Ano, prave som to pozeral, vyzera pekne. Tiez by som chcel Custom, ale skor sa priklanam k 24prazcovemu modelu. Neviem ako to nakoniec bude, pretoze som nehral na ziadnej PRS, takze neviem porovnat. Len skoda ze u SE modelov nieje ta "PRS finta" rozopinania cievok z HB na SC. To mam momentalne aj na Arii a je to imho dobra vec na ciste zvuky.
fuha, no v prvom rade by si to mal chytit do ruky, nie kazdemu to sedi; predsa je ta gitara oprot takej arii charakterovo a konstrukcne na mile daleko, aby si nebol sklamany. pushpull/coil slpit rozopinanie nie je u vsetkych, maju to hlavne vymedzene na McCarty modelovu radu, ktora je prakticky tiez od minulej sezony zrusena.
Aj keby si isiel do SE, da sa to velmi lahko urobit, avsak zalezi od elektriky. Je to minimalny zasah, ak na tom tak trvas, hocikto ti to urobi.\
Podla mna aj pri tej cene, u zakkyho nemas co vahat
Ale zvaz si to, SE ma sialenu patku, ktora ti ak si zvyknuty na gitarky typu aria/ibanez moze sialene vadit. Maju povacsine hrube krky s odlisnym radiusom ako rovne ibanezacke krky, z ktorych vychadza prave aria. Dalej kobylka, sroby na nej dost zavadzaju, ale to je charakter ich stoptailu, atd atd
Mozno jeden vylet do BA a mas to, onboard