Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
03. December , 2024, 20:48:14
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako su Gibsony nemoderne a uz len imidzove  (Prečítané 38776 krát)
0 užívateľov a 22 Hostí prehliada túto tému.
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #150 kedy: 29. December , 2009, 13:06:10 »

Aparatom. S Hiwattom mam tiez s LP velmi pekny cisty zvuk, ze by si ani nepovedal ze ide o LP, ked mas take predsudky. :)

Tu mas napr. od 0:53 Les Paul Custom stary cisty s T-Topmi na Hiwatte bez pedalov.

Alebo tu s Fender combom nejakym plesnivym:

velmi pekne znie ta trojceckova. hrali sme cez fendra, tak aparatom by to snad nemalo byt. mozno trebalo len viacej krutit..
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #151 kedy: 29. December , 2009, 13:07:57 »

Alebo tu s Fender combom nejakym plesnivym:

Perfektný zvuk, úplne že wow...  Zdravíčko
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #152 kedy: 29. December , 2009, 13:08:02 »

velmi pekne znie ta trojceckova. hrali sme cez fendra, tak aparatom by to snad nemalo byt. mozno trebalo len viacej krutit..

Tu mas este early 70s LP Custom s Hiwattom tiez. Strasne zalezi aj na smimacoch, tie starsie boli viac ciste celkovo.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #153 kedy: 29. December , 2009, 13:09:59 »

Perfektný zvuk, úplne že wow...  Zdravíčko

Hej, uplne citit, ako ta gitara paradne rezonuje a reaguje.  Zdravíčko
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
palii
miestny štamgast

« Odpoveď #154 kedy: 29. December , 2009, 13:12:53 »

Tu mas este early 70s LP Custom s Hiwattom tiez. Strasne zalezi aj na smimacoch, tie starsie boli viac ciste celkovo.
no a konecne sa mozem spytat svoju VELKU otazku. kto podla teba vyraba dnes snimace podobne hentym SLABYM cistym humbuckerom? vyrobcovia humbuckerov vzdy riesia v prvom rade skresleny zvuk, aj ked vyrabaju akoze stare repliky, furt je to nazvucene aby to kreslilo...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #155 kedy: 29. December , 2009, 13:14:02 »

Hraje to fakt krasne Si píš!!! Ale jedna vec je zvuk a druha funkcnost nastroja. Vela krat som pocul, ze Gibsny neladia, prave kvoli kratsej menzure. V tom videu, co dal Progi s tym Fendrom Gibson ladi jak prdel !  Zdravíčko
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #156 kedy: 29. December , 2009, 13:17:40 »

no a konecne sa mozem spytat svoju VELKU otazku. kto podla teba vyraba dnes snimace podobne hentym SLABYM cistym humbuckerom? vyrobcovia humbuckerov vzdy riesia v prvom rade skresleny zvuk, aj ked vyrabaju akoze stare repliky, furt je to nazvucene aby to kreslilo...

Ved mas kopec reedicii PAFiek, firmy ako Fralin, Seymour Duncan Antiquities, Throbak su teraz vysoko cenene, Timbuckers, Holmes, WCR. Je ich kopa. Alebo si zozen stare T-Topy najlepsie zo zaciatku 70tych rokov este s nalepkou. Dobry Les Paul musi mat krasny cisty zvuk, len bohuzial nie na vacsine dnesnych modernych aparatov a o tom to proste je, co narobite. :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #157 kedy: 29. December , 2009, 13:20:04 »

Vela krat som pocul, ze Gibsny neladia, prave kvoli kratsej menzure.

Stare ladia skvelo, uz su usadene. Nove su dost otazne, aj Custom Shopy casto neladia.
Zaznamenané

palii
miestny štamgast

« Odpoveď #158 kedy: 29. December , 2009, 13:22:56 »

Ved mas kopec reedicii PAFiek, firmy ako Fralin, Seymour Duncan Antiquities, Throbak su teraz vysoko cenene, Timbuckers, Holmes, WCR. Je ich kopa. Alebo si zozen stare T-Topy najlepsie zo zaciatku 70tych rokov este s nalepkou. Dobry Les Paul musi mat krasny cisty zvuk, len bohuzial nie na vacsine dnesnych modernych aparatov a o tom to proste je, co narobite. :)
well, t-topy boli, aparat bol urcite dobry ak nie vyborny na taketo zvuky :) ale squier s humbuckrom bol blizsie k idealu... ja za to nemozem  ha ha ha
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #159 kedy: 29. December , 2009, 13:24:36 »

well, t-topy boli, aparat bol urcite dobry ak nie vyborny na taketo zvuky :) ale squier s humbuckrom bol blizsie k idealu... ja za to nemozem  ha ha ha

Aky aparat? Pochopitelne ziaden Gibson s humbuckermi ani s P90 Ti neurobi zvuk Tele preboha. Vzdy bude zniet maksie a menej twangovo, hutnejsie a tak nejako pomalsie. Pokial proste chces zvuk Tele, tak musis mat Tele.  :)
Zaznamenané

palii
miestny štamgast

« Odpoveď #160 kedy: 29. December , 2009, 13:25:19 »

no podla znaciek ich akoze poznam, ale nehral som na nich. ty si nejake z nich skusal? napr fralin je "vraj" prilis tlsty - zase hlavne na poloskreslene sola a pod. vobec neviem cim by som zacal
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #161 kedy: 29. December , 2009, 13:26:19 »

vobec neviem cim by som zacal

S Tele.  Žmurk
Zaznamenané

palii
miestny štamgast

« Odpoveď #162 kedy: 29. December , 2009, 13:29:58 »

Aky aparat? Pochopitelne ziaden Gibson s humbuckermi ani s P90 Ti neurobi zvuk Tele preboha. Vzdy bude zniet maksie a menej twangovo, hutnejsie a tak nejako pomalsie. Pokial proste chces zvuk Tele, tak musis mat Tele.  :)
nechcem zvuk "tele", chcem peknu paralelnu kombinaciu necku a bridge, zatial sa mi najviac paci tele na zivo z vlastnej skusenosti, ale v nahravkach skor hambace - realne som take nieco ale nepocul. proste tele je prilis skleneny, co je niekedy super ale ja som skor viac za to co som sem hodil tu ukazku.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #163 kedy: 29. December , 2009, 13:31:05 »

nechcem zvuk "tele", chcem peknu paralelnu kombinaciu necku a bridge, zatial sa mi najviac paci tele na zivo z vlastnej skusenosti, ale v nahravkach skor hambace - realne som take nieco ale nepocul. proste tele je prilis skleneny, co je niekedy super ale ja som skor viac za to co som sem hodil tu ukazku.

Pozri, zalezi najma na gitare. Snimace neries, tie nie je problem menit kedy Ta napadne. Podstatne je, aby si mal dobru rezonantnu gitaru najma.
Zaznamenané

palii
miestny štamgast

« Odpoveď #164 kedy: 29. December , 2009, 13:32:10 »

Aky aparat?
aparat bol fender pro tube series pro reverb..
Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.