Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 13:50:11
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Stastne a Vesele Vianoce  (Prečítané 20791 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #90 kedy: 24. December , 2009, 10:54:57 »

aj v anieloch a demonoch to je tusim spominane. alebo da vinciho kod, teraz si nepamatam tie knihy su v niektorych miestach podobne  Zdravíčko
Da vinciho kod je jedno velke bullshit citanie.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #91 kedy: 24. December , 2009, 10:57:37 »

Je. Treba zakazat a spalit. Kedze Vatikan protestoval. Žmurk

Inak moj nazor sa teraz s Tvojim ozaj zhoduje.  Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #92 kedy: 24. December , 2009, 11:02:12 »

podla mna je to fajn detektivka ale netreba za tym hladat nic viac :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #93 kedy: 24. December , 2009, 11:06:25 »

su tie nazory na vianoce v tej knizke snad ine, ako sa tu povedali ? ja si myslim, ze nie a nevidim dovod niektorym informacam tam neverit, sak preco klamat vo veciach ktore sa daju overit.

Ale ved nie, len som tym chcel povedat ze Dan Brown precital par tychto "serioznejsich" kniziek a napisal hentu sice milu a dobre sa citajucu detektivku ktora vsak vyznieva dost naivne a je to cele take "lacne". Ale to mal byt ciel, cize sa mu to podarilo, precital som si to aj ja a bavilo ma to, aj tie jeho dalsie knizky. A ano , je to vlastne bullshit z isteho pohladu, preto som sem napisal ze existuju aj trosku serioznejsie knizky na tuto temu (ktore by vsak veriaci tiez oznacili za bullshit). Nejdem tu radsej pisat moje nazory na organizovane nabozenstvo (akekehokolvek druhu) , je to uplne zbytocne.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #94 kedy: 24. December , 2009, 11:07:09 »

presne tak.. je to fikcia, moderny roman.. inak odporucam pokracovanie vola sa to ze The DaVinci Load a je to trosku z inej oblasti kinematografie  Bavím sa skvele
Zaznamenané

GHS
Hosť
« Odpoveď #95 kedy: 24. December , 2009, 11:52:49 »

Stastne a vesele Vam prajem.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #96 kedy: 24. December , 2009, 11:57:19 »

presne tak.. je to fikcia, moderny roman.. inak odporucam pokracovanie vola sa to ze The DaVinci Load a je to trosku z inej oblasti kinematografie  Bavím sa skvele

To je ta komedia ?  ha ha ha
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #97 kedy: 24. December , 2009, 11:57:27 »

Brano, Brano... stavim cely svoj rybarsky majetok (dve udice, stolicka, sada plavacikov, twistre...  Bavím sa skvele) ze si tu knihu necital  Žmurk ja som to cital, ako aj Anjeli a demoni, aj v originale a vlastne mozem povedat, ze je to vyborne citanie. Urcite je to inteligentny oddych.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #98 kedy: 24. December , 2009, 11:58:32 »

Brano, Brano... stavim cely svoj rybarsky majetok (dve udice, stolicka, sada plavacikov, twistre...  Bavím sa skvele) ze si tu knihu necital  Žmurk ja som to cital, ako aj Anjeli a demoni, aj v originale a vlastne mozem povedat, ze je to vyborne citanie. Urcite je to inteligentny oddych.
No jo.... takze na Vianoce uz mam darceky a to od Teba !  Bavím sa skvele Cital som tu knihu, asi pred letom este. :)
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #99 kedy: 24. December , 2009, 11:59:40 »

No jo.... takze na Vianoce uz mam darceky a to od Teba !  Bavím sa skvele Cital som tu knihu, asi pred letom este. :)
Neverim, ty necitas, si nevzdelany buran  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #100 kedy: 24. December , 2009, 12:00:20 »

mne sa to pacilo...malo to spad celkom a aj napinave  :) mne sa to pacilo

jo a inac tiez: stastne a vesele Vianoce  :)

a kaolko - asi mas zjavne problemy s gramatikou, pretoze sa pise "Vsetko najlepsie do noveho roka". Novy rok sa pise s velkym, ked myslis iba ten jeden den, cize takto nam to prajes iba na jeden den  Beeee
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #101 kedy: 24. December , 2009, 12:00:48 »

Neverim, ty necitas, si nevzdelany buran  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Bacha na vec kamo! Ty neveriaci Tomas vyjebany, hodit Ta leveom !  Ja som čert..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #102 kedy: 24. December , 2009, 12:01:26 »

Novy rok sa pise s velkym, ked myslis iba ten jeden den, cize takto nam to prajes iba na jeden den  Beeee
Presne toto som chcel napisat uz vcera, ale nemal som to srdce kazit debatu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #103 kedy: 24. December , 2009, 12:04:30 »

Bacha na vec kamo! Ty neveriaci Tomas vyjebany, hodit Ta leveom !  Ja som čert..  Bavím sa skvele
Ok, tak - pri akej prilezitosti nachytala Sophie este ako dieta svojho deda, ze patri do akehosi cudneho spolku Huh! Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele 
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #104 kedy: 24. December , 2009, 12:05:21 »

no to som zvedavy a este ako sa ten spolok volal  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.