Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 15:26:32
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tablet iPad  (Prečítané 89830 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #120 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:47:49 »

S cim pracujes vo firme ?
Edit - alebo kasli na to... Tvoj mozocek nemoze pochopit, preco Mac pri zlozitejsej a narocnejsej praci.  Bavím sa skvele

Narozdiel od teba 4oci pracuje a pracuje s Windoze, tak asi tusi o com hovori... originalna Udryho otazka bola, co pre studenta. Tak podla tvojich nazorov napis rovno, ze kto ma bohatych rodicov resp. zaraba dostatocne, tak ma Maca. Kto potrebuje rovnaky vykon za polovicu, tak ma Windoze, ktore sa tiez daju odladit. A nemusis spamovat polku temy  Na zdravie!

Musicman ma Mac, resp. nema original Mac workstation (asi aj na neho to bolo predrazene) na presny ucel a to je hudobne studio. A Musicman nie je student.

2Rotanimod: Vista je omyl prirody. Windows7 zatial vyzeraju OK. Tiez XP Pro boli OK.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
zakky
Hosť
« Odpoveď #121 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:48:06 »

a o co teraz ide? kazdy OS je skor dobry na nieco ... ok chcem mat nahravacie studio kupim si mac, chcem programovat budem robit radsej na windows ... chcem sa hodiny motat po nete aby na pol roka ktm nespravia novu verziu vpohode fungovali vsetky wifiny dual heady a kokotiny dam si ubuntu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #122 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:50:18 »

skoda ze sem nechodi predator ten by vas dostal so obrazu  Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #123 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:51:09 »

vzdialena sprava OS, tooly, ti budem zbytocne vymenuvavat (podla zmluvy by som nemal), pretoze okrem outlooku a web browserov su to tooly vytvorene nasou firmou, resp pre firmu. na mojom workstaitione bezi XP, ten komp vdaka mnozstvu rammkozrutoveho softu beziaceho naraz ide dost casto na hranici svojich moznosti a nikdy som nemal problem.

ale neviem ci udrziavanie infrastruktury jedneho z velkych telekomunikacnych operatorov v zahranici v hladkom chode povazujes za serioznu pracu
Ok, ale stale s tym robis nenarocnu pracu, nic nepridavas, nic nenabera na vykone... Kedze sa bavime aj o hudbe, tak ako som pisal par prispevkov dozadu - rozbehni na Wine Pro Tools a spust aspon 100 pluginov, niekolko trackov + x dalsich INYCH nehudobnych programov, ze co sa stane. A to, ze nieco zere RAM je v pohode. Na MAC Ti ramka stale bezi na 100%, mozno preto je taky rychly.
Momentalne sa ucim robit v PT, ktory je instalnuty na MAC - usmievam sa pri praci, ze KONECNE to drzi, nemusim X krat restartovat a pritom "stary PC" bol urceny PRIMARNE na nahravanie a editovanie hudby... no nedalo sa... fakt sa nedalo... teraz sa da. :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #124 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:52:21 »

Narozdiel od teba 4oci pracuje a pracuje s Windoze...
Neboj, ja pracujem tiez a pracujem s MAC.  Na zdravie!
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #125 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:58:26 »

dam ti x prikladov kedy budes v pici s macom Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #126 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:59:35 »

ale usmev na tvari zostane, ci nie?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #127 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:59:44 »

Naco ? Mna nezaujimaju tvojich x prikladov, ale zaujima ma to, ze s tym, s cim robim ide jak ma.  Som frajer
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #128 kedy: 05. Apríl , 2010, 15:01:20 »

Neboj, ja pracujem tiez a pracujem s MAC.  Na zdravie!

Ja som myslel pracovat = zivit sa tym. Pracujes, dostanes za pracu peniaze a tie pouzijes na platby pre stat, inkaso, na zabavu. Tak potom si rozmyslis, ci si kupis domov MAC alebo PC... ak mas samozrejme sponzora, co Ti nakupi original hw a sw pre Mac na doma, tak potom nie je problem.

Mna tiez zivi pocitac, ale nemam hudobne studio, na grafiku mam sikovnejsich jak som ja, tak naco by mi bol Mac? Servery nevedia robit podobne ako Microsoft a na workstation mi staci Windoze.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
zakky
Hosť
« Odpoveď #129 kedy: 05. Apríl , 2010, 15:01:26 »

a s x vecami ktorymi moze robit student to nejde vobec
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #130 kedy: 05. Apríl , 2010, 15:02:15 »

Ked to tu tak čítam,tak budem musiet kupit obidva. :) No šak čo,aspon bude dievča machrovat ,na každom pleci jeden a hurááá do školy. Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #131 kedy: 05. Apríl , 2010, 15:07:58 »

Naco ? Mna nezaujimaju tvojich x prikladov, ale zaujima ma to, ze s tym, s cim robim ide jak ma.  Som frajer
ale hudba a nahravanie v tejto teme nikoho nezaujima, ani to ze ti to bezi jak ma na to co ty potrebujes. cela debata bola o tom, co do skoly pre studenta, kde sa povacsinou bezi na win platforme. + som sam za seba pridal priklad, ze v praci som sa s macom tiez nestretol. hudba a praca s hudbou je v tomto uhle pohladu (skola, realny zivot a zivenie sa pracou) prudko okrajova tema.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #132 kedy: 05. Apríl , 2010, 15:08:12 »

Ja som myslel pracovat = zivit sa tym. Pracujes, dostanes za pracu peniaze a tie pouzijes na platby pre stat, inkaso, na zabavu. Tak potom si rozmyslis, ci si kupis domov MAC alebo PC...
Ano, zivim sa pracou, taktiez sa nemusis obavat.  Žmurk A uz teraz viem, ze najblizsie pride do rodiny MAC, len tak zbezne - paci sa mi iMac. :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #133 kedy: 05. Apríl , 2010, 15:09:03 »

ale hudba a nahravanie v tejto teme nikoho nezaujima, ani to ze ti to bezi jak ma na to co ty potrebujes. cela debata bola o tom, co do skoly pre studenta, kde sa povacsinou bezi na win platforme. + som sam za seba pridal priklad, ze v praci som sa s macom tiez nestretol. hudba a praca s hudbou je v tomto uhle pohladu (skola, realny zivot a zivenie sa pracou) prudko okrajova tema.
Oka, tak pre studentov na hranie je aj Win postacujuci.  Žmurk
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #134 kedy: 05. Apríl , 2010, 15:11:36 »

Oka, tak pre studentov na hranie je aj Win postacujuci.  Žmurk
zabudol si aj na tych, ktori sa zivia nenarocnou pracou.. Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.