musicman
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 23. December , 2009, 15:15:22 » |
|
neuchádzajú mi spojítka, Karol, existuje špecifická porucha - dysortografia - neschopnosť naučiť sa gramatiku. a predsa môže byť aj vysoko inteligentný človek s takouto poruchou. a keď budeš mať niekedy úraz a budeš potrebovať záchranárov, nezabudni sa ich spýtať, či ovládajú pravopis mam dysortografiu a IQ 150 toto budem pouzivat ked niekto zadre o pravopise
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 23. December , 2009, 15:16:51 » |
|
neuchádzajú mi spojítka, Karol, existuje špecifická porucha - dysortografia - neschopnosť naučiť sa gramatiku. a predsa môže byť aj vysoko inteligentný človek s takouto poruchou. a keď budeš mať niekedy úraz a budeš potrebovať záchranárov, nezabudni sa ich spýtať, či ovládajú pravopis aby sa nahodou nestalo ze mi to zachrani zivot.. naburam nahodou a pridu zachranari a ja budem vykrikovat: ak neviete gramatiku, tak ma nechajte tak! to ma odvezu do nemocnice este rychlejsie, lebo si budu mysliet ze mam zrazeninu na mozgu (mn vam povie ako sa to povie po latinsky) .. cize ma este rychlejsie dovezu do nemocnice kde uz bude skuseny gramaticky sposobily MN cakat az mi moze spravit s kamaratom laparoskopiu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 23. December , 2009, 15:16:58 » |
|
aj ked je pravda, ze pisomny prejav moze napovedat celkom slusne a ze tu podobnych exotov mame ... ano vacsinou to uz vychadza potom priamo z formy toho co napisu ta gramatika je uz len taka ceresnicka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 23. December , 2009, 15:23:25 » |
|
aby sa nahodou nestalo ze mi to zachrani zivot.. naburam nahodou a pridu zachranari a ja budem vykrikovat: ak neviete gramatiku, tak ma nechajte tak! to ma odvezu do nemocnice este rychlejsie, lebo si budu mysliet ze mam zrazeninu na mozgu (mn vam povie ako sa to povie po latinsky) .. cize ma este rychlejsie dovezu do nemocnice kde uz bude skuseny gramaticky sposobily MN cakat az mi moze spravit s kamaratom laparoskopiu subduralny hematom, sorry .. az teraz som si to vsimol
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 23. December , 2009, 15:26:31 » |
|
subduralny hematom, sorry .. az teraz som si to vsimol
to je vyborna kapela.. z puchova
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 23. December , 2009, 15:26:40 » |
|
naburam nahodou a pridu zachranari a ja budem vykrikovat: ak neviete gramatiku, tak ma nechajte tak! aby sa ti prianie nahodou nesplnilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 23. December , 2009, 15:28:49 » |
|
aby sa ti prianie nahodou nesplnilo vies co, mozno by to bol lepsi pocit nez ten co mam posledneho pol roka.. vyburanie sa by bolo pre mna asi ako ked hras futbal a udries si koleno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 23. December , 2009, 15:55:40 » |
|
Bara, mas uplnu pravdu a suhlasim s tebou. To co si dala ako priklad je extrem, extrem sa vzdy najde a nemoze sa brat ako meritko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 23. December , 2009, 15:59:19 » |
|
..nevkusne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 23. December , 2009, 16:08:32 » |
|
..nevkusne
This is automatic response system (ARS) Please do not reply to this post : Drahy Krtko, dakujeme za Tvoj nezmyselny prispevok v tejto nezmyselnej teme. Tvoje forum, .. ale nie Krtko, aj tebe pekne sviatky
|
|
« Posledná zmena: 23. December , 2009, 16:09:27 od mn »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 23. December , 2009, 16:12:13 » |
|
This is automatic response system (ARS) Please do not reply to this post : Drahy Krtko, dakujeme za Tvoj nezmyselny prispevok v tejto nezmyselnej teme. Tvoje forum, .. ale nie Krtko, aj tebe pekne sviatky a choďte už robiť niečo užitočné, napríklad myši vyháňať z domčeka - ako ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 23. December , 2009, 16:14:43 » |
|
.. ale nie Krtko, aj tebe pekne sviatky no ja neviem, je to velmi divne ak nenavidim vianoce a najradsej by som ich stravil v objati samoty opity a zdrogovany v nejakej jaskyni v temnom lese?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 23. December , 2009, 16:16:58 » |