proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 28. December , 2009, 23:08:22 » |
|
hadate sa tu o nicom. ci niekto hra na gibsone alebo fendroch nieje otazka zanru/doby ale vyhradne otazka vkusu samotneho hraca. jdenemu sa da dobre na tom inemu na tom... tak to bolo aj v roku 1960, 1970... a tak to je aj teraz. Hovorit ze LP je nemoderne a pozerske alebo zanrovo obmedzene je blbost.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 28. December , 2009, 23:10:02 » |
|
Progi zamerne necitujes moju zmienku o strakacoch
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 28. December , 2009, 23:10:56 » |
|
U nas mozno nie, kedze ich je malicko. Kukni si trebars USA, kopec popularnych aj menej popularnych kapiel na nich hra a dokonca specialne na starych kusoch (uz len napr. kapelky ala Tool a pod.). Slovensko je v tomto dost smiesne a snazi sa byt kuulovo moderne za kazdu cenu. Kukni tiez Nemecko trebars, o ake gitary je nas Ebay najvacsi zaujem. Myslis, ze to kupuju vsetko len snobi? v amerike sa tych gibsnov nieco popredalo trochu iny pocet ako na slovensku. a ked niekto vytiahne gibson na videu tak aj kvoli image ktovie na com to nahral. tak ako kazdy ma marshale za sebou kvoli image a ani na to nehra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 28. December , 2009, 23:10:59 » |
|
Progi zamerne necitujes moju zmienku o strakacoch To uz je vec Tvojho vkusu, ze mas rad strakace. Ja ich mam tiez rad v podstate.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 28. December , 2009, 23:11:25 » |
|
nie nie.. oni sa nehadaju.. vlastne hovoria vsetci to iste len v kazdom prispevku pouzivaju synonyma z toho predosleho :D obsah je ten isty.. cize nehadaju sa.. len drzia tu temu umelo nazive aby sa aspon o den dlhsie udrzal gibson v pamati ludi..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 28. December , 2009, 23:12:29 » |
|
tak potom je vsetko v poriadku
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 28. December , 2009, 23:13:14 » |
|
len drzia tu temu umelo nazive aby sa aspon o den dlhsie udrzal gibson v pamati ludi.. Tak tak, jediny si to trafil - som za to plateny a za kazdy predany kus na SR (dokonca aj stary a aj v maloobchodnej sieti) mi idu lowe z Juesej.
|
|
« Posledná zmena: 28. December , 2009, 23:13:31 od poprocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 28. December , 2009, 23:14:02 » |
|
Tak tak, jediny si to trafil - som za to plateny a za kazdy predany kus na SR (dokonca aj stary a aj v maloobchodnej sieti) mi idu lowe z Juesej. nezabudni na danove priznanie :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 28. December , 2009, 23:14:19 » |
|
Zasa velmi velmi skresleny nazor. Drevo, snimace, prazce, pohodlie pri hre - to su presne tie faktory, ktore robia gitaru drahou. Za cca 330 € kupis tak docela shit, na ktory sa sice da hrat - mozno tak doma, skusobna a sem tam koncert. V studiu som sa nestretol s gitarou okolo ceny cca 400 €. - Beriem seriozne kapely - nie mladencov, ktori sa rozhodli nahravat svoje prve demo. preco skresleny? je to hlavne moj nazor a nikto mi nemoze povedat ze je objektivne nespravny alebo skresleny... na druhej strane hral som aj na poriadne drahych gitarach a neprisli mi vobec pohodlim ine ako tie sunky co mam doma... dalsia vec ze na nahravke v mixe nikto nerozlisi co to je... na druhej strane je pravda ze kebyze som profik a zivim sa tym tak by mi nebolo luto vyvalit palku za dobru gitaru, ale kedze hram len doma a sem tam koncert tak ma to netrapi cize vlastne suhlasim v tom ze lacna gitara - na drtenie doma + garageband, draha gitara - profi... a nesuhlasim ze mam skresleny nazor
|
|
« Posledná zmena: 28. December , 2009, 23:17:25 od cubo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 28. December , 2009, 23:17:08 » |
|
tie gibsony co sa same naladia sa nejak nepredavaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 28. December , 2009, 23:17:43 » |
|
tie gibsony co sa same naladia sa nejak nepredavaju Ved to, vsetci najviac chcu len tie plesnive. Paradox ze, aky je svet nemoderny a na Slovensku len vsetci moderne chcu hrat?
|
|
« Posledná zmena: 28. December , 2009, 23:18:49 od poprocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 28. December , 2009, 23:19:26 » |
|
ok jedine co je fakt veduce u ozaj drahych nastrojov je pohodlie, luxus z hry, to ze 99% z tych nastrojov aj naozaj ladi a rezonuje ako ma a pocit, ze si clovek zaplati dost za poriadnu vystupnu kontrolu ktora ma zarucit ze ide o kvalitny kus.. gitara nemoze hrat viac ako gitara a menej ako gitara.. moze hrat len inak to je cele.. pripadne moze este nehrat vobec ked je pokazena
|
|
« Posledná zmena: 28. December , 2009, 23:20:59 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 28. December , 2009, 23:20:39 » |
|
u ozaj drahych nastrojov je pohodlie, luxus z hry, to ze 99% z tych nastrojov aj naozaj ladi a rezonuje ako ma
Zas aj drahe stare aj nove zneju casto kazdy dost odlisne, by si sa divil. Je to pestre aspon.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 28. December , 2009, 23:21:31 » |
|
Zas aj drahe stare aj nove zneju casto kazdy dost odlisne, by si sa divil. Je to pestre aspon. no vsak hej.. zneju inak.. to som aj povedal. .ale nezneju 'lepsie' a 'horsie' zneju proste inak.. keby bola najlepsia gitara gibson z 1880teho z cervotociveho hondurasu tak by ani nahodou nebola dostupna na ebayi :D:D urcite by na nej niektohral.. len nikomu nejebe az tak velmi
|
|
« Posledná zmena: 28. December , 2009, 23:22:27 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 28. December , 2009, 23:22:27 » |
|
ale nezneju 'lepsie' a 'horsie' zneju proste inak..
Co ja viem. Ked jeden ma slabsi sustain, zahuhlava sa viac a je menej rezonantny, myslis, ze sa to neda oznacit slovom horsie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|