Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 15:31:57
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ako to robite vy  (Prečítané 9269 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
paci
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

« kedy: 27. December , 2009, 22:55:34 »

Nazdar.zacinam nahravat niejake covery do pc bicie z guitar pro.prerobene na realnejsie zvuky cez EZ drummer hodene do Guitar Rig tak niejak to nahravam.ale tam viem nahrat ako jeden zvukovy subor bicie spolu s gitarou a chcel by som aby mi bicie isli aby som hral snimi ale nahral len gitaru aby som mohol nastavit potom neskor vysku hlasitosti bicich gitary atd..je nato jedna vec v guitar rig ale ked nahram dlhsiu cast pesnicky tak mi to ani neulozi avvypise niejaky erorr.poradte cez co by sa to dalo..FL studio nema nieco take zeby som tam pichol gitaru do niejakeho efektu ?alebo nieo take diki Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #1 kedy: 27. December , 2009, 23:29:22 »

Neviem ci je guitar rig aj ako vst plugin, co asi je, tak trebars cez reaper,cubase,crystal, alebo hocico, co podporuje vst pluginy tam si vsetko nahras asi pohodlnejsie.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #2 kedy: 27. December , 2009, 23:34:53 »

Ano, GuitarRig je aj ako VST plugin, aj ako RTAS a myslim ze aj DXi.
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 28. December , 2009, 00:24:17 »

FL studio nema nieco take zeby som tam pichol gitaru do niejakeho efektu ?alebo nieo take diki Bacha na vec kamo!
Ma, neviem uz sice ako skorsie verzie, ale nova FL9 ano. Normalne natiahnes mysou z plochy alebo adresara wavko bicich, pichnes gitaru a zvolis napr. plugin "Hardcore" (myslim, ze to je zoskupenie 4 virtualnych krabiciek dist, chorus, delay a neviem co este... menis typy kabinetov...atd.). Akurat na nahravanie vo velkom to velmi jednoduche nie je, snad keby si ziskal rutinu...  Popiskujem si treba tam totiz na kazdu novu stopu potvrdit zvoleny kanal na nahravanie a potvrdit prepisanie povodnej stopy novou (pri zlom pokuse). Ako zaznam napadov aj s drobnymi chybami ano, na plnohodnotne covery kus o nervy, ale treba skusit.
Zaznamenané
paci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #4 kedy: 28. December , 2009, 08:34:30 »

okej tak poskusam nieco..stahujem cubase tak uvidime co stym.lebo pamatam si ked sme raz nahravali v studiu tak sme nahravali cez cubase.ale videl som aj V FL studiu niejake HC jak tu spominal.tka diki za rady
Zaznamenané
paci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #5 kedy: 28. December , 2009, 09:29:50 »

vie niekto ako ten guitar rig hodim do Fl studia ako plugin?
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #6 kedy: 28. December , 2009, 09:35:31 »

vie niekto ako ten guitar rig hodim do Fl studia ako plugin?
takto
Zaznamenané

paci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #7 kedy: 28. December , 2009, 11:02:20 »

a este jedna vec.lebo zapnem efekt a bicie mi idu so skreslenym zvukom.a guitar rig sice funguje no nahrava to bez skreslenia
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #8 kedy: 28. December , 2009, 11:06:24 »

to vzdy ako VST nahrava bez skreslenia .. az ked to prehravas pripadne expotrujes tak pocujes ten skresleny zvuk.. cize akonahle vypnes efekt mas cisty zvuk
Zaznamenané

paci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #9 kedy: 28. December , 2009, 14:08:43 »

neviem to tam nijak nastavit zeby som nahral samotnu gitaru..ani neviem tam preprat samotne bicie bo cez ez drummer mi furt skresli aj bicie
Zaznamenané
1pablo
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 28. December , 2009, 15:06:25 »

ked sme pritom guitar rig, ja pouzivam momentalne amplitube nahram zvuk s comba uz skresleny a na track napojim amplitube to iste ide aj z guitar rig len taky maly detajl:D ked tu spominate nahravanie cisteho zvuku a pouzitia skresleneho, ako to vlastne funguje:D

v podstate co to ma robit, mam nahravat zvuk cez linku a priamo cez tie vst alebo na celane s comba a pouzit vst, alebo ten spominany spôsob ze na skresleny zvuk pouzijem skreslenie z vst ?
Zaznamenané
1pablo
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 28. December , 2009, 15:07:26 »

neviem to tam nijak nastavit zeby som nahral samotnu gitaru..ani neviem tam preprat samotne bicie bo cez ez drummer mi furt skresli aj bicie

skreslenie je prebudenym vystupom cize stiahni hlasitost do 0 dB a malo by to byt ciste
Zaznamenané
paci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #12 kedy: 28. December , 2009, 15:47:25 »

skusam v cubase.mam tam nahodeny guitar rig no aleani on ani ziaden iny efekt nechyti. a oneskorene to nahrava.skusim daco poskusat ked niekto vie nech napise co tam treba prestavit
Zaznamenané
1pablo
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 28. December , 2009, 15:54:41 »

skusam v cubase.mam tam nahodeny guitar rig no aleani on ani ziaden iny efekt nechyti. a oneskorene to nahrava.skusim daco poskusat ked niekto vie nech napise co tam treba prestavit
oneskorenie je zvukovkou rsp latenciou bud lepsiu zvukovku alebo skusit novy asio driver, a otazne je kde to vešaš tu plaginu otvor si mixer f3, daj konkretny track a tam klikni na E, a vloz to do lavej casti
Zaznamenané
paci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #14 kedy: 28. December , 2009, 18:01:25 »

nouz mam aj gitaru pocujem cez efekt.nahrava musim sa este pobavit s hlassitostou
uvidime co sa vyskytne za problem este
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.12 sekund, 23 otázok.