maarek-182
nováčik
Príspevkov: 62
|
|
« kedy: 20. Február , 2010, 23:41:40 » |
|
Dobry den. Potreboval by som sa informovat na jednu vec. Ked je zavit na vystuhe v krku zodraty, gitarar by ho mal vediet vymenit? po pripade kolko by ma to zhruba vyslo. Za odpoved vopred dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 21. Február , 2010, 00:13:00 » |
|
Dobry den. Potreboval by som sa informovat na jednu vec. Ked je zavit na vystuhe v krku zodraty, gitarar by ho mal vediet vymenit? po pripade kolko by ma to zhruba vyslo. Za odpoved vopred dakujem
da sa to samozrejme spravit,gitarari ti povedia cenu ... a to sa ako a komu podarilo zodrat/ strhnut zavit na vystuhe krku ? to počujem prvý krat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
maarek-182
nováčik
Príspevkov: 62
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 21. Február , 2010, 00:42:20 » |
|
Dakujem pekne za odpoved. No aj mna by zaujimalo komu sa to podarilo. Kupoval som Fender Stratocaster Mexico 60th Anniversary s druhej ruky. Nastroj je v poriadku len som si vsimol to tiahlo. skusal som ho a imbusovy kluc trocha preskakuje. Je to vydrate. neviem ci sa predosly majtel hral na vrtulnik. Nastastie krk je uplne v poriaku. Tak si vazia dnesny ludia nastroje...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 22. Február , 2010, 19:37:20 » |
|
povedal by som, ze nie zavit vo vyztuhe je zodraty, ale skorej ten imbusovy otvor, nie ? a este skorej by som skusil iny imbus, novy, lebo najskorej sa vydere ten...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 23. Február , 2010, 21:25:36 » |
|
aky si skusal inbus ?? do koncovky vystuhy ide specialny inbus 0,125" alebo 3,14mm ak si daval 3 mm tak to neni ono
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 24. Február , 2010, 10:24:47 » |
|
to je pravda - do Fendrov, aj mexickych nejdu nase tunajsie imbusy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
xixan
náhodný pocestný
Príspevkov: 93
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 24. Február , 2010, 23:42:15 » |
|
to je pravda - do Fendrov, aj mexickych nejdu nase tunajsie imbusy...
to srandujete?:D ...ja ze mam tiez zodraty lebo mne tam nejde vazne nic ...bud je secko male alebo velke :D ...ale aj tak si myslim ze to mam aj ja zodrate:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metal_man
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 20. Január , 2011, 13:30:52 » |
|
no ja som mal take ze tocim tocim a krk nic tak som to mal u gitarara a on ze to je normalne ze ten vrut moze povolit a tocis a nic ale ze vymenit by o u mna slo len tak ze zbrusit hmatnik az na vrut ale ze to je drahsie ako novy krk tak nakoniec mi ho zatazil zavaziami a vyrovnal sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 18. Február , 2012, 13:55:49 » |
|
To je takzvaná "nezvratná" výstuha krku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 16. Február , 2013, 13:35:19 » |
|
Caute, kupil som gitaru a neviem co sa deje,ale nieco mi bzuci podobne ako ked nemate natiahnute na mechanike strunu ,take hrkanie , v krku...teda respektive tam pri zamkoch pod tou krytkou kde sa pritahuje/odtahuje vystuha.... je to pocut len ked silnejsie brknem? Neviete ako to vyriesit alebo v com je chyba? Vopred Dakujem,gitara esp horizon fr 2
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 16. Február , 2013, 13:44:30 » |
|
nemas nieco len povolene?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 16. Február , 2013, 13:53:34 » |
|
uz som pocul rezonovat vyztuz v krku, dalo sa to eliminovat len pomerne velkym presponovanim krku. nic moc.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. Február , 2013, 14:04:08 » |
|
mam pocit ,ze to ide z krku,tam pod tej krytky,neviem teraz... mechaniky to nerobia ,lebo su na nich struny takze tak..tremolo som cekoval,je ok... mozem to skusit pritiahnut trosku? aj ked mam struny nahodene? ci treba povolit... a inac,je to pocut aj ked zatrasiem gitarou...take hrkanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 16. Február , 2013, 14:08:46 » |
|
ak sa pytas, ci mozes skusit dotiahnut vyztuz, tak to asi skus dat najprv cele niekomu nastelovat ako sa ma a potom sa asi uvidi, ci tomu nieco je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|