tu kapelu nikto neprišiel ? 5 euro za spalenu elektrinu ? .. tu ide proste o to že kapela robi hudobnu produkciu, ta pritiahne zakaznikov,ktorí chcu počut live muziku a tí mi spravia tržbu na vstupnom a na chlaste / a zaleži len na dohode,či sa o zisk zo vstupneho podelim s kapelou/ Samozrejme su rozdielne podmienky dohody so začinajucou a menej znamou kapelou a s renomovanou kapelou,ktora ma už "svoje meno".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 04. December , 2009, 11:34:45 » |
|
zbytocne sa navzajom vselijako urazat, vysledok je ajtak rovnaky ze na kazdeho z vasich oblubencov momentalne dojde tak 7 ludi.
.....máš pravdu.....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 04. December , 2009, 11:37:03 » |
|
u nas je to tak muzikanti sa stretneme a kvakame o nejakych vintage LPčkach Ved najlepsie, klud je aspon.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 04. December , 2009, 11:37:53 » |
|
no neviem.. problem je ze tu u nas si to nikto asi nezasluzi .. nemal som problem ist za svojou oblubenou kapelou do Kodane, Budapesti a co ja viem este kde.. to, ze ma niekto problem ist z petrzalky do stareho mesta je vizitka danej kapely
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 04. December , 2009, 11:38:30 » |
|
Ved najlepsie, klud je aspon. kedy ideme ?všetko som už zabudol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 04. December , 2009, 11:41:13 » |
|
kedy ideme ?všetko som už zabudol Vsak ked tu dojdes, daj vediet a pojde sa. Alebo mozno bude vylet s Rastom do Trencina, tak budeme vopred avizovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 04. December , 2009, 11:45:12 » |
|
Ja neviem, co tu vsetci nariekate. Sme malicky plebejsky statik so zaprdenou mentalitou. Navyse nic rockovo-gitarove tu uz davno nie je v mode, ak ste si nestihli vsimnut. Stale to tu tak bude, mozno casom este horsie, ked tu postupne kapely zacnu na koncertovanie rezignovat. Proste realita je taka, ze bude vacsina amaterskych a poloprofi kapiel hrat pre max. par desiatok ludi v podnikoch a mozu byt radi. Alebo zacnite trenovat rapovanie, versovanie, zahodte tie prepotene gitarky a mozno oslovite aspon nejakych pubertakov, ktori sa vam na "koncerte" vdacne najebu a 16ky vas aspon budu obdivovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 04. December , 2009, 11:54:16 » |
|
Ja neviem, co tu vsetci nariekate. Sme malicky plebejsky statik so zaprdenou mentalitou. Navyse nic rockovo-gitarove tu uz davno nie je v mode, ak ste si nestihli vsimnut. Stale to tu tak bude, mozno casom este horsie, ked tu postupne kapely zacnu na koncertovanie rezignovat. Proste realita je taka, ze bude vacsina amaterskych a poloprofi kapiel hrat pre max. par desiatok ludi v podnikoch a mozu byt radi. Alebo zacnite trenovat rapovanie, versovanie, zahodte tie prepotene gitarky a mozno oslovite aspon nejakych pubertakov, ktori sa vam na "koncerte" vdacne najebu a 16ky vas aspon budu obdivovat. No jo ludéééé. Lahko ovplyvnitelne stvorenia. Ked media začnu zhusta vysielat koncert patagonskych tučniakov hrajucich na velrybiu kost,tak sa učast na koncertoch kosťovych kapiel zlepší.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 04. December , 2009, 11:54:42 » |
|
Ja neviem, co tu vsetci nariekate. Sme malicky plebejsky statik so zaprdenou mentalitou. Navyse nic rockovo-gitarove tu uz davno nie je v mode, ak ste si nestihli vsimnut. Stale to tu tak bude, mozno casom este horsie, ked tu postupne kapely zacnu na koncertovanie rezignovat. Proste realita je taka, ze bude vacsina amaterskych a poloprofi kapiel hrat pre max. par desiatok ludi v podnikoch a mozu byt radi. Alebo zacnite trenovat rapovanie, versovanie, zahodte tie prepotene gitarky a mozno oslovite aspon nejakych pubertakov, ktori sa vam na "koncerte" vdacne najebu a 16ky vas aspon budu obdivovat. asi maš peavdu,ešteže tu mameza rohom CZ
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 04. December , 2009, 12:21:03 » |
|
no neviem.. problem je ze tu u nas si to nikto asi nezasluzi .. nemal som problem ist za svojou oblubenou kapelou do Kodane, Budapesti a co ja viem este kde.. to, ze ma niekto problem ist z petrzalky do stareho mesta je vizitka danej kapely presne tak, kazdy narod ma taku vladu a kapely ake si zasluzi
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 04. December , 2009, 12:26:44 » |
|
Pista, je mozno nacase to zmenit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 04. December , 2009, 12:32:06 » |
|
dobre ze tu pisete vsetky tie picoviny . mozno si z toho vezmem nieco ku srdcu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 04. December , 2009, 12:32:19 » |
|
Pista, je mozno nacase to zmenit. ... podme robit veci lepšie... ... vy povedzte a ja to urobím... ...za mna hovoria činy.... ....som tu pre vás...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 04. December , 2009, 12:33:52 » |
|
... podme robit veci lepšie... ... vy povedzte a ja to urobím... ...za mna hovoria činy.... ....som tu pre vás... Ale Ty si daleko a este som od Teba nepocul ani jednu ukazku. Neviem, ci by som sa Ta nebal vziat do fiktivnej kapely.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|