Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 17:55:36
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: umelci Made in HELL alebo ako to radsej nerobit  (Prečítané 7468 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #15 kedy: 22. December , 2009, 15:20:48 »

ale sak to je celkom normalne len varga tam hra zas picoviny...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 22. December , 2009, 15:23:20 »

tie picoviny to prave zachranuju, inak by to bolo dost infantilne  Bavím sa skvele
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #17 kedy: 22. December , 2009, 15:31:14 »

tie picoviny to prave zachranuju, inak by to bolo dost infantilne  Bavím sa skvele
infantilne su secky vargove zvuky co si natoci na tych svojich cudach, najradsej mam ked tam zajebe tie svoje povestne fanfary   ha ha ha
Zaznamenané
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #18 kedy: 22. December , 2009, 15:33:19 »

Mne sa to paci, ide z toho vcelku napinava atmosfera, aj ked som ich pocul hrat uz aj lepsie
  :)
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #19 kedy: 22. December , 2009, 18:07:16 »

napínavé je to len preto,elbo človek furt len čaká kedy už začnu hrat Bavím sa skvele

nezacnu hned lebo na zaciatku sa dohodli ze budu len tak brnkat a klepkat pol hodinu lebo keby kazdy zacal hned tie svoje haluze jeden cez druheho tak za 5 minut by uz nemali co hrat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #20 kedy: 22. December , 2009, 18:40:08 »

mne sa najvac lubi jak varga v 8.16 uplne odveci zajebe  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

ale treba uznat že to ma slušnu atmosferu hoci je to dosť disharmonicke  :)
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #21 kedy: 22. December , 2009, 18:55:49 »

8.16 ma uz aj seban kvalitne rozladenu gitaru
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #22 kedy: 22. December , 2009, 18:59:07 »

takto vyzera ked sa stretne az moc osobnosti  Bavím sa skvele obcas mi to pripomina cakanie hyen az mrcina zdochne.. stale idu len bicie, potom varga zadeli.. seban s oskarom radsej cakaju.. a v niektorych momentoch je na nich vyslovene vidno ze: som rad ze som teraz radsej bol ticho, lebo to co som sa chystal spravit by nedopadlo dobre s tym podkladom co tam dal marian

toto iste robime opity v skusobni, kazdy si zobere nejaky nastroj (dvere, flasku, smetny kos) a ja sa zmocnim klavesov, sice sa potom stale za to hanbim 2 tyzdne.. ale znie to +- rovnako
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #23 kedy: 22. December , 2009, 19:01:30 »

8.16 ma uz aj seban kvalitne rozladenu gitaru

to len trosku polaskal tremolo na gitare
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #24 kedy: 22. December , 2009, 22:39:28 »

tento jam poznam, mne sa na nom paci ze je to take troska absurdne divadielko miestami  Bavím sa skvele
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #25 kedy: 22. December , 2009, 23:18:49 »

takto vyzera ked sa stretne az moc osobnosti  Bavím sa skvele obcas mi to pripomina cakanie hyen az mrcina zdochne.. stale idu len bicie, potom varga zadeli.. seban s oskarom radsej cakaju.. a v niektorych momentoch je na nich vyslovene vidno ze: som rad ze som teraz radsej bol ticho, lebo to co som sa chystal spravit by nedopadlo dobre s tym podkladom co tam dal marian

tak na tomto koncerte by som bola veľmi rada  Popiskujem si
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 23. December , 2009, 00:28:11 »

tak na tomto koncerte by som bola veľmi rada  Popiskujem si

v kociku asi len
Zaznamenané

bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #27 kedy: 23. December , 2009, 01:33:00 »

v kociku asi len
:)  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #28 kedy: 23. December , 2009, 10:47:35 »

No Varga tam ma fakt otrasny zvuk s tymi syntacikmi. Bleee Inak bordel, kvazi snaha o free jazz impro ale nejako neuprimne to na mna posobi.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #29 kedy: 23. December , 2009, 10:53:13 »

nato aby sfleku s Vargom dali take, ako vedeli v tej zostave dat zfleku v tom obdobii bez neho, tak by s tym Vargom museli mat toho odohrate podstatne viac, ako henten jediny "koncert", alebo nech boli spolocne hrania dokopy dve... mi to prislo, ako ze tam toho Vargu chceli mat len aby tam bol, z nejakej prestize ci co, takisto ako si Vargu volavaju na kadejake nezmyselnosti typu odovzdanie slavika. ze Varga je tu povazovany istymi kruhmi za legendu, tak tu legendu treba pravidelne ukazovat. co zase Varga pri svojej znamej lenivosti predpokladam ze sa musi nechat dlho ukecavat...
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.