asdfg
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 03. Marec , 2011, 22:52:12 » |
|
ved cez monitory to znie tak ako ma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 03. Marec , 2011, 22:54:43 » |
|
ved cez monitory to znie tak ako ma
hej, v nahravke. Ale nie... tuto to znie totalne neinspirativne, az sa mi hrat nechce..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 03. Marec , 2011, 22:56:24 » |
|
skus reset systemovych nastaveni v Axe-fx - vylucis tym chybne nastavenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 03. Marec , 2011, 22:58:01 » |
|
skus reset systemovych nastaveni v Axe-fx - vylucis tym chybne nastavenie
fakt som skusal, skusal som aj firemne pociatocne presety a stale to iste... Kazdopadne sa chystam k Vladovi z fora vyskusat ten jeho Eleven rack. Vezmem aj axe a vyskusame to navzajom a na jeho Yamahach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 03. Marec , 2011, 23:05:49 » |
|
Nemam to sice ako teraz nahrat, ale aspon takto cez H4. Prve sekundy su cez kombo a od 1:15 je cez monitory. Jebe sa mi kabel medzi tou pauzou, uz je v kosi. Je to aj tak nakokot takto... Zle som to nasnimal, jak kombo, tak monitory. Nazivo je to aj tak inak... http://www.ulozisko.sk/379874/STE-053.mp3Zaujimave, ze teraz, takto nasnimane to znie cez monitory lepsie, pice. podla mna to od 1:15 hra lepsie a nic tomu nechyba.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 03. Marec , 2011, 23:13:15 » |
|
Nemam to sice ako teraz nahrat, ale aspon takto cez H4. Prve sekundy su cez kombo a od 1:15 je cez monitory. Jebe sa mi kabel medzi tou pauzou, uz je v kosi. Je to aj tak nakokot takto... Zle som to nasnimal, jak kombo, tak monitory. Nazivo je to aj tak inak... http://www.ulozisko.sk/379874/STE-053.mp3Zaujimave, ze teraz, takto nasnimane to znie cez monitory lepsie, pice. sa mi to ani nechce pocuvat takato ukazka. pichni to do zvukovky a nahraj - to bude presne 1:1 ako to, co Ti leze aj z monitorov predsa...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 03. Marec , 2011, 23:20:48 » |
|
brano, ty si pokazeny, vsak ten zvuk je uplne ok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 04. Marec , 2011, 11:28:44 » |
|
Tak určite to neda taký tlak ako z 4x12 alebo z PA, možno to ťa metie. Skúšal si aj vypnúť Speak. SIM v axe a simulovať cez zvukovku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 04. Marec , 2011, 20:43:07 » |
|
Tak určite to neda taký tlak ako z 4x12 alebo z PA, možno to ťa metie. Skúšal si aj vypnúť Speak. SIM v axe a simulovať cez zvukovku?
chcem to skusit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 05. Marec , 2011, 14:14:21 » |
|
vsak ale to co uz je - revolucne Axe za vela penazi, aby nemalo dobre simulacie boxov a trebalo to dohanat v kompe ? vsak prave to ma byt v tom parada toho stroju, ze je zvukovo sebestacny, ci nie ? Branko - co Ti brani pichnut to do line in na zvukovke, bars aj doskovej a nahrat 10 sekundovu ukazku bez akychkolvek dalsich uprav ? co chces potom poradit ? sa nehnevaj, ale vrazit diktafon pred posluchovy monitor a to nam nahrat ze hen ako to zneje, tak to je uplne absurdne !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 30. Marec , 2011, 23:46:13 » |
|
Prispejem aj ja k debate. Tiez by som chcel nejake lepsie repraciky ku PC, ale neviem ci zrovna monitory. 80% by sa vyuzivali na pocuvanie hudby a obcas hravam aj cez amplitube.... Tie m-audia BX5a sa mi celkom pozdavaju, len som si neni isty ze ci su do izby 3x3 metre vhodne 70W monitory, ktorych potencial asi nevyuzijem. Navyse mi pride v zmysle pouzivania na kazdodennu PC robotu neprakticke to, ze kazdu treba zvlast zapinat, napajat a nastavovat volume (vsetko odzadu) Preto by som zvolil asi viac user friendly variant: http://www.studio.sk/m-audio-aktivne-studiove-monitory/studiophile-av40/Vie mi k tomu niekto daco povedat? Dikes
|
|
« Posledná zmena: 30. Marec , 2011, 23:47:58 od iMbUS »
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
bito
náhodný pocestný
Príspevkov: 134
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 31. Marec , 2011, 08:02:34 » |
|
ja ich mám a sú úplne v pohode, na hranie, počúvanie a tvorenie demáčov ako stvorene pri pomere cena /kvalita... jasné že to nie sú nejaké štúdiové pálky ale do izby ako stvorené
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 31. Marec , 2011, 08:45:50 » |
|
a ake maju vyhody tie 40 oproti bx5 okrem toho volume? ja by som bral urcite tie bx5, to uz sa zacina seriozne podobat na monitory (aj ked to tak nehra) . ale aj do malej izby, uplne v pohode, sam to tak mam a neni problem. a aka je nevyhoda toho volume? vsak si ho nastavis zozadu napevno, napr na polovicu a potom si ovladas hlasitostou v os nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 31. Marec , 2011, 09:46:31 » |
|
a ake maju vyhody tie 40 oproti bx5 okrem toho volume? ze stoja o cca 100€ menej a aka je nevyhoda toho volume? vsak si ho nastavis zozadu napevno, napr na polovicu a potom si ovladas hlasitostou v os nie?
Ja som zvyknuty si volume nastavovat fyzicky nejakym knobom. Ked ci chces zmenit operativne hlasitost napr. pocas hry, tak sa nebudem prepinat do OS a mysou klikat, ked staci potocit jeden potak v predu. Ale toto nezazlievam ako nevyhodu tych BX5, pretoze su urcene ako studiove monitory, kde sa volume riesi uplne inak.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 31. Marec , 2011, 11:09:57 » |
|
Dokupis skóre pro zvukovku a máš knob na hlasitost tiež som na to zvyknutý
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
|