Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 07. Január , 2011, 23:33:46 » |
|
v aukci dodal aj telefonne cislo, neviem, mohol by som mu zavolat ?( ), to bude asi nie moc dobry napad...poradte prosim Zavolaj, uplne normalna vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 07. Január , 2011, 23:34:38 » |
|
z akej je krajiny? nie ze prevolas viac nez stoji zosik aj ked.. neviem co by si sa ho opytal cez telefon ze 'dobry den, volam ohladne zosilovaca a chcel som sa opytat ci sa ma nechystate ojebat' - 'nie nechystam' - ok dakujem. buy now..
|
|
« Posledná zmena: 07. Január , 2011, 23:35:25 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 07. Január , 2011, 23:36:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 07. Január , 2011, 23:36:43 » |
|
z akej je krajiny? nie ze prevolas viac nez stoji zosik aj ked.. neviem co by si sa ho opytal cez telefon ze 'dobry den, volam ohladne zosilovaca a chcel som sa opytat ci sa ma nechystate ojebat' - 'nie nechystam' - ok dakujem. buy now.. UK,Londyn, mam O2 , hovori by mali byt tak ako na slovensku, alebo ako keby volam do CZ, rovnake ceny...o to sa nebojim...no zajtra mu skusim zavolat...este neviem co sa ho opytam ale uvidime :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 07. Január , 2011, 23:38:36 » |
|
Raz alebo dva krat som tak s predavajucim volal, normalne sme sa pobavili o gitare co predaval, pokecali o blbostiach a tak . Nervy som raz mal ked sa ozvala banka predavajuceho ze ci mu maju ozaj tie prachy previest na ucet , kedze mal u nich nejake dlhy alebo co a myslim ze mal na krku aj nejaku exekuciu. Ale vsetko prebehlo bez problemov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 07. Január , 2011, 23:40:28 » |
|
aj som fotky kontroloval, ci to nestiahol len tak z google searchu....ziadnu som nenasiel ...tak neviem, este mu napisem , popripadne zavolam...diky...
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 08. Január , 2011, 11:34:24 » |
|
niekto ma predbehol a dal buy now...skoda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 08. Január , 2011, 12:29:43 » |
|
Myslis, ze Ti odpovie irecitou slovencinou? ak je v britanii a je ojebavac, tak by som povedal ze je najskor slovensky rom, takze ano, myslim ze odpovie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 08. Január , 2011, 12:38:25 » |
|
viem, ze je to OT a potom to zmazem, ale ako odpovedat na otaku napr: nechystate sa ma ojebat ? no a odpoved moze byt ano, nechystam...alebo nie nechystam a obidve davaju zmysel, cize slovencina je zaujmava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 08. Január , 2011, 13:15:45 » |
|
z akej je krajiny? nie ze prevolas viac nez stoji zosik aj ked.. neviem co by si sa ho opytal cez telefon ze 'dobry den, volam ohladne zosilovaca a chcel som sa opytat ci sa ma nechystate ojebat' - 'nie nechystam'
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 08. Január , 2011, 13:39:47 » |
|
videl som pár dielov tychto IT-čkárov,no a .... no super hlášky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
the rocker
Hosť
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 12. Február , 2011, 11:02:02 » |
|
Chlapi co predavate cez Ebay, aku pouzivate zasielkovu sluzbu, alebo slovensku postu na zasielanie do zahranicia ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 12. Február , 2011, 11:10:30 » |
|
ta zavisi od toho co predavas.. slovenska posta vie poslat hmotnost max nejakych 20kg ci kolko, takze gitarovu/basovu hlavu neposles asi.. ani box.. gitaru hej.. ja som posielal dvakrat gitaru raz vramci EU a raz USA a oba razy slovenskou postou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 12. Február , 2011, 11:26:19 » |
|
ta zavisi od toho co predavas.. slovenska posta vie poslat hmotnost max nejakych 20kg ci kolko, takze gitarovu/basovu hlavu neposles asi.. ani box.. gitaru hej.. ja som posielal dvakrat gitaru raz vramci EU a raz USA a oba razy slovenskou postou
15kg len...svine lenive
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 12. Február , 2011, 11:30:03 » |
|
to bude asi preto lebo.. na postach vacsinou pracuju kadeake take tie panie.. a kebyze tam kazdy druhy den maju 25kg ktkinu tak by mali bud pruh alebo chrbat jak vzpieraci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|