Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
03. December , 2024, 21:04:48
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako su Gibsony nemoderne a uz len imidzove  (Prečítané 38831 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #45 kedy: 28. December , 2009, 23:08:22 »

hadate sa tu o nicom. ci niekto hra na gibsone alebo fendroch nieje otazka zanru/doby ale vyhradne otazka vkusu samotneho hraca. jdenemu sa da dobre na tom inemu na tom... tak to bolo aj v roku 1960, 1970... a tak to je aj teraz. Hovorit ze LP je nemoderne a pozerske alebo zanrovo obmedzene je blbost.

Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #46 kedy: 28. December , 2009, 23:10:02 »

Progi zamerne necitujes moju zmienku o strakacoch Žmurk  Na zdravie!
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #47 kedy: 28. December , 2009, 23:10:56 »

U nas mozno nie, kedze ich je malicko. Kukni si trebars USA, kopec popularnych aj menej popularnych kapiel na nich hra a dokonca specialne na starych kusoch (uz len napr. kapelky ala Tool a pod.). Slovensko je v tomto dost smiesne a snazi sa byt kuulovo moderne za kazdu cenu. Kukni tiez Nemecko trebars, o ake gitary je nas Ebay najvacsi zaujem. Žmurk Myslis, ze to kupuju vsetko len snobi?

v amerike sa tych gibsnov nieco popredalo trochu iny pocet ako na slovensku. a ked niekto vytiahne gibson na videu tak aj kvoli image ktovie na com to nahral. tak ako kazdy ma marshale za sebou kvoli image a ani na to nehra.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #48 kedy: 28. December , 2009, 23:10:59 »

Progi zamerne necitujes moju zmienku o strakacoch Žmurk  Na zdravie!

To uz je vec Tvojho vkusu, ze mas rad strakace. Ja ich mam tiez rad v podstate. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #49 kedy: 28. December , 2009, 23:11:25 »

nie nie.. oni sa nehadaju.. vlastne hovoria vsetci to iste len v kazdom prispevku pouzivaju synonyma z toho predosleho :D obsah je ten isty.. cize nehadaju sa.. len drzia tu temu umelo nazive aby sa aspon o den dlhsie udrzal gibson v pamati ludi..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #50 kedy: 28. December , 2009, 23:12:29 »

tak potom je vsetko v poriadku  Na zdravie!
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #51 kedy: 28. December , 2009, 23:13:14 »

len drzia tu temu umelo nazive aby sa aspon o den dlhsie udrzal gibson v pamati ludi..  Bavím sa skvele

Tak tak, jediny si to trafil - som za to plateny a za kazdy predany kus na SR (dokonca aj stary a aj v maloobchodnej sieti) mi idu lowe z Juesej. Som frajer
« Posledná zmena: 28. December , 2009, 23:13:31 od poprocker » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #52 kedy: 28. December , 2009, 23:14:02 »

Tak tak, jediny si to trafil - som za to plateny a za kazdy predany kus na SR (dokonca aj stary a aj v maloobchodnej sieti) mi idu lowe z Juesej. Som frajer

nezabudni na danove priznanie :D
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #53 kedy: 28. December , 2009, 23:14:19 »

Zasa velmi velmi skresleny nazor. Drevo, snimace, prazce, pohodlie pri hre - to su presne tie faktory, ktore robia gitaru drahou. Za cca 330 € kupis tak docela shit, na ktory sa sice da hrat - mozno tak doma, skusobna a sem tam koncert. V studiu som sa nestretol s gitarou okolo ceny cca 400 €. - Beriem seriozne kapely - nie mladencov, ktori sa rozhodli nahravat svoje prve demo.  Na zdravie!

preco skresleny? je to hlavne moj nazor a nikto mi nemoze povedat ze je objektivne nespravny alebo skresleny... na druhej strane hral som aj na poriadne drahych gitarach a neprisli mi vobec pohodlim ine ako tie sunky co mam doma... dalsia vec ze na nahravke v mixe nikto nerozlisi co to je...
na druhej strane je pravda ze kebyze som profik a zivim sa tym tak by mi nebolo luto vyvalit palku za dobru gitaru, ale kedze hram len doma a sem tam koncert tak ma to netrapi  Na zdravie! cize vlastne suhlasim v tom ze lacna gitara - na drtenie doma + garageband, draha gitara - profi... a nesuhlasim ze mam skresleny nazor  :)
« Posledná zmena: 28. December , 2009, 23:17:25 od cubo » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #54 kedy: 28. December , 2009, 23:17:08 »

tie gibsony co sa same naladia sa nejak nepredavaju  Popiskujem si
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #55 kedy: 28. December , 2009, 23:17:43 »

tie gibsony co sa same naladia sa nejak nepredavaju  Popiskujem si

Ved to, vsetci najviac chcu len tie plesnive. Paradox ze, aky je svet nemoderny a na Slovensku len vsetci moderne chcu hrat? Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 28. December , 2009, 23:18:49 od poprocker » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #56 kedy: 28. December , 2009, 23:19:26 »

ok jedine co je fakt veduce u ozaj drahych nastrojov je pohodlie, luxus z hry, to ze 99% z tych nastrojov aj naozaj ladi a rezonuje ako ma a pocit, ze si clovek zaplati dost za poriadnu vystupnu kontrolu ktora ma zarucit ze ide o kvalitny kus.. gitara nemoze hrat viac ako gitara a menej ako gitara.. moze hrat len inak to je cele.. pripadne moze este nehrat vobec ked je pokazena
« Posledná zmena: 28. December , 2009, 23:20:59 od kaolko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #57 kedy: 28. December , 2009, 23:20:39 »

u ozaj drahych nastrojov je pohodlie, luxus z hry, to ze 99% z tych nastrojov aj naozaj ladi a rezonuje ako ma

Zas aj drahe stare aj nove zneju casto kazdy dost odlisne, by si sa divil. :) Je to pestre aspon.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #58 kedy: 28. December , 2009, 23:21:31 »

Zas aj drahe stare aj nove zneju casto kazdy dost odlisne, by si sa divil. :) Je to pestre aspon.

no vsak hej.. zneju inak.. to som aj povedal. .ale nezneju 'lepsie' a 'horsie' zneju proste inak..  keby bola najlepsia gitara gibson z 1880teho z cervotociveho hondurasu tak by ani nahodou nebola dostupna na ebayi :D:D urcite by na nej niektohral.. len nikomu nejebe az tak velmi
« Posledná zmena: 28. December , 2009, 23:22:27 od kaolko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #59 kedy: 28. December , 2009, 23:22:27 »

ale nezneju 'lepsie' a 'horsie' zneju proste inak..

Co ja viem. Ked jeden ma slabsi sustain, zahuhlava sa viac a je menej rezonantny, myslis, ze sa to neda oznacit slovom horsie?  Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.131 sekund, 23 otázok.