bara
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 23. December , 2009, 16:19:25 » |
|
z Barbie domceku ?
žiaľ, z naozajstného
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 23. December , 2009, 16:19:31 » |
|
No co nam uz ostava, ako ich nejako bez psychickej ujmy prezit.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290
on a journey to become a musician...
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 23. December , 2009, 16:26:25 » |
|
Napriek tomu, ako je tato tema zahltena uvahami o Jezisovi a gramatike, by som Vam vsetkym chcel popriat vsetko naj na Vianoce aj do noveho roku, nech sa Vam splni co si zelate. A nech forum este nejaky ten rok vydrzi. P.s. od tej chaty sa uz definitivne upustilo?
|
|
|
Zaznamenané
|
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain And you are young and life is long and there is time to kill today And then one day you find ten years have got behind you No one told you when to run, you missed the starting gun.
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 23. December , 2009, 16:28:21 » |
|
no ja neviem, je to velmi divne ak nenavidim vianoce a najradsej by som ich stravil v objati samoty opity a zdrogovany v nejakej jaskyni v temnom lese?
myslim si, ze tvoj postoj vychadza bud z negativneho zazitku spojeneho s Vianocami, ktory ti sposobil takuto traumu, alebo priapadne nie tak uplne idealnym vztahom rodic-dieta.. sme tu pomerne anonymne forum, kludne sa mozme o tom bavit a zistit kde je problem..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 23. December , 2009, 16:44:56 » |
|
no ja neviem, je to velmi divne ak nenavidim vianoce a najradsej by som ich stravil v objati samoty opity a zdrogovany v nejakej jaskyni v temnom lese?
Ty mas uz dlhsie dusevne problemy, ze ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 23. December , 2009, 16:45:33 » |
|
neverim, ze Ta fakt nikto na tomto svete nema rad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 23. December , 2009, 16:55:53 » |
|
neverim, ze Ta fakt nikto na tomto svete nema rad tiez pochybujem ze sa nenajde nikto..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 23. December , 2009, 16:56:48 » |
|
neverim, ze Ta fakt nikto na tomto svete nema rad to som povedal? ja sa len nerad spravam podla nejakych spolocenskych noriem, nemam zaujem sa pretvarovat ze mam rad ludi ktorych zvysok roka nemam rad, nemam zaujem byt obdarovany preto lebo sa to patri a nemam zaujem o vsetky tie krestanske vianocne obrady preto lebo sa pred stomilionmi rokov narodil niekto v nejakej vyjebanej mastali a nemam zaujem sa divat na symbol "skrotenia prirody" vrchol ohavnosti a nevkusu - vianocny stromcek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 23. December , 2009, 16:58:48 » |
|
to som povedal? ja sa len nerad spravam podla nejakych spolocenskych noriem, nemam zaujem sa pretvarovat ze mam rad ludi ktorych zvysok roka nemam rad, nemam zaujem byt obdarovany preto lebo sa to patri a nemam zaujem o vsetky tie krestanske vianocne obrady preto lebo sa pred stomilionmi rokov narodil niekto v nejakej vyjebanej mastali a nemam zaujem sa divat na symbol "skrotenia prirody" vrchol ohavnosti a nevkusu - vianocny stromcek to je v poriadku. ja sa spravam celorocne rovnako ku vsetkym ludom. darceky ma kupovat nebavi, skorej ma to otravuje. ale dostavam ich rad. a stromcek popicacky vonia v izbe. nevidim na tom nic zle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 23. December , 2009, 17:02:05 » |
|
to som povedal? ja sa len nerad spravam podla nejakych spolocenskych noriem, nemam zaujem sa pretvarovat ze mam rad ludi ktorych zvysok roka nemam rad, nemam zaujem byt obdarovany preto lebo sa to patri a nemam zaujem o vsetky tie krestanske vianocne obrady preto lebo sa pred stomilionmi rokov narodil niekto v nejakej vyjebanej mastali a nemam zaujem sa divat na symbol "skrotenia prirody" vrchol ohavnosti a nevkusu - vianocny stromcek nie nie nie.. podstata vianoc nie je pretvarovat sa, to nikto od teba nechce a ked sa tak ostatni spravaju k tebe, potom je to ubohe od nich.. podstata je v tom, ze mas stravit tych par dni v roku s tymi, ktorym na tebe zalezi a na ktorych zalezi tebe samemu.. tych mas obdarovat uz len svojou pritomnostou a pozornostou a az v druhom rade nejakymi darmi..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 23. December , 2009, 17:09:50 » |
|
kaolko, podstata vianoc je slavit narodenie j.k., tato tvoja podstata je len akysi novodoby hybrid a omylna interpretacia.. a co to je za podstata ak som stimi ludmi 365 dni v roku s ktorymi aj na vianoce?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 23. December , 2009, 17:13:36 » |
|
to vobec nie je pravda, Vianoce sa slavili uz davno predtym ako si to krestania privlastnili oslavoval sa slnovrat, palili sa ohne a zdobil sa strom.. to je pohansky sviatok jak vysity, cize nejakeho JFK mi to ani nespominaj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 23. December , 2009, 17:15:33 » |
|
to vobec nie je pravda, Vianoce sa slavili uz davno predtym ako si to krestania privlastnili oslavoval sa slnovrat, palili sa ohne a zdobil sa strom.. to je pohansky sviatok jak vysity, cize nejakeho JFK mi to ani nespominaj Dokaz mi to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast