Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 15:35:03
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa Boogie Quad preamp + impulzy (minitest)  (Prečítané 7741 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #15 kedy: 19. Marec , 2010, 09:44:42 »

GR nepoznam v podstate vobec, brano viem, ze cez to este nahraval ked mal triax, nehralo to zle... Na zdravie!
Nehralo to zle, vlastne ani nesmelo, kedze som nemal inu moznost.  Bavím sa skvele
Ale vedel som si nastavit velmi slusny zvuk na tom, cez ktory ma aj bavilo hrat. :)
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #16 kedy: 19. Marec , 2010, 09:53:56 »

Hello gitaristi, no toto som tu uz chcel vytvorit davnejsie, ale ta reku stale, ze kaslem nato, ale ta uz ked prisla aspon jedna poziadavka od Pelka, ta reku zrobim temu konecne:) Rastis zas povie, ze kde su cele skladby, slubujem, ze budu, budu :) Vytvaram to aj preto, lebo sa mi zda tento sposob jednoducheho domaceho nahravanie uplne super, a taktiez chcem touto temou podporit tych co o tom rozmyslaju, ale nie su si isty. Netreba vam hned Axe fx, staci fakt jednodcuhy lampovy preamp, ci uz je to klasika Mesa Studio preamp, ktora sa da dnes zohnat za fakt smiesne peniaze, alebo Engl E530, ci JMP preamp od Marshallu a dalsie. Zvukovy vysledok s pouzitim impulzu, moze byt fakt velmi dobry. Hodim take kratsie dve ukazky, v prvej na porovnanie jeden riff cez mesa a orange impulz (Recabinet) v druhej cez mesa impulz (Red Wirez). Prihodim aj photo mojho recording gearu :) Pokojne sa vyjadrite, nie som ziadny zvukovy inzinier, takze privitam postrehy :)

ty maš ten MB Quad?Huh! to jevyborny preamp,určite ovela lepši ako axe,ty tu pišeš akoby to bola nejaka 505zoom ha ha ha z hentoho čo si tam napisal je to najlepšie,mal som to naraz aj z JMP,Engl,triax.,ADA...bolo to z toho najlepšie akurat velke ako krava
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #17 kedy: 19. Marec , 2010, 10:02:13 »

ty maš ten MB Quad?Huh! to jevyborny preamp,určite ovela lepši ako axe,ty tu pišeš akoby to bola nejaka 505zoom ha ha ha z hentoho čo si tam napisal je to najlepšie,mal som to naraz aj z JMP,Engl,triax.,ADA...bolo to z toho najlepšie akurat velke ako krava
pockat a ktore je tenky zvucik?
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #18 kedy: 19. Marec , 2010, 10:21:45 »

pockat a ktore je tenky zvucik?
tenky si pozri ked budeš na zachode..Dnes hra dobre skoro všetko, otazka či niektore veci niesu precenene..Ale ked zarabaš melon mesačne je to jedno musiš sa nejak bavit Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #19 kedy: 19. Marec , 2010, 10:27:01 »

tenky si pozri ked budeš na zachode..Dnes hra dobre skoro všetko, otazka či niektore veci niesu precenene..Ale ked zarabaš melon mesačne je to jedno musiš sa nejak bavit Zdravíčko
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Kurnik, JOE opat zabil Si píš!!!  Bavím sa skvele Na zdravie!

Inak s tym druhym celkom suhlasim... :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #20 kedy: 19. Marec , 2010, 10:29:20 »

ono, dnes uz nie je ani ten triax tak drahy ako byval.. JMP, E530 studio to su tak preampy okolo 350e-400e z druhej ruky, triax za 1000e ide na to ze si pamatam ked stal nejak 90 tacov je to vcelku fajne.. inak ten quad produkuje ake skreslenie? take to rezave v style metallica alebo je tam aj taky ten tekuty lead, vyslovene spevavy ako napr mark4 ma?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #21 kedy: 19. Marec , 2010, 10:32:21 »

podla mna hraju vsetky Marky stejne, ako aj tieto Studio / Quad preampy. respektive styrku poznam z rychlika, ale tiez som z nej nemal nejaky zasadne iny pocit... ta rezavost/spevavost je tam o korekciach predovsetkym...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #22 kedy: 19. Marec , 2010, 10:32:30 »

...inak ten quad produkuje ake skreslenie? take to rezave v style metallica alebo je tam aj taky ten tekuty lead, vyslovene spevavy ako napr mark4 ma?
Aj aj, da sa nastavit... dobre pamatam, jak Mato (musicman1411) riesil nastavovanie... vyse roka...  ha ha ha

Ale nastavis aj JP sound, Metallicu a aj Santanu.  Žmurk

Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 19. Marec , 2010, 10:33:15 »

bude to hrat ako lemp of gott?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #24 kedy: 19. Marec , 2010, 10:33:27 »

bude to hrat ako lemp of gott?
Hej.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #25 kedy: 19. Marec , 2010, 10:33:56 »

ono, dnes uz nie je ani ten triax tak drahy ako byval.. JMP, E530 studio to su tak preampy okolo 350e-400e z druhej ruky, triax za 1000e ide na to ze si pamatam ked stal nejak 90 tacov je to vcelku fajne.. inak ten quad produkuje ake skreslenie? take to rezave v style metallica alebo je tam aj taky ten tekuty lead, vyslovene spevavy ako napr mark4 ma?
čo chceš to tam je a čo tam neni to nepotrebuješ Zdravíčko   tekuty zvuk to budem použivat Bavím sa skvele  zvukar ma zabije ked mu to poviem že chcem ..... ha ha ha
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #26 kedy: 19. Marec , 2010, 10:35:03 »

Aj aj, da sa nastavit... dobre pamatam, jak Mato (musicman1411) riesil nastavovanie... vyse roka...  ha ha ha

Ale nastavis aj JP sound, Metallicu a aj Santanu.  Žmurk

a Desmodov?Huh!? nakrutim??? Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #27 kedy: 19. Marec , 2010, 10:35:32 »

a Desmodov?Huh!? nakrutim??? Bavím sa skvele
Aj slizov.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #28 kedy: 19. Marec , 2010, 10:37:04 »

Aj slizov.  Bavím sa skvele
to neverim take dobre to neni to by muselo same vykrikovat "vypadni buzerant"
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #29 kedy: 19. Marec , 2010, 10:46:32 »

joe: keby si mal ukazovat smer vetra, tak sa tocis jak ventilator  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.