Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
03. December , 2024, 21:01:29
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako su Gibsony nemoderne a uz len imidzove  (Prečítané 38821 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #90 kedy: 29. December , 2009, 00:27:28 »

slávny/neslávny,ale hrá na LTD  :)       a určite by sa ich našlo viac,len komu sa chce hladat  Na zdravie!    / ccr. 1 min /

Typicky Mudry pristup.  rychlo oponovat nepoznam sice ziadnu kapelu co hra na LTD ale vsak dam do youtube nieco mi najde aby som ukazal ze ja mam pravdu  Na zdravie!  Bavím sa skvele

verim ze si tu skupinu videl dneska prvy raz v zivote ale uz si sa mal cim fundovanym zapojit do debaty  Bavím sa skvele 
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
zakky
Hosť
« Odpoveď #91 kedy: 29. December , 2009, 00:28:22 »

palmutujem, kupil som si aj kok*tsky drahu gitaru a tolko drahych blbosti ze mi je zle zo mna. a ked sa niekomu oplati vyjebat X penazi len za to ze gitara ladi a nedrnci (co by mala vlastne kazda gitara aj ta najlacnejsia, inak to neni gitara) tak nech sa paci, go get it..

jak oplati? podla mna sa ti neoplati ani ten skver s drahymi snimacmi, ci tebe sa uz za hranie vratili peniaze co si do gitary jebol? nehram na gitaru aby sa mi to oplatilo to radsej budem hrat automaty
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #92 kedy: 29. December , 2009, 00:30:29 »

co to tu vytahujete 2 ligove kapely a ako hovoril zakky nemaju urcite LTD za 200E ale tie drahsie.  Vsak kapiel su miliony tak ked nema 2000 - 3000E na ESP tak si kupi za 800 LTD ked mu vyhovuje a nema na lepsiu mozna nechce aby dalsich 1000 ludi povedalo ze to bol trtko mal signovanu gitaru co ma alexi laiho.
 a ktoré sú teda prvoligove ? aby som mohol hladat    Na zdravie!  a kde sa tu debatuje o 200 E ltd-ečkach ?  Na zdravie!   ked je 2000-3000 e moc pre slováka,to ešte neznamená,že to musí byt moc aj pre nemca,američana,fína,švéda ....... Na zdravie!  
Zaznamenané
br4nik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 248

« Odpoveď #93 kedy: 29. December , 2009, 00:32:36 »

gitara bude hrat vzdy len tak ako jej majitel (gitarista)....  Na zdravie!
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #94 kedy: 29. December , 2009, 00:33:11 »

a ktoré sú teda prvoligove ? aby som mohol hladat    Na zdravie!  a kde sa tu debatuje o 200 E ltd-ečkach ?  Na zdravie!   ked je 2000-3000 e moc pre slováka,to ešte neznamená,že to musí byt moc aj pre nemca,američana,fína,švéda ....... Na zdravie!  

3000 E za gitaru je pozehnane dost pre kohokolvek na zemi, ver mi
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
udry
Hosť
« Odpoveď #95 kedy: 29. December , 2009, 00:34:09 »

Typicky Mudry pristup.  rychlo oponovat nepoznam sice ziadnu kapelu co hra na LTD ale vsak dam do youtube nieco mi najde aby som ukazal ze ja mam pravdu  Na zdravie!  Bavím sa skvele

verim ze si tu skupinu videl dneska prvy raz v zivote ale uz si sa mal cim fundovanym zapojit do debaty  Bavím sa skvele 
 jasne musicmanko-maš pravdu  Na zdravie!  šak kapiel sú miliony-ako si sám napisal,tak poznam všetky  Bavím sa skvele   ano,našiel som to na youtube- v archíve STV 1 su taketo klipy neni  Na zdravie!
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #96 kedy: 29. December , 2009, 00:34:13 »

gitara bude hrat vzdy len tak ako jej majitel (gitarista)....  Na zdravie!

ani ty tomu neveris,
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
zakky
Hosť
« Odpoveď #97 kedy: 29. December , 2009, 00:34:37 »

vsak cubo tu daval nieco o gitarach nad 300e ze su kravina

tak skus dat nejaku kapelu co poznas a hraju na LTD a aj vies preco, lebo tamto moze byt hocico, nahradna gitara, alebo ma podpisany endorsement ze bude hrat na gitary ESP/LTD a zatial na nizkom levely dostava len LTDcky
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #98 kedy: 29. December , 2009, 00:35:33 »

neverím
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #99 kedy: 29. December , 2009, 00:36:00 »

jak oplati? podla mna sa ti neoplati ani ten skver s drahymi snimacmi, ci tebe sa uz za hranie vratili peniaze co si do gitary jebol? nehram na gitaru aby sa mi to oplatilo to radsej budem hrat automaty
no vidis, ja som si za svoju drahu kurvu kupil bicykel a dalsiu drahu kurvu.. to sa mi celkom oplatilo :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #100 kedy: 29. December , 2009, 00:36:30 »

Never tomu. :)
Zaznamenané

br4nik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 248

« Odpoveď #101 kedy: 29. December , 2009, 00:37:36 »

ani ty tomu neveris,

Je to frajer Je to frajer Je to frajer
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #102 kedy: 29. December , 2009, 00:39:16 »

vsak cubo tu daval nieco o gitarach nad 300e ze su kravina

tak skus dat nejaku kapelu co poznas a hraju na LTD a aj vies preco, lebo tamto moze byt hocico, nahradna gitara, alebo ma podpisany endorsement ze bude hrat na gitary ESP/LTD a zatial na nizkom levely dostava len LTDcky
do nejakej temy som už daval  klip Megadeth-druhy gitarista hrá na LTD- a skoro cely koncert,mam to doma  Na zdravie! neviem prečo hrá na LTD-nerozpraval som sa s ním
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #103 kedy: 29. December , 2009, 00:39:58 »

kazdy by rad gitaru za 3000E len malokto vie na nej zarobit co len 1 E Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #104 kedy: 29. December , 2009, 00:41:55 »

vsak ale tiez nehraju na ltd za 200eur ale asi na tie vysoke rady co su uz tiez gitary cca 1000euro

strasne mam rad ked majitelia kadejakych skverov lacnych a inych picovin zacnu rozpravat ako drahe gitary su vlastne napicu a zbytocne a ze na ne uz aj hrali a stalo to za picu.kazdy koho poznam a ma uz seriozny nastroj uz proste ani nerozmysla nad nejakymi lowendami ze ci to hra, proste vie ze ked da za gitaru X penazi tak to bude hrat normalne bude to ladit a nebude len presviedcat na internete ako skver popici hra jak USA fender a ze to je o snobstve. paliii stavim sa ze ty tiez raz skoncis s nejakou poriadnou gitarou a nebudes riesit picoviny a mozno aj palm muting raz budes hrat Bavím sa skvele

a ako som mal trochu moznost pocut aj na nahravke je pocut rozdiel poriadna gitara a lacna kokotina vypocujem si to po sebe a ten rozdiel tam je, ano v celkovom mixe sa to trochu strati a vpodstate je to jedno a nikto to poriadne nerozozna ale preco si nevybrat to lepsie?

predstav si ze u mna niesu problem peniaze  Žmurk kludne by som mohol ist zajtra do obchodu a vyvalit kopu klackov za gibson... ale naco? co nemam co robit s peniazmi?  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.