Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 20:53:15
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: T.C. Electronic Polytune  (Prečítané 12126 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« kedy: 20. Január , 2010, 14:50:16 »

Okaj, nebudeme sa moc rozpisovat vsetky potrebne informacie najde clovek v tomto linku. Ide o pomerne revolucnu metodu ladenia kedy hrac vidi pri udreti prazdnych strun jednotlive ukazatele znazornujuce dane struny, clovek hned vidi co je rozladene a siaha len po ladiacom kolki danej struny.. (ci to je len na 6strunove gitary alebo to ladi aj sedmicky/osmicky pripadne ine zuby neviem)

bude to asi vhodnejsie pre majitelov gitar ktore ako tak drzia ladenie, lebo neviem si predstavit ze idem ladit squier co mi nikdy neladil asi by som sa zblaznil z toho jak by mi lietali tie LEDky na tom :D

http://www.tcelectronic.com/polytune.asp?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=polytune&link=button

--------
nie, tento efekt nema zvuk ako Kirk Hammet, je mi luto
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1 kedy: 20. Január , 2010, 16:39:22 »

Buduci mesiac by mala byt recenzia na www.musicreport.sk, hned ako to dovezie distributor na rodnu hrud.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2 kedy: 20. Január , 2010, 16:42:09 »

asi nevies aka tam ma byt cena pre europsky trh co?
a rovno si odpoviem pre US trh to ma byt 150 dolarov.. cize predopokladam ze tak 180E to bude
« Posledná zmena: 20. Január , 2010, 16:43:17 od kaolko » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #3 kedy: 23. Január , 2010, 15:29:35 »

nevidim inac vyznam toho, vdy si radsej prebehnem celu gitaru, toto je uz podla mna zbytocnost
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #4 kedy: 23. Január , 2010, 15:32:30 »

btw, Karol triafal 180 E, ale cena je podstatne privetivejsia .. 75,- GBP co je na urovni velmi popularneho TU2
« Posledná zmena: 23. Január , 2010, 15:37:42 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #5 kedy: 23. Január , 2010, 15:44:54 »

Mne to pride velmo sympaticke. Pokial je to ako tak presne a cena bude na urovni TU2 tak porozmyslam. Pokial človek nema zrovna rack
tak mi takato krabka navyše s true bypassom pride celkom fajn  Zdravíčko
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #6 kedy: 23. Január , 2010, 15:53:26 »

podla obrazku to vyzera byt len na 6 strunove gitary...tak pre niekoho, kto ma vela gitar a potrebuje ich rychlo naladit, to moze mat opodstatnenie
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #7 kedy: 23. Január , 2010, 16:03:44 »

ale sak to neladi same... casovo to moze byt podobne si myslim....inac pecka by bola, ze automaticky doladovak, ze by mu stacilo, ze budu struny +- v tolerancii 10 centov a ono to uz samo doladi a nadladi bed straty na signale a oneskoreni  :)
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #8 kedy: 24. Január , 2010, 17:06:24 »

inac pecka by bola, ze automaticky doladovak, ze by mu stacilo, ze budu struny +- v tolerancii 10 centov a ono to uz samo doladi a nadladi bed straty na signale a oneskoreni  :)
Chlape, toto vobec nie je zly napad! Az na to, ze to je podla mna asi utopia. Si predstav, ze bendujes alebo robis vibrato alebo pakujes (resp. akokolvek ohybas ton) - ako by na to reagovala takato masinka? By si mohla hodit slucku.

Ale pre takych klaviristov a hudobnikov, co hraju na nastroje, kde mozes dostat len rovne tony, by to bolo super. Idem hned rano na patentovy urad.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #9 kedy: 24. Január , 2010, 17:17:17 »

Idem hned rano na patentovy urad.  Bavím sa skvele

no no noooo to pozor  Si píš!!! Si píš!!! tam uz vrade stojim ja  Bacha na vec kamo! a tie veci ako bendy a vibrata by sa zrejme mali osetrit, len tym by sa vytratil feeling, cize to zrejme utopia je  :)
« Posledná zmena: 24. Január , 2010, 17:18:15 od mario bross » Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #10 kedy: 24. Január , 2010, 17:18:36 »

Chlape, toto vobec nie je zly napad! Az na to, ze to je podla mna asi utopia. Si predstav, ze bendujes alebo robis vibrato alebo pakujes (resp. akokolvek ohybas ton) - ako by na to reagovala takato masinka? By si mohla hodit slucku.

Ale pre takych klaviristov a hudobnikov, co hraju na nastroje, kde mozes dostat len rovne tony, by to bolo super. Idem hned rano na patentovy urad.  Bavím sa skvele

Gibson Robot to v podstate robi uz teraz.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11 kedy: 24. Január , 2010, 17:44:32 »

hej ale robi to asi tak ze po mesiaci testovania potom pusta knofliky na zem ::D:D:D chalani v muzikeri to vraj mali na predajni a spominali ze vacsiu pucovinu este nevideli a ze po par tyzdnoch sa to zacalo odjebavat ten mechanizmus..
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #12 kedy: 24. Január , 2010, 17:56:22 »

hej ale robi to asi tak ze po mesiaci testovania potom pusta knofliky na zem ::D:D:D chalani v muzikeri to vraj mali na predajni a spominali ze vacsiu pucovinu este nevideli a ze po par tyzdnoch sa to zacalo odjebavat ten mechanizmus..

Ked to mali vystavene na predajni ani sa necudujem, tam nemaju sancu ustrazit cudlikyna nastrojoch a aprature pred "zvedavymi" navstevnikmi... tak ale na druhej strane sa to zatial nepresadilo, ale asi tam je cesta...
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #13 kedy: 24. Január , 2010, 18:22:14 »

No asi sa nechapeme. Ja som mal na mysli masinku, ktora realtime "doladuje" uz hrane tony na presny ton.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #14 kedy: 24. Január , 2010, 18:27:00 »

No asi sa nechapeme. Ja som mal na mysli masinku, ktora realtime "doladuje" uz hrane tony na presny ton.

Aha, nieco ako krabicky TC Helicon.
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.