Včerajší koncert bol veľmi fajnová spomienka na minulosť. Randal bol plný, veľa známych, ktorých som nevidel roky, kapely z minulosti, ktoré odpálili výborné vystúpenia, zvuk veľmi slušný (výrazne nad moje očakávania)..
Hrali kapelky:
Čenkovej deti - zachytil som len poslednú skladbu, hralo im to ale slušne, pohodový starý bigbajz s výborným prevedením aj zvukom. Zahrali si tam na gitarách Peci Uherčík a Broňo Dobrota. Veľmi fajn.
Gemer - slušný starý hard&heavy, niektoré skladby ma celkom pobavili..
Krakatit - výborne odohratý heavy koncert s parádnym Temovým spevom. Úplne ma dostal. Za viac rokov najlepší heavy spev, čo som počul na slovenskej scéne. Temo - hybaj do toho spevu zas na plno, daj dokopy dobrú kapelu a hraj
Kapela perfektne šlapala aj vďaka Teovi Skovayovi (Fermata) na bicie.
Acheron - podľa mňa prvý slovenský rap-metal, ako by som ho nazval. Nie je to moja šálka kávy, ale fajn spomienka na porevolučné časy a plno akcií, čo sme vtedy absolvovali..
Grapefruit Death - začali temne a zakončili to 2 starými covermi. Neviem prečo, čakal som len vlastné veci od nich prípadne kapely Halušky, ktorú spomenuli.. Vystúpenie celkom ok, bubeník bol ale veľmi nemastný neslaný na takú produkciu. Nešplapalo to moc. Ostatní chalani hrali ale v pohode.
Krokoband - síce až tak moc nezohraté, ale po rokoch zas fantastické vystúpenie. Krokovi to hrá stále výborne, je podľa mňa stále jednička v zeppelinovsky poňatej gitarovej hre na Slovensku. A s Jankom Bujnovským na basu a Gustom Horváthom na bicie im to šlapalo parádne. Gusto je stále výborný bubeník, slovenský Bonham ako vyšitý.. Čelista je zas ďalší vynikajúci blues-hardrockový spevák.
S takto stráveným večerom som naozaj spokojný..