Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
03. December , 2024, 21:00:03
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako su Gibsony nemoderne a uz len imidzove  (Prečítané 38817 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #105 kedy: 29. December , 2009, 00:43:11 »

palmutujem, kupil som si aj kok*tsky drahu gitaru a tolko drahych blbosti ze mi je zle zo mna. a ked sa niekomu oplati vyjebat X penazi len za to ze gitara ladi a nedrnci (co by mala vlastne kazda gitara aj ta najlacnejsia, inak to neni gitara) tak nech sa paci, go get it..

Na zdravie! asi tak...
Zaznamenané
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #106 kedy: 29. December , 2009, 00:43:21 »

Dnes majú rybári pomali bežnev ýbavu za 3000E a koľkokrát ani rybu nechytia ...
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #107 kedy: 29. December , 2009, 00:44:12 »

predstav si ze u mna niesu problem peniaze  Žmurk kludne by som mohol ist zajtra do obchodu a vyvalit kopu klackov za gibson... ale naco? co nemam co robit s peniazmi?  Na zdravie!

to su take keci ze az
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #108 kedy: 29. December , 2009, 00:44:32 »

predstav si ze u mna niesu problem peniaze  Žmurk kludne by som mohol ist zajtra do obchodu a vyvalit kopu klackov za gibson... ale naco? co nemam co robit s peniazmi?  Na zdravie!

vyhod 3000E a potom co ?  robit nahravky do kreknuteho Cubase SX a dat to na mama kup mi buster a 3 ludia ti povedia ze ake je to super. alebo si to napal na CD a daj do suflika.  vela moznosti co s takou drahou gitarou robit mozna progrocker s nou spava  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #109 kedy: 29. December , 2009, 00:44:34 »

neverím

.. neviem co vsetko si pocestoval, kde si bol a ako si zil; mozno das svoje argumenty. Co sa tyka mna, poznam ludi da sa povedat "z kazdeho kuta  sveta" z roznych socialnych vrstiev, castokrat prave hudobnikov. Kazdy jeden z nich si podla mna sakra rozmysli, ci si kupi nastroj za 3000 E, co je 4500 USD ..

Aby som nehovoril len v teoretickych rovinach. Jeden je skvely bubenik z Australie, druhy je multiinstrumentalista z Londyna studujuci muziku, treti je Americky gitarista s platinovou doskou na stene, nahravacim studiom a starymi Gibson kusmi v racku. Ani jeden z nich podla mna nevyvali 4500 USD za nastroj len tak ..
To som aj na inych gitarovych forach a nikdy som nemal pocit, ze by to bolo inak ( a to tam chlapci maju ine "hracky" ako u nas )

A nie je to len o nastrojoch, Istu dobu som zil na Notting Hill / Kensington, holt jedna z top posh stvrti Londyna; mal som susedov s platinovymi kartami a poviem Ti, ani z jedneho som nemal pocit, ze by nepoznal dno svojej penazenky.

Co sa tyka mna a kupy draheho nastroja; ja by som s tym problem nemal, to len na margo mojho subjektivneho pohladu na vec
« Posledná zmena: 29. December , 2009, 00:49:45 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #110 kedy: 29. December , 2009, 00:45:20 »

Prečítal som si teraz všetky príspevky  ?§!. SODOMA GOMORA  ?§!.
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #111 kedy: 29. December , 2009, 00:46:56 »

to su take keci ze az

ako myslis... asi si potom dedo vseved ked vidis aj moje bankove ucty  Bavím sa skvele ci podla coho to vies? ak je to nejaka telepatia rad by som sa to naucil  ha ha ha
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #112 kedy: 29. December , 2009, 00:48:12 »

vyhod 3000E a potom co ?  robit nahravky do kreknuteho Cubase SX a dat to na mama kup mi buster a 3 ludia ti povedia ze ake je to super. alebo si to napal na CD a daj do suflika.  vela moznosti co s takou drahou gitarou robit mozna progrocker s nou spava  Bavím sa skvele

to je dalsi dovod...  Na zdravie! ked raz proste hram napicu nebudem si kupovat drahy gear a mysliet si ze ma spasi  :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #113 kedy: 29. December , 2009, 00:51:26 »

Daktori z vas tu asi nevidia alebo necitaju vsetky posty. Gila to proste zabil a dal dovod drahym/lacnym nastrojom.  Zdravíčko
Aj mna napadne kopec krat na lacnych gitarach nieco vyborne - Pablo Woozy moze potvrdit, kde som sa nemohol nabazit skveleho pocitu z 3000 Si píš!!! TELE Squier.
Ale takisto, ked chytim drahy nastroj, tak citim obrovsky respekt, inspiraciu a hlavne POHODLIE, za ktore si takisto zaplatim pri drahom nastroji. Je to vsetko o pocite.  Na zdravie!
Zaznamenané

br4nik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 248

« Odpoveď #114 kedy: 29. December , 2009, 00:53:45 »

to je dalsi dovod...  Na zdravie! ked raz proste hram napicu nebudem si kupovat drahy gear a mysliet si ze ma spasi  :)

alebo ked hras popici nepotrebujes drahu zahras aj na lacnej  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #115 kedy: 29. December , 2009, 00:54:10 »

Daktori z vas tu asi nevidia alebo necitaju vsetky posty. Gila to proste zabil a dal dovod drahym/lacnym nastrojom.  Zdravíčko
Aj mna napadne kopec krat na lacnych gitarach nieco vyborne - Pablo Woozy moze potvrdit, kde som sa nemohol nabazit skveleho pocitu z 3000 Si píš!!! TELE Squier.
Ale takisto, ked chytim drahy nastroj, tak citim obrovsky respekt, inspiraciu a hlavne POHODLIE, za ktore si takisto zaplatim pri drahom nastroji. Je to vsetko o pocite.  Na zdravie!

mas svatu pravdu ! stale su to len prostriedky / pracovne nastroje na tvorbu muziky, ale O TOM TATO TEMA NIE JE, pozor na to. O tom sa da pisat na inom mieste.
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #116 kedy: 29. December , 2009, 01:05:49 »

kazdy by rad gitaru za 3000E len malokto vie na nej zarobit co len 1 E Na zdravie!

To nevadi. To ani nemusi byt cielom.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yeah
Hosť
« Odpoveď #117 kedy: 29. December , 2009, 01:14:24 »

No uz ked ste tu vsetci taky smutni nad rozlustenim tajomstva pruteneho kosika... tak nieco dam aj ja  ha ha ha

Nemyslim si, ze je zbytocne kupovat drahe nastroje, akurat clovek musi mat viziu a jasny dovod, tych moze byt X... ten komu sa to sice "neoplati" a vie ze prachy z hudby nevytoci, ale vie, ze s peniazmi problem nema - prosim. Pre inych je tu neskutocny, opakujem neskutocny vyber lacnych gitar, najma co do poctu na sklade na vyskusanie, takisto aj typovo. Ten, kto vie, ze ich hudbou nazad vytoci a presne vie, z akeho dovodu drahu gitaru kupuje - prosim, este lepsie - investicia do podnikania.

Osobne, ak uz teda bola spomenuta ta squier tele, som ani na sekundu nezavahal ked som ju pichal v studiu do aparatu, vobec ma ani nenapadlo pouzit drahsiu gitaru, ci uz svoju, alebo pozicanu - ladila do 17 polohy na nulu a pre mna osobne bol zvuk sialene fajn aj bez ohladov na jej smiesnu cenu.
« Posledná zmena: 22. Január , 2011, 23:15:35 od Pablo Woozy » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #118 kedy: 29. December , 2009, 01:21:30 »

...
Osobne, ak uz teda bola spomenuta ta squier tele, som ani na sekundu nezavahal ked som ju pichal v studiu do aparatu, vobec ma ani nenapadlo pouzit drahsiu gitaru, ci uz svoju, alebo pozicanu - ladila do 17 polohy na nulu a pre mna osobne bol zvuk sialene fajn aj bez ohladov na jej smiesnu cenu.
Mozem potvrdit. Obaja sme sa v studiu tvarou v tvar smiali, ze ako je mozne, ako ta gitara ladi...  ha ha ha  Na zdravie!
« Posledná zmena: 29. December , 2009, 02:49:15 od Branko » Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #119 kedy: 29. December , 2009, 07:04:10 »

sme porovnavali dnes byvaly progrockerov gibson lp custom s t topmi za 2000e so squierom tele s hotrailom pri kobylke za 3000czk. jasne ze su to ine typy gitar..ale... pani, i'm sorry cisty zvuk mal tele lepsi a skresleny bol proste iba "iny".

za to ze lp je iny by som osobne tolko neplatil, radsej si kupim 10 squier gitar a kazdu vytunujem tak ze bude jedinecna a unikatna.
tamtej skúške z rýchlika hovoríš vyskúšanie gitary? ale palii čo to trepeš, ponáhľal som sa na nočnú, ani sme poriadne aparáty nenastavovali, počul si to cez marshall?  Som frajer
a testol si ladenie v každej polohe? máš tak dobré uši, že si si bol sicher?

gitara bude hrat vzdy len tak ako jej majitel (gitarista)....  Na zdravie!
svatá pravda  Na zdravie!
« Posledná zmena: 29. December , 2009, 08:21:16 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 22 otázok.