Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 09:33:42
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 25 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tablet iPad  (Prečítané 89622 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #60 kedy: 05. Apríl , 2010, 00:33:24 »

Uplne.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #61 kedy: 05. Apríl , 2010, 00:37:13 »

No musím o tych Makoviciach niečo "poštudírovat".  Ale šak ked nebude vyhovovat študentovi,bude vyhovovat mne- šak na hudbu dobré,no ne musicman ?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #62 kedy: 05. Apríl , 2010, 00:44:30 »

Hlavne, ked spustis Pro túúls a nahodis hoc aj 20 VST grand piano naraz + pochuj efektov, tak to drzi jak ciganska mater na poste ! No skus toto s Winom...
 :)

Na zdravie!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #63 kedy: 05. Apríl , 2010, 06:40:23 »

A tento Mac stačí pre študenta ? http://www.nakup.sk/notebooky-do-13-3/apple-macbook-pro-13-3-c2d-2gb-160gb/72306  alebo tato "novinka"   http://www.nakup.sk/notebooky-do-13-3/apple-macbook-13-3-c2d-2gb-250gb/74435
stacit staci, ale zas podla toho na co. osobne by som siel po vacsej ramke a disku, aj ked ten sa da riesit externe
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #64 kedy: 05. Apríl , 2010, 08:40:39 »

Hlavne, ked spustis Pro túúls a nahodis hoc aj 20 VST grand piano naraz + pochuj efektov, tak to drzi jak ciganska mater na poste ! No skus toto s Winom...

Na zdravie!

V pohode, dojdi si to pozriet :).
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #65 kedy: 05. Apríl , 2010, 08:42:17 »

V pohode, dojdi si to pozriet :).

Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #66 kedy: 05. Apríl , 2010, 08:51:31 »

Na zdravie!

no to je pravda.. ale debata je ze hlada notebook pre studenta.. pokial nejde na nejaky technicky smer kde by vyuzival co ja viem autocad ci jak sa to vola a podobne designovacie srandy tak mu moze byt vies jak u pitchi nejakych 20 hudobnych VSTciek :D pokial pojde na manazment tak tam potrebuje len Office, powerpoint a pirstup na hinternet a vobec.. uz si bol sibat tie tvoje 15rocne kamaratky? sak cakaju len na to od rana..
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #67 kedy: 05. Apríl , 2010, 08:56:40 »

no to je pravda.. ale debata je ze hlada notebook pre studenta.. pokial nejde na nejaky technicky smer kde by vyuzival co ja viem autocad ci jak sa to vola a podobne designovacie srandy tak mu moze byt vies jak u pitchi nejakych 20 hudobnych VSTciek :D pokial pojde na manazment tak tam potrebuje len Office, powerpoint a pirstup na hinternet a vobec.. uz si bol sibat tie tvoje 15rocne kamaratky? sak cakaju len na to od rana..

Mas pravdu, tu sa hlada notebook pre studenta a nie workstation na nahravanie muziky.

A k tym VST (ked uz sa tu pretekame je kto ma vacsi, dlhsi a stabilnejsi), ProTools predsa nativne VST format poprve nepodporuju a pocet spustenych pluginov predsa zavisi od mnozstva dostupnej pamate, kedze MacOS uz je dlhsiu dobu len v 64bit verzii a predpokladam ze velka vacsina ludi doma (aj v studiach) pouziva 32bit Windows , tak potom opat porovnavame hrusky s jablkami :) (tentokrat uplne doslovne :) ).
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #68 kedy: 05. Apríl , 2010, 09:30:39 »

Semish - uz si cvicil dnes ?  Bacha na vec kamo! Pridem na kontrolu !  Ja som čert.. :)

Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #69 kedy: 05. Apríl , 2010, 09:40:51 »

Nie,nejde študovat technický smer.  Na zdravie!  Ako som už písal:  ide hlavne o spolahlivost,velkost,nemusí to byt superdelo,ale zas nie daka "kalkulačka". A nie je to pre chalana,ale pre dievča,ktore neni "počítačový maniak/čka".
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #70 kedy: 05. Apríl , 2010, 09:46:16 »

A nie je to pre chalana,ale pre dievča,ktore neni "počítačový maniak/čka".
Myslim, ze je vymalovane  ha ha ha
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #71 kedy: 05. Apríl , 2010, 09:49:08 »

Myslim, ze je vymalovane  ha ha ha
Na modro alebo na zeleno ?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #72 kedy: 05. Apríl , 2010, 09:52:40 »

Nie,nejde študovat technický smer.  Na zdravie!  Ako som už písal:  ide hlavne o spolahlivost,velkost,nemusí to byt superdelo,ale zas nie daka "kalkulačka". A nie je to pre chalana,ale pre dievča,ktore neni "počítačový maniak/čka".
Udry, najlepsie spravis, ak kupis hocijaky book (HP, Dell, ... ), ale bude lepsie, ak tam bude Win7. :)

Ak to nebude na nejaku brutalnu pracu, tak netreba surne Macbook pro. :)

Edit - ja mam doma stary book Acer a milion krat som ho kdesi vlacil, ci v zime, v lete... Padol mi na zem x krat, je tam XPcko, fici stale, bez problemov (ale staram sa o neho a tiez bez crackov a nelegalneho Winu)... kdezto s novsimi NB som mal problemy, ktore som nemal ani s tym Acerkom.. :)
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2010, 09:54:12 od Branko » Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #73 kedy: 05. Apríl , 2010, 10:06:43 »

Udry, najlepsie spravis, ak kupis hocijaky book (HP, Dell, ... ), ale bude lepsie, ak tam bude Win7. :)

Ak to nebude na nejaku brutalnu pracu, tak netreba surne Macbook pro. :)

Edit - ja mam doma stary book Acer a milion krat som ho kdesi vlacil, ci v zime, v lete... Padol mi na zem x krat, je tam XPcko, fici stale, bez problemov (ale staram sa o neho a tiez bez crackov a nelegalneho Winu)... kdezto s novsimi NB som mal problemy, ktore som nemal ani s tym Acerkom.. :)
Acer-ká mám dve,s legalnym Win,tiež šlapu bezproblémovo- ale nechodia na net. :)    Ja som sa už v jednej predajni trošku informoval,ale tam ma chlapík zahrnul len hromadou technickych informacíí z ktorych ma ešte hodinu potom bolela hlava.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #74 kedy: 05. Apríl , 2010, 10:30:04 »

2Udry: MAC je super, hlavne ked tvoj student planuje mat mobilne nahravacie hudobne studio alebo sa chce stat grafikom. Podla mna skor bude realna situacia, ze MAC je standardne 2x drahsi ako PC riesenia, tvoj student tam chce mat milon warez softu/hier, ktory sa robi len pre Windoze.  Zdravíčko

A to Semish potvrdi, ze nie som milovnik Windoze, ale v slovenskom prostredi je najlepsie mat na notebooku/ws Windoze a na serveri Linux/BSD riesenie. Thiz iz real.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 25 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.