Male Pivo
|
|
« kedy: 29. December , 2009, 15:55:51 » |
|
ahojte Pani , myslel som si ze viac ako o gitarach viem uz iba o pocitacoch , ale novy windows 7 ma uspesne presviedca o opaku :-/ Skor sa naucim hrat na vsetkych mojich 5tich gitarach naraz ako sa mi samemu podari vyriesit tento problem preto prosim o radu.
Windows 7 ultimate , zvukovka creative Xfi Extreme audio resp. onboard ( ASUS P5E ) , 5+1 Genius HT . Problem je ze ked si spustim video alebo MP3 hra mi 5 reprakov ale nehra subwoofer. ( nastavene je to na 5+1 zvuk secko , v sound menu ked si preklikam repraky hra vsetkych 6 ) nove drivere na zvukove karty , nove codeck packy , rozne prehravace , proste subwoofer hluchy jak poleno ... koko*t ... nervy mam viac jak na vistu a premyslam ze nazad reinstalujem na XPcka . ak by ste niekto vedeli , uvitam pomoc. Dakujem .
|
|
|
Zaznamenané
|
Smith & Wesson: the original point and click interface
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 29. December , 2009, 16:24:14 » |
|
a mame to tu :D esteze mi kazdy radi prejst na novy Win a nedavat SP2 lol..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 29. December , 2009, 18:34:54 » |
|
a mame to tu :D esteze mi kazdy radi prejst na novy Win a nedavat SP2 lol..
toto nevyzera na problem OS, ale na zle Creative drivre. mrkol by som kamsi na Creative forum, ci je to znamy problem....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 29. December , 2009, 18:55:15 » |
|
Uplne v pohode mi funguje subwoofer na Win7, zvukova karta Creative X-fi Elite pro, repraky Creative GigaWorks G500 THX
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 29. December , 2009, 21:29:27 » |
|
Drivere na creativu som dal najnovsie , po vymene zvukoviek za onboard ( MB ASUS P5E ) sa to sprava rovnako aj s ASUS driverami na win7 ... nainstalovane nove directx aj codec packy aj secko ale stale to iste ... v teste zvuku mi hra aj subwoofer , ale v prehravacoch ( MPclasic , WMP , BSplayer , ... ) iba 5 bez subwooferu .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 30. December , 2009, 09:47:31 » |
|
a rozlisujes aj 32 a 64 bitovu verziu ? ci uz driverov, alebo OS. asi hej, ale skusim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 30. December , 2009, 12:01:33 » |
|
ano os mam 64bit , drivery na win7 boli iba jedny. ten audio setup panel co to ma je 32 bit , ale to by nemalo hrat rolu . codecy mam 64 bit.
dneska som reinstaloval Win 7 a stale rovnaky problem a priznavam sa ... seriem na to . nemate niekto nejake dobre instalacky XPcok ? :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 30. December , 2009, 14:34:33 » |
|
dockaj, kym sa Semish vrati z obeda s Billom a dojde Ti to rozbehat domov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 31. December , 2009, 18:19:13 » |
|
dakujem , vsetkym co sa pokusili , uz som nazad na XP a zaprisahavam sa ze co nema od MS aspon dva servis packy to uz neinstalujem :-/
Pivu zdar :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 31. December , 2009, 18:20:57 » |
|
, si si isty ze chyba je na strane MS ? Vravim ze mne to funguje bez problemov na Win7.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 31. December , 2009, 18:23:19 » |
|
trocha OT. uz mam se7en tri dni v PC a zatial spokojnost. myslim, ze 1000x lepsie jak hnista.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 31. December , 2009, 18:25:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 31. December , 2009, 19:21:46 » |
|
to by mohlo , ale nikde som nenasiel podobny panel a vsetko co sa dalo na basy som mal na maxime ... nevadi , aj tak som spokojny , najblizsie sa ozvem ked mi zasa nepojde rozbehat Maudio ako pred reinstallaciou :-D Semish , dakujem velmi pekne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 31. December , 2009, 19:25:57 » |
|
chudak Semish tu robi support a po pracovnej dobe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 31. December , 2009, 19:27:38 » |
|
chudak Semish tu robi support a po pracovnej dobe podla mna ho tu nasadil MS aby siril osvetu, kedze je medzi hudobnikmi tak oblubeny MAC
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
|