Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 21:57:17
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ALICE COOPER Revival+GUANO APES Revival+Police Revival+Head2Down  (Prečítané 6314 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #30 kedy: 27. Január , 2010, 20:55:36 »

Veď ani Alice sa nerozpadol :-D
zatial  Bavím sa skvele
inak vidim ze ucast z fora bude velka, ak sa dam trosku zdravotne dokopy tak pridem aj ja pozret a kulturne sa zabavit
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #31 kedy: 27. Január , 2010, 21:25:54 »

Mohol by pls pred zacatim koncertu niekto z kapiel ist na bar vybavit, aby v ten vecer nepredavali medovinu?  Popiskujem si
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #32 kedy: 30. Január , 2010, 09:36:31 »

kto ste neboli mozete lutovat..

poradie kapiel bolo nasledovne (aj s mensimi komentarmi)

Police revival - Grexa, Bulik, Brna -  ppci rytmicka sekcia, namakany gitarovy prejav, pre mna je Greksa jeden z naj rockovych hlasov u nas vobec. Ludia si hoskatulkuju moc do tych jeho infantilnych poz ale odhliadnuc od toho je to pre mna pan spevak a osobnost. S anglinou trocha problem ale mozem okakat, fakt prijemne prevedenie.

ALICE COOPER chalani a jedna dama odviedli kus vybornej prace, show uplne spickova, odohrane tiez vyborne, vyzdvihnut treba hlavne vokaly ktore naozaj pekne ladili (Altostratus, klobuk dole uz som ti to vravel aj osobne, fakt parada tie tvoje spevy). Pre mna po dlhej dobe opat nieco zaujimave. Vyborne sa na to pozeralo a aj pocuvalo.

Guano Apes revival - pohodka, vidno ze spevacka  Dada to ma zmaknute, miestami sa ma niekto pytal: kks kto tam spieva chlapske vokaly? A to bola ona :D prisaham ze miestami som mal pocit ako keby spievala dvojhlasne ze ta jej poloha plus este do toho chrapcak, toto treba este podrobne zanalyzovat :D

Head2Down - chalani z Topolcian, energicky numetal, vybusny, ukricany - taky aky ma byt,  jendoduche napady no o to lepsie zahrane, opat super bubenik, perfektny gitarovy zvuk- sak Mark4 co si budeme klamat to bolo krasne pocut vsetko co gitarista zahral (zdravim uzivatela 'caparison' som rad ze som ta mohol spoznat). tesim as az opat uvidim s dalsimi novymi napadmi.

Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #33 kedy: 30. Január , 2010, 09:53:22 »

Veru lutujem, bol som na tom koncerte o dvere vedla :). V MMC este nebola namontovana vzduchotechnika, cize super sauna, v polovici koncertu som isiel radsej domov (bolo to vypredane a teda totalne natrieskane).
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #34 kedy: 30. Január , 2010, 09:56:51 »

jj zbehol som to kuknut potom co skoncila karpina a neviem si predstavit ze tam bolo ten vecer 1200 ludi!!! :) este ten den sa dotahovali upravy a kopec veci tam este nie je dokoncenych.. zvuk bol vraj ale uplne paradny co mi spominali ludia..
Zaznamenané

caparison
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 83

« Odpoveď #35 kedy: 30. Január , 2010, 10:21:37 »

Diky Kajo, som rad ze sa ti pacilo, svet je maly, bolo to prijemne prekvapenie  Na zdravie!

Majo
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #36 kedy: 30. Január , 2010, 11:36:44 »

Ďakujem všetkým za účasť. 200+ platiacich ľudí je celkom slušný výkon, keďže o poschodie vyššie nám konkurovala Kaprina. Ďakujem všetkým zúčastneným kapelám a nabudúce skúsime predviesť ešte lepšiu show!! Zdravíčko Zdravíčko Na zdravie! Na zdravie!

edit: Ešte v rámci objektivity, ak by som bol iba divák, naj dojem by asi na mňa urobili Guano Apes Revival. Presne zohraté, bez zaváhaní a Dada je skvelá speváčka a hudobníčka.
« Posledná zmena: 30. Január , 2010, 11:52:48 od Altostratus » Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #37 kedy: 30. Január , 2010, 15:05:28 »

Vcera to bolo totalne popichi! O tomto je hudba. Ani sekundu som sa nenudil a to sa nestalo uz hodne dlhu dobu. Kazda kapela ponukla uplne iny zazitok.  Zdravíčko
Police boli bombovi - uplne si sadli ti traja. ACR fantasticka show. Aj kebyze som hluchonemy tak si to paradne uzijem. Guano Apes uplne naslapani ako vzdy. Head 2 down - spevak odtrhnuty z retaze, tak to ma byt.  Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #38 kedy: 30. Január , 2010, 15:06:33 »

Suhlasim s Miskom Si píš!!! Bolo uplne kralovsky ! Tak ako vcera som sa snad ani nezabavil !  Bravooo

Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 23 otázok.