Branko
|
|
« kedy: 05. December , 2009, 00:30:03 » |
|
Novinka od MM. Mahagonove jadro vsadene to lipoveho tela ! Btw - super videjko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 05. December , 2009, 00:35:18 » |
|
Blues Saraceno ma velmi vychytany zvuk paradicka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 05. December , 2009, 00:44:00 » |
|
uz si si mohol dat tu pracu najst aj ten obrazok, ked ti to karol povedal.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 05. December , 2009, 00:47:31 » |
|
uz si si mohol dat tu pracu najst aj ten obrazok, ked ti to karol povedal. ...
Nie, nemohol, lebo ten mi poslal Karol az teraz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. December , 2009, 11:48:56 » |
|
MUST HAVE
NOW
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 05. December , 2009, 11:55:37 » |
|
uz si si mohol dat tu pracu najst aj ten obrazok, ked ti to karol povedal. Esteze tu fotku s dutinami nevidel Progrocker...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 05. December , 2009, 16:16:43 » |
|
Esteze tu fotku s dutinami nevidel Progrocker...
No a? Co je na tej gitare take zaujimave?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 05. December , 2009, 16:18:11 » |
|
Však tie diery - nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 05. December , 2009, 17:14:07 » |
|
To nie su diery.Diery sa robia do Gibsonovych Lespolou. Do normalnych gitar sa robia rezonančne dutiny pripadne akusticke komory.
|
|
« Posledná zmena: 05. December , 2009, 17:36:26 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 05. December , 2009, 19:32:36 » |
|
To nie su diery.Diery sa robia do Gibsonovych Lespolou. Do normalnych gitar sa robia rezonančne dutiny pripadne akusticke komory. Aj Gibson ma take modely, chambered bodies. Viem, ze nemas rad Gibsony (hoci mi je to nepochopitelne, kedze mas rad 70s muziku, kde dominovali), ale co narobis, stale robia najlepsie gitary.
|
|
« Posledná zmena: 05. December , 2009, 19:33:33 od poprocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 05. December , 2009, 19:43:35 » |
|
Aj Gibson ma take modely, chambered bodies. Viem, ze nemas rad Gibsony (hoci mi je to nepochopitelne, kedze mas rad 70s muziku, kde dominovali), ale co narobis, stale robia najlepsie gitary. ale Progy,ved srandujem. Ja nemam proti Gibsonom nič. Bolo na nich /a ešte aj v sučasnosti/ nahranej strašne vela dobrej muziky. A keby v tych 60-70 rokoch neboli,tak by tie nahravky tak "nehrali". / ale prezradím ti male tajomstvo: v podstate gibsony nenávidím,lebo som napiču gitarista a oni kurvy to hned spoznaju/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 05. December , 2009, 19:46:06 » |
|
ale prezradím ti male tajomstvo: v podstate gibsony nenávidím,lebo som napiču gitarista a oni kurvy to hned spoznaju
Ale nie, praveze na nich sa da vcelku "machrovat" viacej ako na Fendroch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 05. December , 2009, 19:47:54 » |
|
Ale nie, praveze na nich sa da vcelku "machrovat" viacej ako na Fendroch.
...aha,tak už viem kto z fora nevie hrat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 05. December , 2009, 20:51:10 » |
|
Aj Gibson ma take modely, chambered bodies. Viem, ze nemas rad Gibsony (hoci mi je to nepochopitelne, kedze mas rad 70s muziku, kde dominovali), ale co narobis, stale robia najlepsie gitary. Zdá sa mi že posledné 3-4 roky ich akosi pribúda a to aj medzi mladými kapelami...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|