Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 16:04:35
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Znovuotvorenie klubu Babylon - po novom Majestic Music Club  (Prečítané 21193 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #15 kedy: 09. December , 2009, 12:23:02 »

.....k tomu miestu ešte pod iným názvom mám krásne spomienky......z čias ešte keď som slúžil ZVS.....triezvy sme to ani za ten svet nevedeli nájsť a pod parou sťa čarovným prútikom by sa bol niekto zahnal tak sme zakaždým trafili.....jasné že bez uniformy.....  Bavím sa skvele ....je to dobre situované....akcie sa dajú riešiť štýlom pricestujem, vypogujem, odcestujem  Bavím sa skvele ......
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #16 kedy: 09. December , 2009, 12:43:30 »

nieco som uz o tom pocul zopar tyzdnov dozadu. velmi dobra sprava a hlavne, byvam velmi blizko Bavím sa skvele bude to parada.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #17 kedy: 09. December , 2009, 12:57:38 »

To uz by sa konecne patrilo, je to hanba ze v BA v podstate nemame nejaky vacsi klub.
Ved potom studenti a dochadzajuci zamestnanci z vychodu, Oravy a podobne nemaju kam chodit :).

mne sa celkom pacilo v tom Heineken Tower Stage, velmi pekny priestor, parkovanie luxus ale neviem ako je na tom MHD a uz vobec neviem kolko chcu za prenajom.
ale super ze je aj majestic. uz len rozumne kapely a rozumnych ludi co na tie kapely dojdu. ale ak to ma byt ako babylon, tak to asi nebude tak casto obsadzovane lokalnymi bandami kedze untergruntu bude musiet stacit randal a mozno vedla ten ocko ak sa uchyti.
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #18 kedy: 09. December , 2009, 13:05:20 »

mam pocit ze Heineken ma vacsi stage nez samotne miesto pod stageom :D::D  tiez mi tam chyba bar vo vnutri
« Posledná zmena: 09. December , 2009, 13:05:37 od kaolko » Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #19 kedy: 09. December , 2009, 13:16:47 »

presne tak, ak bude mat MMC aspon taku uroven ako ma Heineken, tak tu mame dva skvele kluby, co nie je az take marne
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #20 kedy: 09. December , 2009, 13:19:24 »

heineken je fajn miesto ked pride jedna kapela/ hudobnik ako napr ten kotzen ale koncert 2 a viac kapiel si tam predstavit neviem
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #21 kedy: 09. December , 2009, 13:28:35 »

heineken je fajn miesto ked pride jedna kapela/ hudobnik ako napr ten kotzen ale koncert 2 a viac kapiel si tam predstavit neviem

.. myslis teraz v pripade, ze by tam bola nejaka mensia lokalna akcia, ako robi Randal ? Tak to neviem, nad tym som nerozmyslal, ja sa na to skor pozeram z pohladu single koncertu, ak by sem chcelo prist nieco serioznejsie zo zahranicia, ci by to malo kde hrat vobec. Prave Heineken a mozno MMC bude slusna alternativa
« Posledná zmena: 09. December , 2009, 13:29:37 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 09. December , 2009, 13:32:32 »

velakrat sa stava ze robia kapely turne spolu s este nejakou kapelou a zavola ich sem prave nejaka domaca kapela, MMC by bol na to asi aj vhodnejsi aj kapacitou a dalsimi moznostami, Heineken mi pride vyslovene na jedno predstavenie a dost..
Zaznamenané

lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #23 kedy: 09. December , 2009, 13:37:43 »

Aaaa, 3 kluby pokope a tak nebezpecne blizko, uz sa tesim na tych ozratych pankacov, autosklenari budu mat zase pracu  Smútim.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #24 kedy: 09. December , 2009, 13:53:59 »

len nech to pribuda. babylon nebol nikdy profilovany ako pankacsky podnik a urcite ani nebude, na to je obluda  Žmurk :) ocko asi tiez pojde inou cestou a bengal ostane pri tvrdsich zanroch + s2t  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 09. December , 2009, 13:58:43 »

len nech to pribuda. babylon nebol nikdy profilovany ako pankacsky podnik a urcite ani nebude, na to je obluda  Žmurk :) ocko asi tiez pojde inou cestou a bengal ostane pri tvrdsich zanroch + s2t  Bavím sa skvele

stv2?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #26 kedy: 09. December , 2009, 16:08:01 »

bengal pre 2tv bol po skonceni babylonu len ako nutne zlo  :)
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #27 kedy: 09. December , 2009, 20:03:08 »

Kukol som tu vizualizaciu - a sak to je proste do bodky to iste co Babylon. Naco je dobra taka vizualizacia?

Môže to pomôcť aj Randalu, keď po akcii v Babylone všetkých vyženú, tak dosť ľudí skončí na pive v Randali. Žmurk
No neni ta skoda, aby si len brnkal do gitary? Uz si mal sediet niekde v kancli a tunelovat miliony.  Bavím sa skvele

Aaaa, 3 kluby pokope a tak nebezpecne blizko, uz sa tesim na tych ozratych pankacov, autosklenari budu mat zase pracu  Smútim.
A zahradkari a ti, co maju na starosti tie verejne stojany s reklamnymi casakmi.  Na zdravie!
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #28 kedy: 09. December , 2009, 23:06:21 »

a ja sa prave rozhodujem medzi bytom na Palarikovej (hned vedla Ymcy) a Prievozskou (pri robote) ....dilema :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #29 kedy: 10. December , 2009, 07:46:10 »

a ja sa prave rozhodujem medzi bytom na Palarikovej (hned vedla Ymcy) a Prievozskou (pri robote) ....dilema :)

ty si jaky lolo, jak keby v tom klube zadarmo ulievali  ha ha ha radsej sa budes kazde rano zobudzat na brzdenie vlaku a prejebavat love aby si siel autom na prievozsku  Bavím sa skvele
(ozaj a tych cigosov co sa tam na palarikovej lubia grupovat si videl?  :) )
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 23 otázok.