RobG
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 05. Marec , 2010, 23:36:24 » |
|
Tak som dnes postupne najskor sám, potom s Duškim, neskôr s Ferim a potom s Henrym absolvoval výstavku..najviac sa mi páčil Piťu, keď hral v stánku nejakého učilišťa na výrobu gitár..skromní ľudkovia, krásne nástroje....supe zneli Krajíčkove basy v rukách Scheuflera, ale aj jeho straty v rukách Marcela Majbu cez zaujímavý švédsky am ELMWOOD..najmenej sa mi páčil nadutý Hangony s jeho drahými gitarami, pritom Kellerova PRS pre Miša kola je mi ďaleko, ďaleko sympatickejšia..k tomu jeho "prúpovídky" o zlých fendroch..brééé...celkovo super akcia...postretal som kopec kamošov, skončil s Ferom v krčme..a kúpim si jeho ROADKING box...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 05. Marec , 2010, 23:41:09 » |
|
ked som tam bol, brnkal si akurat s tothom. Ego tieklo potokom a chcelo sa mi vracat ..
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 05. Marec , 2010, 23:45:13 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 05. Marec , 2010, 23:45:55 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 05. Marec , 2010, 23:55:22 » |
|
vies, tesil som sa, ze budem konecne pocut ten akustik, kedze som sa s nim doteraz este nestretol. Cakal som krasny plny zvuk a jedine co som pocul bolo Tothove trrrrrrrrrrrrrrrrr, zvuk trsatka a plieskanie strun a to ma sralo, lebo to bolo asi jedine co ma vaznejsie zaujimalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 06. Marec , 2010, 00:04:23 » |
|
Aký akustik ? my sme skúšali ELMWOOD, po výstave ho kupujeme.......Henry mal môj STRAT PLUS ..vlastne už jeho....plný zvuk len doma v papučiach a do sluchátok..všetko ostatné je obyč špinavý rocknroll..... ten novy akusticky paulreedsmith co tam mal Hangony. Elmwood som uz checkol nazivo v zahranici, pekne masiny ! ma to aj velke renome vonku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 06. Marec , 2010, 00:06:57 » |
|
Tam som nebol ....s Henrym som ho videl na koncerte Buriana..pekný nástroj..aj keď..ten klema hrá tak isto..medzi nami... čo s tým kýblom ega? ...kua...napíš mi PM..a dobehni, pokecáš s tými ľuďmi, zoznámiť ťa....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 06. Marec , 2010, 00:11:55 » |
|
Tam som nebol ....s Henrym som ho videl na koncerte Buriana..pekný nástroj..aj keď..ten klema hrá tak isto..medzi nami... čo s tým kýblom ega? ...kua...napíš mi PM..a dobehni, pokecáš s tými ľuďmi, zoznámiť ťa.... Tie klemovky boli tiez famozne. Neviem ci si ma pochopil spravne .. Brnkal si ( Hangony) s Tothom, nie ty Robo Hangonyho poznam, v zasade o nic neslo; len ma uz nudia tie velke gesta, "hlucne" reci. O stanok vedla sedel skromny napomocny nemec, ktory hral ako kral, tichy a skromny Keller za stolom s prijemnym vyrazom v tvari s krasnymi nastrojmi a takych tam bolo viac, preto mi prisli tie postavicky trosku na smiech
|
|
« Posledná zmena: 06. Marec , 2010, 00:14:07 od mn »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 06. Marec , 2010, 00:17:08 » |
|
..OK.. ..Ralph je super..robí pre DIGITECH už roky...prezentoval svojho času napr. TWIN TUBE..rackový preamp...dosť sme sa o tom bavili..stálo to majland..dnes to stojí 5 korún..nikto to nechce...inak medzi nami..dosť kurvil ten MARK V s tým Digitechom... vonku je každý král..lebo je tam x muzikantov..skromných a pohodových...tu sú všteci super. jedne v druhej lekcii od Petrucciho..ďalší v piatej od Lukathera...jeden koncert doroka, aj to zadara...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 06. Marec , 2010, 00:55:24 » |
|
nadutý Hangony s jeho drahými gitarami, pritom Kellerova PRS pre Miša kola je mi ďaleko, ďaleko sympatickejšia..k tomu jeho "prúpovídky" o zlých fendroch..brééé... Heh, a ja ze tam polka navstevnikov slintala nad jednym nemenovanym sunburst Stratom z Custom shopu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 06. Marec , 2010, 09:10:15 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 06. Marec , 2010, 09:24:10 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 06. Marec , 2010, 09:25:56 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 06. Marec , 2010, 14:27:24 » |
|
bol som kuknut aj ja.. a uz viem co si kupim.. od jedneho cecha delay.. ppci to ma spravene tie jeho krabice - Bayger sa to vola take skarede zlte ale neskutocne to hra... ziadne take jak u boss dd3 ze frekvencne orezana odozva, strata signalu alebo zuzeny sound.. plny krasny tucny zvuk.. za 89e no neber to.. o 2 tyzdne objednavam..
|
|
« Posledná zmena: 06. Marec , 2010, 14:28:09 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku