Spago
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 22. Máj , 2004, 13:38:34 » |
|
Chlapci ,ked sa na to tak pozeram, tak musi byt dobry este som ho nepocul a ani nevidel, ale prisiel som na to ze man doma bassove day 98 a je tam ten vas Wooten. Je tam s nim aj Manring, Gonzalez, Rocco. Ma to 1h a 46min. Musim si to uz pozriet. Vtedy som to nepozeral, lebo mi to nechcelo ist. Slaby Pc bol vtedy. Ma to niekto z vas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 24. Máj , 2004, 13:32:17 » |
|
Na basových dňoch vždy Wooten vytrel zrak všetkým. A spago, ty si svoje odkazy môžeš vymazať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
METALHAMMER
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 24. Máj , 2004, 21:14:35 » |
|
to teda na jednom videu co mam na PC si postupne na neakom viacstopom sequencery najprv nahra tri stopy a potom do toho soluje a nakoniec to vypne a zahra to skoro vsetko dohromady sam a potom hra neaku haluz ale potom pride jeho dcera (asik 6 rocna) a spieva neaku pesnicku a on ju doprevadza (a fakt pred nim bol patittucii a slabucky oproti wootenovi akoze technika super ale ta wootenova invencia to je fakt pecka)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 07. November , 2005, 17:27:41 » |
|
Wooten je povazovany za toho najvacsieho z najvacsich....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 29. December , 2005, 23:49:59 » |
|
Prave som si pozrel koncert Bélu a spol.a musim povedat ze Victor tam jasne dominuje a neviem ci je to trik alebo co ale normalne tam pri slapovani hodi taky predklon jak nejaky gimnasta videli ste to niekto normalne som cumel :woohoo: mam od neho aj bas.skolu(lesson on technique)a pozical som si kvoli nemu aj basu strasna inspiracia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 30. December , 2005, 19:54:06 » |
|
k nemu sa neda nic dodat iba to ze je to basgitarista basgitaristov. perfektny je projekt BASS EXTREMES I + II. hra s nim na bezprazec steve bailey. jednoducho pecka.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 01. Január , 2006, 19:55:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 18. Január , 2006, 13:48:03 » |
|
inak, vcera v Prahe na prijimackach na jazzovu konzervu bol jeden mlady 17 rocny Slovak, ktory tam hral od Wootena skladby a hral tie jeho sialene tappingy...a ten uz bol aj dopredu zobraty:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 18. Január , 2006, 13:57:34 » |
|
pitu napísal:... a môžem ti povedať, že budeš mať hubu dokorán a zároveň sa budeš smiať, lebo tam budú mať všetci hubu dokorán. napisal si to tak krasne,ze krajsie sa to snad ani neda skoda ze som ho este nazivo nezazil doprial som si ale zato posledne z kategorie svojim sposobom podobnych ludi marcusa millera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 18. Január , 2006, 15:51:20 » |
|
Keď spoznáš Victora Wootena naživo, tak na koncerte Marcusa Millera už ti všetky riffy budú pripadať jednoduché.Aj keď aj on hrá naozaj dobre a technicky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 19. Január , 2006, 16:58:16 » |
|
wooten podla mna je technicky boh, ale ducha do muziky nedava tolko, co marcus... ja som to vedel uz davno, ale aj griglak to tvrdi... presnejsie to, ze u wootena vidi viac techniku, ako muziku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 19. Január , 2006, 19:02:45 » |
|
videl som millera na koncerte a ducha tam veru nebolo co sa ducha muziky tyka, tak ho na plnej ciare schoval a potopil Victor Bailey... a moj sukromny dojem je, ze Wooten je lepsi, nech si tvrdi Griglak co chce... zas je to asi len vec vkusu... (a zase aj vkus moze byt dobry a zly B) )
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 19. Január , 2006, 19:14:27 » |
|
Práve z Marcusa Millera som nemal až taký dobrý pocit a dosť mi vadil jeho gitarista. Wooten hrá krásne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 19. Január , 2006, 19:20:43 » |
|
no ja som bol nanho \"nedavno\" ked hral v babylone,a tiez mi ten gitarista moc nesmakoval..ale vaazne sa mi pacila cast koncertu,kde hrali len dve basy // marcus s tym pocernejsim,co sa tam inak hral s loopmi,to som si fakt vychutnal no tak najblizsie teda sporim dake drobaky aby som sa dostal dakam na wootena..vdaka za nazory.. Naposledy upravil ondro, : 19.01.2006 o 19:21
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 19. Január , 2006, 19:27:01 » |
|
marcus a victor bailey su dvaja diametralne odlisni basgitaristi. victor bailey na mna posobil ako cast kapely, kdezto u marcusa pocit solistu pretrvaval pocas celeho koncertu. v kazdom pripade su to uzasni basaci. vic wooten...ked ho uvidim nazivo tak budem nesmierne stastny. ale nesmierne.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|