Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
03. December , 2024, 20:43:13
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako su Gibsony nemoderne a uz len imidzove  (Prečítané 38753 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #60 kedy: 28. December , 2009, 23:23:22 »

Co ja viem. Ked jeden ma slabsi sustain, zahuhlava sa viac a je menej rezonantny, myslis, ze sa to neda oznacit slovom horsie?  Žmurk

presne to sa mi paci!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #61 kedy: 28. December , 2009, 23:24:36 »

Co ja viem. Ked jeden ma slabsi sustain, zahuhlava sa viac a je menej rezonantny, myslis, ze sa to neda oznacit slovom horsie?  Žmurk

mi to pripada ako firma gibson vyrabala spickove gitary pred 40 rokmi a potom dokurvili vyrobu a ziju len z image a mena   Bleee
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #62 kedy: 28. December , 2009, 23:25:15 »

mi to pripada ako firma gibson vyrabala spickove gitary pred 40 rokmi a potom dokurvili vyrobu a ziju len z image a mena   Bleee

V istom zmysle slova to tak aj trosku plati. Podobne ako u Marshalla a pod.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #63 kedy: 28. December , 2009, 23:27:27 »

preco? ved napriklad DSL je super aparat a rozhodne je vsetstrannejsi ako plexina Na zdravie! lenze ludia ako napriklad ja maju radi jednoduche veci  Zdravíčko
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #64 kedy: 28. December , 2009, 23:28:21 »

Vsak prave my tu riesime MODERNE metalove hranie. Teda aspon ja to tak myslim. :)
Neviem preco take kapely ako Unearth, Periphery, Tesseract, Meshuggah, Protest the Hero, All that Remains, Breaking Benjamin, Ark, Muse, Dream Theater, Alter Bridge ...
a sme zase pri tych najprogresivnejsich a najtvorivejsich  Bavím sa skvele

V studiu som sa nestretol s gitarou okolo ceny cca 400 €. - Beriem seriozne kapely - nie mladencov, ktori sa rozhodli nahravat svoje prve demo.  Na zdravie!

ake su tu prosim ta seriozne kapely? Žmurk inak je vela prikladov tych naozaj serioznych kapiel co nahravaju na vseliakych lacnych podivnostiach a znie to super
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #65 kedy: 28. December , 2009, 23:28:31 »

takze mozeme podakovat firme gibson ze vyrubala vsetky najlepsie mahagonovniky na svete a najblizsich 200 rokov taky nenaraste a ani nikto taku gitaru nema z coho vyrobit.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #66 kedy: 28. December , 2009, 23:29:43 »

.. o com je zas tato tema ?

1. tak ako ine kvalitne a drahe nastroje, aj gibson hra dobre. Kus od kusu, najde sa aj skvely, aj tragicky gibson. Tak ako v pripade dalsich 1000 firiem
2. gibson je univerzalny nastroj, takych je stovka. Nerozumiem preco sa glorifikuje, ti ktori sa bezhlavo posieraju z customov a pod, len preto, ze ma za sebou     velku historiu su ako povedal rastis v inej teme velmi uzkoprofilovi, so sklonom k deviacii. predsa nebudem onanovat nad gitarou, tiez mam preferovane
    znacky, ale rovnako som otvoreny aj inym firmam
3. nerozumiem zastancov tabora "preco nehrat na gibsone" ked ten nastroj zvlada skvele hutne, drsne zvuky. Som prekvapeny, aka sa tu zdvihla vlna proti  
    gibsonu, ked su to podla mna nastroje idealne na rockovu muziku.
4. definujte mi co je to moderny metal ? podla mna okrem klasickeho upistaneho 80's zvuku uhra taky gibson kazdy sucasny druh metalu / zvuku
    cim je podla vas mimo mody, svojim nadcasovym designom ? vekom ? Potom sa tu bavime o zvuku, alebo image
5. moderny metal a jeho sucasny zvuk - medzi nami, castokrat by som si nedovolil ani od pasa strelit, aky bol na nahravke pouzity nastroj, to len na margo
    prispevkov a la "ti hraju na takom" (v tom vybombovanom higaine uz niekedy ani nepocut zvuk gitary / dreva ako takeho, len nechutny signal aktiviek napr.)

ak by som to mal zhrnut, LesPaul / Custom su skvele gitary, ktore maju umiestnenie v kazdom style bezohladu na akykolvek faktor. A zas Ti, co tvrdia, ze su nenahraditelne a vynimocne, come on ..
« Posledná zmena: 28. December , 2009, 23:31:04 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #67 kedy: 28. December , 2009, 23:30:10 »

preco? ved napriklad DSL je super aparat a rozhodne je vsetstrannejsi ako plexina Na zdravie! lenze ludia ako napriklad ja maju radi jednoduche veci  Zdravíčko

Kvalita suciastok atd. je u nich velmi odlisna.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #68 kedy: 28. December , 2009, 23:32:40 »

Nerozumiem preco sa glorifikuje, ti ktori sa bezhlavo posieraju z customov a pod, len preto, ze ma za sebou     velku historiu su ako povedal rastis v inej teme velmi uzkoprofilovi, so sklonom k deviacii.

Ja sa posieram len z vybornych. Bavím sa skvele Tych bolo zatial malo, mozno kazdy 4. celkovo ktory mi presiel paprcami alebo na ktorom som hral. :)
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #69 kedy: 28. December , 2009, 23:33:07 »

robia sa 8 jadrove procesory s miliardou tranzistorov ale zabudli ako sa vyraba odpor a kondenzator ktory ma kvalitu  Bavím sa skvele  
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #70 kedy: 28. December , 2009, 23:34:12 »

robia sa 8 jadrove procesory s miliardou tranzistorov ale zabudli ako sa vyraba odpor a kondenzator ktory ma kvalitu  Bavím sa skvele  

Ja tomu tiez nerozumiem.  ?§!. Asi snaha o nizke ceny a supernizke naklady.
« Posledná zmena: 28. December , 2009, 23:34:37 od poprocker » Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #71 kedy: 28. December , 2009, 23:34:51 »

srat na to  Bavím sa skvele poserie sa opravis  ha ha ha
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #72 kedy: 28. December , 2009, 23:40:39 »

a sme zase pri tych najprogresivnejsich a najtvorivejsich  Bavím sa skvele

inak je vela prikladov tych naozaj serioznych kapiel co nahravaju na vseliakych lacnych podivnostiach a znie to super
podivnosti to sice nie su ale velmi vela metalovych kapiel som videl kde gitaristi hrali na ltd namiesto drahych esp Popiskujem si
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #73 kedy: 28. December , 2009, 23:42:47 »

podivnosti to sice nie su ale velmi vela metalovych kapiel som videl kde gitaristi hrali na ltd namiesto drahych esp Popiskujem si

lebo maju za to zaplatene tak robia reklamu a pritom na to nehravaju len si to zoberu a ukazuju na videu
Zaznamenané

vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #74 kedy: 28. December , 2009, 23:44:11 »

lebo maju za to zaplatene tak robia reklamu a pritom na to nehravaju len si to zoberu a ukazuju na videu
myslel som nazivo na koncertoch..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.