Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 09:24:58
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Stastne a Vesele Vianoce  (Prečítané 20757 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #30 kedy: 23. December , 2009, 14:57:07 »

to ma byt popicasie, poicasie, picasie a pocasie?
ak bude pekne, tak popicasie. ak bude skarede, tak picasie :)
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #31 kedy: 23. December , 2009, 14:57:19 »

Bara, ja som len v ramci predsavzati do noveho roku odporucil par tipov. Ci na to este pride cas v separatnej diskusii, teme ?

Maťo, máme jedného spoločného kamaráta z medicíny, ktorý je veľmi múdry a úžasný človek, a gramatiku nevie vôbec... a aj tak si ho veľmi vážim, nikdy by mi nenapadlo ho kvôli tomu prirovnávať k opiciam  ?§!.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #32 kedy: 23. December , 2009, 15:01:13 »

ked dostanes nejaku chorobu alebo v starobe mozna budes prvy co bude kazat o jezisovi  Žmurk

to je inak vcelku zaujimava vec, som rad ze si na to podotkol. Jezis ako symbol vacsinou spaja chudobnych, chorych a slabych jedincov. Z hladiska ludskej psychiky je to rovnako zaujimavy jav ako vymysel pojmu spravodlivosti, ktora samozrejme neexistuje. Vcelku zaujimave teda je, ze silni, zdravi prosperujuci jedinci veria sami vseba a svoju silu. A kedze je vacsinou medzi pojmamy opacneho charakteru len velmi tenka ciara ktora sa da zmazat, mozme teda povedat ze sila ktora v nas je za dobrych okolnosti a nazyvame ju viera v seba a sila ktora je v nas ked sme na tom zle a nazyvame ju Jezis Kristus je vlastne ten isty pojem. Co znamena ze JK je vlastne kazdy z nas. Co znamena ze ja som za odluku cirkvi od statu.

edit: paradoxne sa ale nazdavam, ze kazdy jedinec v hodine svojej smrti ale uveri vo vyssiu silu. Nie preto, ze by bol o tom presvedceny ale z cistej animalnej vypocitavosti. Tak ja teda uverim radsej, ze tam nieco je, ak to tak aj v skutocnosti bude, tak je len dobre, ak to tak nebude, tak whatever mylil som sa ale radsej si to poistim.
« Posledná zmena: 23. December , 2009, 15:05:08 od kaolko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #33 kedy: 23. December , 2009, 15:02:32 »

Maťo, máme jedného spoločného kamaráta z medicíny, ktorý je veľmi múdry a úžasný človek, a gramatiku nevie vôbec... a aj tak si ho veľmi vážim, nikdy by mi nenapadlo ho kvôli tomu prirovnávať k opiciam  ?§!.

hmm ako chce liecit a operovat ludi, ked si nevie zapamatat taku banalitu kedy ma ist tvrde alebo makke i, pripadne ze pad lokal je vzdy s makkym i na konci slova?  :)
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #34 kedy: 23. December , 2009, 15:03:46 »

hmm ako chce liecit a operovat ludi, ked si nevie zapamatat taku banalitu kedy ma ist tvrde alebo makke i, pripadne ze pad lokal je vzdy s makkym i na konci slova?  :)

akurat som sa chcel spytat na meno  Bavím sa skvele  moze byt fantasticky kamarat ale operovat by som sa nedal kvoli tomu
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #35 kedy: 23. December , 2009, 15:04:02 »

Ale Bara, nemyslel som to tak extremne.
Druha vec je, niekedy sa moze stat, ze ujde, no a co. O tom som nehovoril, hovoril som o kusoch, ktori pisu hlava-nehlava, castokrat je to za hranicou unosnosti,

Vies, myslim si, ze by clovek mal mat akytaky prejav, ano nie sme tu na fore SAV, ale aj tak;
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #36 kedy: 23. December , 2009, 15:05:01 »

no to snáď nemyslíš vážne, že pri operáciách alebo záchranárskych akciách pomáhajú pravidlá slovenského pravopisu, alebo že to funguje na základe podobnej schémy  Fuuha zíram
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #37 kedy: 23. December , 2009, 15:07:04 »

Karol / Musicman .. ubezpecujem Vas, ze sa bat nemusite, je to sikovny chlap. Na taku laparoskopiu moc gramatiky netreba  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 23. December , 2009, 15:07:40 »

no to snáď nemyslíš vážne, že pri operáciách alebo záchranárskych akciách pomáhajú pravidlá slovenského pravopisu, alebo že to funguje na základe podobnej schémy  Fuuha zíram

vidim ze ti uchadzaju spojitka.. myslim si, ze ak clovek nie je schopny zapamatat si jednoduche gramaticke javy specificke pre jeho rodnu rec ,ano, tie javy ktore do teba hustia od 6 rokov na zakladnej skole az do konca strednej kedy z danej veci skladas este aj skusku zivota, potom ako si mas zapamatat zlozite principy fungovania ludskeho tela, latinske nazvoslovie ktore ti dovoli komunikovat aj s lekarom z Mogadisho tak, aby ta porozumel.
« Posledná zmena: 23. December , 2009, 15:08:19 od kaolko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #39 kedy: 23. December , 2009, 15:10:08 »

vidim ze ti uchadzaju spojitka.. myslim si, ze ak clovek nie je schopny zapamatat si jednoduche gramaticke javy specificke pre jeho rodnu rec ,ano, tie javy ktore do teba hustia od 6 rokov na zakladnej skole az do konca strednej kedy z danej veci skladas este aj skusku zivota, potom ako si mas zapamatat zlozite principy fungovania ludskeho tela, latinske nazvoslovie ktore ti dovoli komunikovat aj s lekarom z Mogadisho tak, aby ta porozumel.

nechcem sa ho dotknut, ale Brdo pise jak taky hotentot, ale uplne a pritom je chytry jak opica a pali mu to jak malokomu. a to mal este mamku slovencinarku  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #40 kedy: 23. December , 2009, 15:11:21 »

nechcem sa ho dotknut, ale Brdo pise jak taky hotentot, ale uplne a pritom je chytry jak opica a pali mu to jak malokomu. a to mal este mamku slovencinarku  Bavím sa skvele

Brdo ma rezat nebude..  Bavím sa skvele aj ked verim ze minimalne otvorit by ma vedel :D
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #41 kedy: 23. December , 2009, 15:11:35 »

kazdy ma to svoje v com vynika a myslim, ze slovenska gramatika a pravopis zas tak uzko s medicinou nesuvisi. taky einstein v skole tiez 2x nehviezdil a ako fyzik patril k najuznavanejsiem Žmurk
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #42 kedy: 23. December , 2009, 15:12:42 »

neuchádzajú mi spojítka, Karol, existuje špecifická porucha - dysortografia - neschopnosť naučiť sa gramatiku. a predsa môže byť aj vysoko inteligentný človek s takouto poruchou. a keď budeš mať niekedy úraz a budeš potrebovať záchranárov, nezabudni sa ich spýtať, či ovládajú pravopis  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #43 kedy: 23. December , 2009, 15:13:15 »

aj ked je pravda, ze pisomny prejav moze napovedat celkom slusne :) a ze tu podobnych exotov mame ...
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #44 kedy: 23. December , 2009, 15:14:15 »

neuchádzajú mi spojítka, Karol, existuje špecifická porucha - dysortografia - neschopnosť naučiť sa gramatiku. a predsa môže byť aj vysoko inteligentný človek s takouto poruchou. a keď budeš mať niekedy úraz a budeš potrebovať záchranárov, nezabudni sa ich spýtať, či ovládajú pravopis  Na zdravie!

bohuzial, on by bol toho schopny  ha ha ha
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.