Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 21:29:47
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 3-6. marec 2010 Musicexpo  (Prečítané 15906 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #60 kedy: 05. Marec , 2010, 23:36:24 »

Tak som dnes postupne najskor sám, potom s Duškim, neskôr s Ferim a potom s Henrym absolvoval výstavku..najviac sa mi páčil Piťu, keď hral v stánku nejakého učilišťa na výrobu gitár..skromní ľudkovia, krásne nástroje....supe  zneli Krajíčkove basy v rukách Scheuflera, ale aj jeho straty v rukách Marcela Majbu cez zaujímavý švédsky am ELMWOOD..najmenej sa mi páčil nadutý Hangony s jeho drahými gitarami, pritom Kellerova PRS pre Miša kola je mi ďaleko, ďaleko sympatickejšia..k tomu jeho "prúpovídky" o zlých fendroch..brééé...celkovo super akcia...postretal som kopec kamošov, skončil s Ferom v krčme..a kúpim si jeho ROADKING box... Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #61 kedy: 05. Marec , 2010, 23:41:09 »

ked som tam bol, brnkal si akurat s tothom. Ego tieklo potokom a chcelo sa mi vracat ..
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #62 kedy: 05. Marec , 2010, 23:45:13 »

Čo si nedošiel niečo tiež brnknúť ??  ha ha ha Na zdravie!..myslím že na Teba negatívne vplývali tie Hernyho bríle.... ha ha ha ha ha ha
« Posledná zmena: 05. Marec , 2010, 23:45:55 od RobG » Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #63 kedy: 05. Marec , 2010, 23:55:22 »

Čo si nedošiel niečo tiež brnknúť ??  ha ha ha Na zdravie!..myslím že na Teba negatívne vplývali tie Hernyho bríle.... ha ha ha ha ha ha

vies, tesil som sa, ze budem konecne pocut ten akustik, kedze som sa s nim doteraz este nestretol. Cakal som krasny plny zvuk a jedine co som pocul bolo Tothove trrrrrrrrrrrrrrrrr, zvuk trsatka a plieskanie strun  :) a to ma sralo, lebo to bolo asi jedine co ma vaznejsie zaujimalo
Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #64 kedy: 06. Marec , 2010, 00:02:06 »

Aký akustik ? my sme skúšali ELMWOOD, po výstave ho kupujeme.......Henry mal môj STRAT PLUS ..vlastne už jeho....plný zvuk len doma v papučiach a do sluchátok..všetko ostatné je obyč špinavý rocknroll..... Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #65 kedy: 06. Marec , 2010, 00:04:23 »

Aký akustik ? my sme skúšali ELMWOOD, po výstave ho kupujeme.......Henry mal môj STRAT PLUS ..vlastne už jeho....plný zvuk len doma v papučiach a do sluchátok..všetko ostatné je obyč špinavý rocknroll..... Na zdravie! Na zdravie!

ten novy akusticky paulreedsmith co tam mal Hangony. Elmwood som uz checkol nazivo v zahranici, pekne masiny ! ma to aj velke renome vonku.
Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #66 kedy: 06. Marec , 2010, 00:06:57 »

Tam som nebol ....s Henrym som ho videl na koncerte Buriana..pekný nástroj..aj keď..ten klema hrá tak isto..medzi nami...

čo s tým kýblom ega? ...kua...napíš mi PM..a dobehni, pokecáš s tými ľuďmi, zoznámiť ťa.... Na zdravie!
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #67 kedy: 06. Marec , 2010, 00:11:55 »

Tam som nebol ....s Henrym som ho videl na koncerte Buriana..pekný nástroj..aj keď..ten klema hrá tak isto..medzi nami...

čo s tým kýblom ega? ...kua...napíš mi PM..a dobehni, pokecáš s tými ľuďmi, zoznámiť ťa.... Na zdravie!

Tie klemovky boli tiez famozne. Neviem ci si ma pochopil spravne .. Brnkal si ( Hangony) s Tothom, nie ty Robo  ha ha ha
Hangonyho poznam, v zasade o nic neslo; len ma uz nudia tie velke gesta, "hlucne" reci. O stanok vedla sedel skromny napomocny nemec, ktory hral ako kral, tichy a skromny Keller za stolom s prijemnym vyrazom v tvari s krasnymi nastrojmi a takych tam bolo viac, preto mi prisli tie postavicky trosku na smiech  Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. Marec , 2010, 00:14:07 od mn » Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #68 kedy: 06. Marec , 2010, 00:17:08 »

ha ha ha..OK..
..Ralph je super..robí pre DIGITECH už roky...prezentoval svojho času napr. TWIN TUBE..rackový preamp...dosť sme sa o tom bavili..stálo to majland..dnes to stojí 5 korún..nikto to nechce...inak medzi nami..dosť kurvil ten MARK V s tým Digitechom...

vonku je každý král..lebo je tam x muzikantov..skromných a pohodových...tu sú všteci super. jedne v druhej lekcii od Petrucciho..ďalší v piatej od Lukathera...jeden koncert doroka, aj to zadara... Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #69 kedy: 06. Marec , 2010, 00:55:24 »

nadutý Hangony s jeho drahými gitarami, pritom Kellerova PRS pre Miša kola je mi ďaleko, ďaleko sympatickejšia..k tomu jeho "prúpovídky" o zlých fendroch..brééé...

Heh, a ja ze tam polka navstevnikov slintala nad jednym nemenovanym sunburst Stratom z Custom shopu.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #70 kedy: 06. Marec , 2010, 09:10:15 »

vy si kupujete traja gitaru spolocnu resp aparat a potom ze reku komu sa nebude lubit tak toho vyplatia ostatni?  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #71 kedy: 06. Marec , 2010, 09:24:10 »

vy si kupujete traja gitaru spolocnu resp aparat a potom ze reku komu sa nebude lubit tak toho vyplatia ostatni?  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
... každý s tým tyžden pomachruje a potom sa to predá... ha ha ha ha ha ha ha ha ha Bavím sa skvele Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. Marec , 2010, 09:25:56 od udry » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #72 kedy: 06. Marec , 2010, 14:27:24 »

bol som kuknut aj ja.. a uz viem co si kupim.. od jedneho cecha delay.. ppci to ma spravene tie jeho krabice - Bayger sa to vola take skarede zlte ale neskutocne to hra...  ziadne take jak u boss dd3 ze frekvencne  orezana odozva, strata signalu alebo zuzeny sound.. plny krasny tucny zvuk.. za 89e no neber to..  o 2 tyzdne objednavam..
« Posledná zmena: 06. Marec , 2010, 14:28:09 od kaolko » Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #73 kedy: 06. Marec , 2010, 14:43:38 »

hej tie zlte krabice vyzeraju hrozne a aj spracovanie je na urovni
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #74 kedy: 06. Marec , 2010, 14:46:45 »

toto? http://www.bayger.com/kytary/eshop/0/0/5/544-Bayger-Digital-Delay
vsak to vyzera uplne popici
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.