Branko
|
|
« kedy: 08. Február , 2010, 22:38:45 » |
|
Nechce sa mi verit, ze tato jak zvukovo, tak zanrovo originalna kapela tu nema temu ! Zlozenie: Jens Kidman - vokaly Fredrik Thordendal - gitara Mårten Hagström - gitara Tomas Haake - bicie Dick Lövgren - basgitara http://www.meshuggah.net/http://sk.wikipedia.org/wiki/MeshuggahPodla Wikipedie vraj su ovplyvneni Metallicou. ( ) Pre mna dost zaujimave, ale budis. Mam velmi rad tuto kapelu, obcas mam na nu obrovsku chut, ktora trva iste obdobie. Ucil som sa Bleed - dost tazky song na mysel a pravu ruku - odporucam aspon popocuvat. (Haake sa vyjadril k tejto skladbe, ze sa ju najdlhsie ucil hrat) Momentalne mam rozpracovany New Millennium Cyanide Christ - chutovka. Co sa zvuku tyka - hravali (hravaju ?) na Line6 Vetta (aj basak), ale vraj nahravali a hravaju na Axe FX. Gitarky maju krasne Ibanezky, paci sa mi na nich ta "povrchovka". Snimace Lundgren. Pred par dnami vysiel koncert "ALIVE", ktory je podla mojho nazoru super, aj ked niektore songy pretacam... Sklanam sa pred ich matematickym "citenim". Meshuggah ovplyvnili aj moj velky vzor - Mishu Mansoor alias BULBa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180
When it's too loud, you are too old
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 08. Február , 2010, 23:49:32 » |
|
U mna je total favorit song Future Breed Machine a cdcko Destroy Erase Improve To s tou Metallicou bolo asi myslene to rytmicke sekanie s tym Hetfield prisiel asi ako prvy myslim. Si popocuvaj napr. song Disposable Heroes od 0:32
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. Február , 2010, 00:10:45 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 09. Február , 2010, 00:16:39 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 09. Február , 2010, 00:37:29 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
murkom
náhodný pocestný
Príspevkov: 91
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 09. Február , 2010, 08:09:50 » |
|
Ak by mal niekto zaujem, tak tu su potom video lekcie nejakych songov priamo od gitaristov kapely. http://www.metalkult.com/videos/meshuggah/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMhardKy
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. Február , 2010, 22:42:04 » |
|
Neviete kde v BA maju ALIVE? Som vcera isiel na istotu do Viedne do Saturnu a nemali !! Ani v systeme. Cudne, kedze som tam kupil aj zopar LP Meshuggah a vzdy tam vsetko za lacika dostanem v den vydania..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 09. Február , 2010, 22:59:31 » |
|
Bohužial "spev" tejto kapely ma odrádza od posluchu a to ma mrzí, lebo hudbu majú inak fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 09. Február , 2010, 23:00:22 » |
|
Bohužial "spev" tejto kapely ma odrádza od posluchu a to ma mrzí, lebo hudbu majú inak fajn To aj mna obcas odradza a taktiez aj u inych kapiel. Na Meshu som si nejak zvykol aj s tym spevom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 09. Február , 2010, 23:13:24 » |
|
to uz co tu davate pustite si radsej dream theater a roba kazika, oni maju tiez v pohode hudbu ale lepsie spevy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 09. Február , 2010, 23:33:37 » |
|
to uz co tu davate pustite si radsej dream theater a roba kazika, oni maju tiez v pohode hudbu ale lepsie spevy ja s nimi uplne suhlasim. ked pocujem ten rev, tak si pripadam ako keby chlapci este nedospeli a s nimi dalsi milion podobnych nasranych drsnakov. Meshu by mal byt instrumentalny a bol by pokoj. Vzdy ked si pustim Catch33, podla mna top vec od nich, tak ma to v polke samo nuti pre hlas vypnut
|
|
« Posledná zmena: 09. Február , 2010, 23:35:33 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. Február , 2010, 23:47:59 » |
|
vsak naco to pocuvas, najlepsie spravis ak to vypnes nie v polke ale hned na zaciatku.. od lokalnych hrdinov spoza klavesnice som uz videl vselico, ale aby ste ucili meshuggah ako maju hrat a spievat naco pocuvate daco so sa vam len z polovice paci, hudba nie su kompromisy treba brat veci take ake su. potom si treba radsej pustit dream teater a arakain co sa lubi cele
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. Február , 2010, 23:50:46 » |
|
vsak naco to pocuvas, najlepsie spravis ak to vypnes nie v polke ale hned na zaciatku.. od lokalnych hrdinov spoza klavesnice som uz videl vselico, ale aby ste ucili meshuggah ako maju hrat a spievat naco pocuvate daco so sa vam len z polovice paci, hudba nie su kompromisy treba brat veci take ake su. potom si treba radsej pustit dream teater a arakain co sa lubi cele Strasne extremy pises... Praveze hudba su kompromisy, resp. tam sa da milion kompromisov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 09. Február , 2010, 23:53:39 » |
|
ked si pustim meshuggah tak sa mi ta muzika hrozne lubi ale akonahle pride spev tak je to zabite. tiez mi vadi. sorry krtko:) musel som ti to povedat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 09. Február , 2010, 23:54:26 » |
|
Strasne extremy pises... Praveze hudba su kompromisy, resp. tam sa da milion kompromisov. To je mozno v tvojom pripade...ak nieco nie je tak ako ma byt, tak na to kaslem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|