Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 23:35:36
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PIKEY, GIANT STEPS 25.3. Randal  (Prečítané 6217 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #30 kedy: 26. Marec , 2010, 08:33:45 »

Chcem sa podakovat este raz vsetkym, co prisli na koncert aj za pozitivne ohlasy. Obzvlast velka vdaka patri progacovi za pozicanie Highwhata s bednou, Viktorovi za dodavku a nosenie a Pistikovi za basu. Dakujeme.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #31 kedy: 26. Marec , 2010, 09:39:14 »

ten hiwatt vam bol cert dlzen.
bud ho nabuduce zente cez poriadny basovy box alebo si dojdite odomna zobrat ampong nech to ma gule. poznam ten aparat velmi dobre ale zial vcera sa mi nepacil ani trochu - chybal tomu ten spravny basovy objem.

giant steps - velmi sa mi pacilo.
pikey - tato muzika nieje moja salka kavy ale velmi kladne musim ohodnotit zohratost, velky prehlad a super vokaly  Na zdravie! zvuk samozrejme fajn, skoda ze milan bol zvukovo opat trochu v uzadi, hra mu to super. celkovo velmi fajn  :)
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #32 kedy: 26. Marec , 2010, 10:28:36 »

veru, Milana je stale malo a pritom je skvely gitarista. highath je mozno paradny zosik, ale aby bola paradna basa by to fakt chcelo skusit pre zmenu basovy box k nemu. inak zvuk kapely super, vokaly super aj vsetko. viacej koncertov a vychytat co na ludi zabera a co ne a podla toho zvazit, co vypustit a coho hrat viac :)

mysovci super, slapalo to paradne a ludia nemali so zvukom ziadne problemy, takze jebat na to, ze na podiu to neni idealne a tesit sa z koncertu napriek tomu... a zrychlit niektore veci :)
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #33 kedy: 26. Marec , 2010, 10:40:38 »

veru, Milana je stale malo a pritom je skvely gitarista.

Roberta je ťažké prehlušiť  Bacha na vec kamo! .
Zaznamenané
javanne
pravidelný návštevník
Príspevkov: 227

« Odpoveď #34 kedy: 26. Marec , 2010, 10:48:10 »

inak zvuk kapely super, vokaly super aj vsetko. viacej koncertov a vychytat co na ludi zabera a co ne a podla toho zvazit, co vypustit a coho hrat viac :)

vdaka Rastis...par veci som registroval, ktore na ludi zabrali a tesi ma ze sa chytali aj na nase songy...asi na 2  ha ha ha
na ktore sa podla teba nechytali ludia vobec? alebo tvoj osobny nazor co bolo "padnute na zadok"?
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #35 kedy: 26. Marec , 2010, 10:48:29 »

vychytat co na ludi zabera a co ne a podla toho zvazit, co vypustit a coho hrat viac :)
My sme pomaly adult oriented rock (AOR) http://de.wikipedia.org/wiki/Adult_Oriented_Rock  Som frajer
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #36 kedy: 26. Marec , 2010, 10:50:34 »

My sme pomaly adult oriented rock (AOR) http://de.wikipedia.org/wiki/Adult_Oriented_Rock  Som frajer

ehm, sak vsetko nad 18 je adult  ha ha ha
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #37 kedy: 26. Marec , 2010, 10:50:59 »

ten hiwatt vam bol cert dlzen.
bud ho nabuduce zente cez poriadny basovy box alebo si dojdite odomna zobrat ampong nech to ma gule. poznam ten aparat velmi dobre ale zial vcera sa mi nepacil ani trochu - chybal tomu ten spravny basovy objem.

Hej, spociatku som to moc prevyskoval (bright kanal), az som to potom neskor prehodil na basovy kanal a pridal basy a uz to tam sedelo ako uliate. Pista, ved v tejto muzike sedi tento typ zvuku, taky tam aj povodne bol. Basu bolo stale pocut a prerazala, nic zaroven nepohlcovala.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #38 kedy: 26. Marec , 2010, 10:54:45 »

Giant Steps sa mi inak velmi lubili, dobre zohrati, akurat ku koncu mi prisli trosku monotonni.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #39 kedy: 26. Marec , 2010, 10:56:21 »

Giant Steps sa mi inak velmi lubili, dobre zohrati, akurat ku koncu mi prisli trosku monotonni.

ja som ich videl v RocknRoll klube v decembri a mal som ten isty pocit...su super, dokonca som namotany na ich skladby...ale po osmej pesnicke som v tom uz nic nove nenachadzal...je vsak pravda, ze vlastne songy maju silne, doslova hity, to sa musi nechat ... a kapela slape ako sa patri Na zdravie!
« Posledná zmena: 26. Marec , 2010, 11:02:02 od javanne » Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #40 kedy: 26. Marec , 2010, 11:09:31 »

Hej, spociatku som to moc prevyskoval (bright kanal), az som to potom neskor prehodil na basovy kanal a pridal basy a uz to tam sedelo ako uliate. Pista, ved v tejto muzike sedi tento typ zvuku, taky tam aj povodne bol. Basu bolo stale pocut a prerazala, nic zaroven nepohlcovala.

zial si jediny kto ma ten pocit Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
polarized
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

Hell is full of musical amateurs...

« Odpoveď #41 kedy: 26. Marec , 2010, 11:23:42 »

skvely koncert :) pre mna vcera nmb. 1 jednoznacne Giant steps  Zdravíčko aj ich CD mi uz hra v praci  Ja som čert.. a bolo super vidiet po dlhom case starych znamych z fora  Na zdravie!  Žmurk pridam aj fotky coskoro  :)
Zaznamenané

R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009)
Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #42 kedy: 26. Marec , 2010, 11:31:00 »

zial si jediny kto ma ten pocit Bavím sa skvele

Praveze iba Ty a Rastislav mate negativny. Bavím sa skvele Ale nie, bol si tam aj neskor? Uz to bolo fajn potom, basov az az.
« Posledná zmena: 26. Marec , 2010, 11:32:33 od poprocker » Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #43 kedy: 26. Marec , 2010, 11:55:53 »

Praveze iba Ty a Rastislav mate negativny. Bavím sa skvele Ale nie, bol si tam aj neskor? Uz to bolo fajn potom, basov az az.

bol som tam az do nejakeho robertovho sladaku. dovtedy to krivalo. potom sa to mozno zmenilo, neviem kedy si to prestavoval.
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #44 kedy: 26. Marec , 2010, 12:05:32 »

bol som tam az do nejakeho robertovho sladaku. dovtedy to krivalo. potom sa to mozno zmenilo, neviem kedy si to prestavoval.

Asi v polke zhruba, bolo to fakt dost zle nastavene spociatku, Rasto tiez spominal pozitivnu zmenu.
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 22 otázok.