Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 09:23:38
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 25 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tablet iPad  (Prečítané 89603 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 04. Apríl , 2010, 15:35:37 »

Nevyhoda iPadu a MacBooku je cena...

Ja mam nieco take http://www.alza.sk/acer-ferrari-one-200-d141959.htm . Mal som Toshibu Tecru, to bol omyl, ale toto je super. Male rozmery, nezavadzia v taske. Ja na notebooku nepotrebujem pracovat, na to mam plnohodnotne workstation doma a v praci. Toto je presne na mobilne prenosy urcene. Mozem to vytiahnut v pizzerii, ked potrebujem ist na net. Ukazat klientovi v rychlosti nejake finesy, vybavit maily (velky problem pre mna na normalnom telefone alebo aj iphone). Ma to brutal vykon, vsetky konektory, v nasich podmienkach dolezity windoze, mozem citat PDF, pozerat filmy, prenasat subory, super je to aj na navigaciu... bezdratovo mam pripojeny mobil na orange net a gps... etc...

To sa zdá byt dobré. Na zdravie!  Ale ani to Lenovo X 200 nie je špatné. :)  A DELL ma tiež niečo na výber.  / ach,tažký život počítačoveho laika/
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 04. Apríl , 2010, 15:59:49 »

Ale toto ma zaujalo. http://www.techbox.sk/it-svet/c242/lenovo-thinkpad-x201-vynovena-seria-spickovych-notebookov.html    Na zdravie!   http://www.engadget.com/2010/02/23/lenovo-thinkpad-x201-tablet-review/   na tom sa da aj písat jak do zošita nie ?  To sa mi pozdáva.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #32 kedy: 04. Apríl , 2010, 16:11:27 »

premysli si ... zosit je zosit - toto sa pokazi a je po tom. to uz radsej ten NET book a hlavne sa skor chalana spytaj, ak to nieje prekvapenie...
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 04. Apríl , 2010, 16:15:57 »

premysli si ...
... premyslím,šak do septembra /oktobra/  času dost,ale asi " pojdem tymto smerom"   
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #34 kedy: 04. Apríl , 2010, 16:21:49 »

Ale toto ma zaujalo. http://www.techbox.sk/it-svet/c242/lenovo-thinkpad-x201-vynovena-seria-spickovych-notebookov.html    Na zdravie!   http://www.engadget.com/2010/02/23/lenovo-thinkpad-x201-tablet-review/   na tom sa da aj písat jak do zošita nie ?  To sa mi pozdáva.

Ano , toto je tzv. Tablet PC a da sa do toho pisat ako do zosita, aj to rozpoznavanie rukou pisaneho textu uz je na velmi vysokej urovni.

premysli si ... zosit je zosit - toto sa pokazi a je po tom. to uz radsej ten NET book a hlavne sa skor chalana spytaj, ak to nieje prekvapenie...

Zosit je zosit, urcite ano, ale zosit si nemozes napriklad odzalohovat na externy disk :).

Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #35 kedy: 04. Apríl , 2010, 16:32:21 »

Ano, ale je tam ten problem cena. Za polku kupis super vybaveny netbook, ktory mozes o par rokov dat do srotu ako kazdu elektroniku.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #36 kedy: 04. Apríl , 2010, 16:34:05 »

Ano , toto je tzv. Tablet PC a da sa do toho pisat ako do zosita, aj to rozpoznavanie rukou pisaneho textu uz je na velmi vysokej urovni.

Zosit je zosit, urcite ano, ale zosit si nemozes napriklad odzalohovat na externy disk :).

ved jasne, len s rukami zajebanymi od kurata sa na to zle pise  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #37 kedy: 04. Apríl , 2010, 16:59:35 »

ktora skola pouziva mac os vo svojich ucebniach? hlavne pokial ide o technicke zameranie a s tym spojene specificke softy, IMHO v drvivej vacsine prevlada na skolach win, pripadne niektory z unix/linux OS alebo Sun Solaris OS.
To by si mal vediet... Ale vidno, ze si Windowsman. :)

To je jedno, co prevlada... uplne jedno... na vsetko su LEGALNE pluginy, ktore rozbehnes aj pod MAC. A radsej to, nez nestabilny book. :)

Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 04. Apríl , 2010, 17:01:01 »

co znamena nestabilny book? lebo brat ma klasicky book s winom zapar korun a doteraz mu ani raz nepadol system.. pre studenta to je fuk sak tam asi nebude rozbiehat aplikacie jak do pozitronoveho urychlovaca  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #39 kedy: 04. Apríl , 2010, 17:01:14 »

Inak... hovorte si co chcete pani, ale kto RAZ okusi MAC, ci uz book, alebo PC, tak nechce nic ine. Myslim, ze v tomto nebudem sam... :)

Je to +/- fetisismus, ta krabica, jablcka a tak... ale je to bezproblemovy SW, HW. + lahko sa s tym pracuje, ziadne instalacie a kopec zbytocnych hovadin.
 Na zdravie!

Edit - samozrejme, pisem svoj nazor, skusenosti, kedze dost casto pracujem s Mac-om. Kupujte si cokolvek. :)
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2010, 17:07:24 od Branko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #40 kedy: 04. Apríl , 2010, 17:02:32 »

co znamena nestabilny book? lebo brat ma klasicky book s winom zapar korun a doteraz mu ani raz nepadol system.. pre studenta to je fuk sak tam asi nebude rozbiehat aplikacie jak do pozitronoveho urychlovaca  Bavím sa skvele
Tak ano, suhlasim...ale zalezi, co chce robit.. Ak na tom bude pisat vo worde + hrat karty :),  tak tam staci aj Win...
Zaznamenané

lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #41 kedy: 04. Apríl , 2010, 17:32:10 »

Na tabletpc(myslim ten x201) sa NEDA pisat rovnako ako do zosita, treba si to skusit. Je to trochu o inom. Mne to napr. vobec nesedi. Je to dobre na pisanie rovnic, alebo kreslenie diagramov, ale na pisanie je 100x lepsia klavesnica, neviem ako vy, ale ja pisem na klavesnici niekolkonasobne rychlejsie ako na papier.. A ked si predstavim, ze pisem a teraz sa zakazdym naklanam nad displej a natacam ho, alebo cely notebook... Mozno je lepsie kupit nejaky lacny ultrathin, lebo dlho vydrzi a netreba sa vlacit so zdrojom a k tomu maly tablet.
Ale zavisi teda od toho, na aku skolu ide. Na takom prave alebo nejakej filozofii sa asi inak pisu poznamky ako na technike.

Inak iPad je dobry snad na fotky a browsovanie po webe, na citanie knih je podla mna lepsia e-ink citacka (treba vidiet nazivo).
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #42 kedy: 04. Apríl , 2010, 20:14:34 »

To by si mal vediet... Ale vidno, ze si Windowsman. :)

To je jedno, co prevlada... uplne jedno... na vsetko su LEGALNE pluginy, ktore rozbehnes aj pod MAC. A radsej to, nez nestabilny book. :)

Na zdravie!
ti mozem vies co legalne pluginny, ked za celych 5 rokov studia, co sme riesili nejake kodenie informacnych systemov, databazy, diagramy uml atd vsetko bolo bud win, alebo linux. tu nejde ani o ziaden anti appleizmus ani pro windozeizmus, ale  ze sa realne, resp bezne na skolach mac os nepouziva, tak asi bude zbytocne chalanovi kupovat mac, aby sa potom chalan trapil s nejakym win dual bootom.

co sa tyka nestability OS, na to mam svoj nazor, vacsinou je problem medzi stolickou a klavesnicou, ja som s win nemal ziaden problem s nestabilitou, ale ked je user raz kkt a polozi do systemu, tak je jedno ci hento alebo tamto bezi na stroji.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #43 kedy: 04. Apríl , 2010, 20:43:47 »

apple je pre debilov ktori sa v komunite nevytahuju preco im to funguje a nepada system. taky co ma v pici cele pocitace iba chce aby mu to fungovalo bez toho aby pri tom stravil 80% produktivneho casu nastavovanim antivirov firewalov a cistenim registrov  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #44 kedy: 04. Apríl , 2010, 20:50:04 »

apple je pre debilov ktori sa v komunite nevytahuju preco im to funguje a nepada system. taky co ma v pici cele pocitace iba chce aby mu to fungovalo bez toho aby pri tom stravil 80% produktivneho casu nastavovanim antivirov firewalov a cistenim registrov  Bavím sa skvele
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 25 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.