proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 29. December , 2009, 13:33:07 » |
|
aparat bol fender pro tube series pro reverb..
Ja sa v tych novych Fendroch prd vyznam, ale to je jedno. Proste ako som spominal, treba dobru gitaru a snimace si uz potom poriesis skusanim a mozno aj systemom pokus/omyl.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 29. December , 2009, 13:34:51 » |
|
Ja sa v tych novych Fendroch prd vyznam, ale to je jedno. Proste ako som spominal, treba dobru gitaru a snimace si uz potom poriesis skusanim a mozno aj systemom pokus/omyl.
to som zase dostal... uz uz som si myslel ze ma niekto spasi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 29. December , 2009, 13:38:49 » |
|
to som zase dostal... uz uz som si myslel ze ma niekto spasi A co si cakal? Ja neviem ake mas presne zvukove predstavy... Ale tip Ti mozem dat. Ak mas moc lowe, vezmi povodny original 70-74 Gibson Les Paul Custom este s mahagonovym krkom s povodnymi snimacmi. Tie boli zvukovo este akotak blizko tym starsim Gibsonom. Ale idu uz za slusne prachy, s dovozom z USA rataj tak 4000 $ komplet pokial ho chces v dobrom a original stave. Kedze mas rad Tele, vychadzam automaticky z toho, ze LP Custom Ti sadne asi viac ako Standard zvukovo.
|
|
« Posledná zmena: 29. December , 2009, 13:40:23 od poprocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 29. December , 2009, 13:45:23 » |
|
Alebo ak nechces LP, tak vezmi trebars SG s P90, to mas spravnu drsnu gitaru s paradnym cistym zvukom. Trebars aj SG Classic za par supov aku som mal (nasucho znela pekne) a vymenis tam snimace.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 29. December , 2009, 13:46:31 » |
|
a z povodnej debaty, ci je Gibson este moderny sme uz zase pri tom, ako Progac nahovara ludi, nech si kupuju 4000 dolarove stare LP
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 29. December , 2009, 13:47:07 » |
|
a z povodnej debaty, ci je Gibson este moderny sme uz zase pri tom, ako Progac nahovara ludi, nech si kupuju 4000 dolarove stare LP Ved som mu radil aj lacne SGcko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 29. December , 2009, 16:24:04 » |
|
a z povodnej debaty, ci je Gibson este moderny sme uz zase pri tom, ako Progac nahovara ludi, nech si kupuju 4000 dolarove stare LP les paul je výborná gitarka, nik ma nemusel nahovárať a som spokojný, inak otázka do placu, čo je to moderný, modernosť, nieje to len dočasný stav, dočasné poblúznenie davu?
|
|
« Posledná zmena: 29. December , 2009, 16:29:37 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 29. December , 2009, 16:31:14 » |
|
les paul je výborná gitarka, inak otázka do placu, čo je to moderný? sak uz sa tu zhodli na tom ze moderna je 30prazcova devatstrunka s dvoma dvojitymy humbuckrami z ktorych kazda cievka ma 20Kohmov. samozrejme hlavne je dolezite drevo a cena. cim drahsia tym lepsie zneje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 29. December , 2009, 17:06:29 » |
|
cim drahsia tym lepsie zneje.
No az tak to vzdy nemusi byt.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
7_rockov_stare_struny
náhodný pocestný
Príspevkov: 78
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 30. December , 2009, 03:19:29 » |
|
vtipna tema :D. dozvedel som sa, ze gibson je nemoderny, nepouziva sa, metal sa na nom nehrava a je kopec lepsich gitar a preziva len vdaka svojmu menu . zaujimave. a celkom zaujimava zmena nazorov, z sme porovnavali dnes byvaly progrockerov gibson lp custom s t topmi za 2000e so squierom tele s hotrailom pri kobylke za 3000czk. jasne ze su to ine typy gitar..ale... pani, i'm sorry cisty zvuk mal tele lepsi a skresleny bol proste iba "iny".
za to ze lp je iny by som osobne tolko neplatil, radsej si kupim 10 squier gitar a kazdu vytunujem tak ze bude jedinecna a unikatna.
a sak nahrame, porovname ked bude cas... jasne ze lp nebolo v ziadnom pripade zle alebo co, len toto nadmerne riesenie drahych gitar a driev atd. podla mna akurat "odtahuje" cloveka od robenia veci a hrania. nakoniec su tam aj tak rozdiely, o ktorych sa neda hovorit stylom typu dobre/zle ale skor stylom typu cervene/zelene. jebat drahe gitary sa palii dostal k tomu, ze si chce kupit vintage gibson s boutique snimacmi, aj ked na zaciatku zistil, ze suier tele hra lepsie na cistom zvuku ako gibson. inac mimochodom, podla mna sa da dostat s vhodnym aparatom vyborny cisty zvuk z takmer akehokovlek dobre hrajuceho les paulu.
|
|
|
Zaznamenané
|
Joe: hovno do peknej krabičky je vždy lepšie ako hovno do škaredej... Bavím sa skvele
|
|
|
stary
náhodný pocestný
Príspevkov: 132
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 30. December , 2009, 07:53:54 » |
|
inac mimochodom, podla mna sa da dostat s vhodnym aparatom vyborny cisty zvuk z takmer akehokovlek dobre hrajuceho les paulu.
alebo aj bez akehokolvek aparatu, nasucho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 30. December , 2009, 08:25:39 » |
|
inac mimochodom, podla mna sa da dostat s vhodnym aparatom vyborny cisty zvuk z takmer akehokovlek dobre hrajuceho les paulu.
Tak tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 30. December , 2009, 08:41:12 » |
|
Tak tak.
Dokonca aj na ementálovom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 31. December , 2009, 00:22:44 » |
|
nadmerne riesenie drahych gitar a driev atd. podla mna akurat "odtahuje" cloveka od robenia veci a hrania.
trochu som ťa zeditoval, na tú editačnú vetu, ti poviem jedno, dobrý nástroj na správnom aparáte je inšpiratívny, nástroj ktorý znie ako má, tam nemáš čo riešiť, už iba hráš
|
|
« Posledná zmena: 31. December , 2009, 00:23:44 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 03. Január , 2010, 21:52:40 » |
|
sa palii dostal k tomu, ze si chce kupit vintage gibson s boutique snimacmi, aj ked na zaciatku zistil, ze suier tele hra lepsie na cistom zvuku ako gibson.
1)palii sa k nicomu takemu nedostal aj ked na zaciatku zistil blablabla... 2)vhodnym aparatom som prd spravil, jedine ze by nebol vhodny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|