Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 09:34:04
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tablet iPad  (Prečítané 89624 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 05. Apríl , 2010, 10:42:07 »

Tak Mac "škrtám". Na zdravie!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #76 kedy: 05. Apríl , 2010, 11:00:53 »

Tak Mac "škrtám". Na zdravie!

rudy nezaraduj sa medzi nas pocitacovych skrachovancov co uz len chceme zapinat a vypinat pocitac  Bavím sa skvele . len pekne zhanaj drivery  a odstranuj problemy instaluju upgrady budes v kontakte s mladymi co ti budu radit a budes sa aj ty citit mlady  Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #77 kedy: 05. Apríl , 2010, 11:35:54 »

len pekne zhanaj drivery  a odstranuj problemy instaluju upgrady budes v kontakte s mladymi co ti budu radit a budes sa aj ty citit mlady  Na zdravie!
Proste dobrá kokokoko plus plagát Tina. Bavím sa skvele
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #78 kedy: 05. Apríl , 2010, 12:20:08 »

dobre si spravil, tie reci o tom, aby si si kupil MAC ludia hovoria preto, lebo si to kupili a zistili, ze az taky zazrak to neni a za tie prachy je to na premyslenie este raz  :) proste windows je u nas rozsireny... aj ja mam spoluziakov, co tam ospevuju linuxy a MAC a pod. a pride na ucebnu a tam iba windows popripade linux zriedka mozno... a to je to... tam na cviku robis nejaky projekt skusas, mas to rozpracovane pod windowsom, aj zadania chcu pod windowsom aby slapali, tak naco ? presne ako povedal spyros ... mne odkedy mam windows cca 4 roky mozno viac, tak mi nepadol, ani som s nim problem nemal a bezi pomerne rychlo, ze vobec neriesim potrebu to prenistalovat
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #79 kedy: 05. Apríl , 2010, 12:24:37 »

...tie reci o tom, aby si si kupil MAC ludia hovoria preto, lebo si to kupili a zistili, ze az taky zazrak to neni...
Dobru hovadinu si strelil... :)

Dalsia vec, klasicky MacBook nie je nejak predrazeny.. uz davno pominuli tie casy, ked to stalo majland. :) Mozno keby sa decka ucili robit na Macu, tak pochopia, ze zivot je jednoduchsi.

A s tym Winom... ano, ja mam asi 5 rokov a nic som neriesil... okrem toho, ze mi odisiel HDD, co ze HW chyba samozrejme.  Na zdravie!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #80 kedy: 05. Apríl , 2010, 12:32:01 »

Mozno keby sa decka ucili robit na Macu, tak pochopia, ze zivot je jednoduchsi.
a naco by sa ucili na macu? pridu do prace a tam zase ten blby win alebo linux, pokial to nie je zrovna predajna apple, alebo studio, kde pouzivaju garage band :)
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #81 kedy: 05. Apríl , 2010, 12:34:38 »

ale tam ide o to, ze skor sa na to pozera ako na "image" ako na funkcnost, s ktorou by mohol mat na vysokej skole problemy, kedze na 99% sa stretne s win, ci uz v skole, alebo spoluziaci... ak nie je to na nahravanie, alebo sa uz specializuje na nieco, tak ten MAC by sposoboval komplikacie...

praveze ked sa ucia na WIN, tak sa naucia, aj narabat s tym systemom, ked sa to posere, tak hladat vychodisko, cize ich to trenuje, aj ked ja vazne nechapem tych ludi, co maju problemy s win... mozno niekedy tie chybove hlasky ale na tom je postaveny win  :)
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2010, 12:35:16 od mario bross » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #82 kedy: 05. Apríl , 2010, 12:34:46 »

a naco by sa ucili na macu? pridu do prace a tam zase ten blby win alebo linux, pokial to nie je zrovna predajna apple, alebo studio, kde pouzivaju garage band :)
Nie kazdy clovek patri do skupiny pracujucich otrokov od 8-16, ze skonci skolu a hor sa do prace cely zivot (pracovat na niekoho). A prave na to, aby si bol kreativny a nie sadol do prace a riesil tie iste problemy.  :)
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2010, 12:35:33 od Branko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #83 kedy: 05. Apríl , 2010, 12:36:05 »

ale tam ide o to, ze skor sa na to pozera ako na "image" ako na funkcnost, s ktorou by mohol mat na vysokej skole problemy, kedze na 99% sa stretne s win, ci uz v skole, alebo spoluziaci... ak je to na nahravanie, alebo sa uz specializuje na nieco, tak ten MAC by sposoboval komplikacie...

praveze ked sa ucia na WIN, tak sa naucia, aj narabat s tym systemom, ked sa to posere, tak hladat vychodisko, cize ich to trenuje, aj ked ja vazne nechapem tych ludi, co maju problemy s win... mozno niekedy tie chybove hlasky ale na tom je postaveny win  :)
Nechapem odkial to mas... :) Ved prave to je silna domena Macu, ze je stabilny a funkcny.
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2010, 12:36:31 od Branko » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #84 kedy: 05. Apríl , 2010, 12:37:35 »

nepochopil si... vela ludi co poznam, tak basnia o Apple, ale nie kvoli jeho funkcnosti, ale kvoli tomu logu a aky je pekny  :)
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #85 kedy: 05. Apríl , 2010, 12:39:05 »

Dobru hovadinu si strelil... :)

Dalsia vec, klasicky MacBook nie je nejak predrazeny.. uz davno pominuli tie casy, ked to stalo majland. :) Mozno keby sa decka ucili robit na Macu, tak pochopia, ze zivot je jednoduchsi.

A s tym Winom... ano, ja mam asi 5 rokov a nic som neriesil... okrem toho, ze mi odisiel HDD, co ze HW chyba samozrejme.  Na zdravie!

jasne ze je "predrazeny" notebook s podobnou alebo aj lepsou specifikaciou kupis snad za polovicu. najlepsie na macbooku ze by uz mohli vydat tu novu verziu s arrandale procakmi este neviem kolko mam cakat uz to slubuju snad od novembra Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2010, 12:40:28 od zakky » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #86 kedy: 05. Apríl , 2010, 12:39:14 »

nepochopil si... vela ludi co poznam, tak basnia o Apple, ale nie kvoli jeho funkcnosti, ale kvoli tomu logu a aky je pekny  :)
Tak to je druha vec.. :)

Pisal som v tejto teme, ze je to fetisizmus, jablcka a tak... :) S tym suhlasim... ale zas kolko ludi, co poznas na tom fakt seriozne pracuju ?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #87 kedy: 05. Apríl , 2010, 12:40:33 »

A prave na to, aby si bol kreativny a nie sadol do prace a riesil tie iste problemy.  :)
aha, cize len s macom mozes byt kreativny a nebyt pracujucim otrokom?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #88 kedy: 05. Apríl , 2010, 12:41:44 »

aha, cize len s macom mozes byt kreativny a nebyt pracujucim otrokom?  Bavím sa skvele
Ano, pokial s danym programom pracujes... Vid Musicman. :)
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #89 kedy: 05. Apríl , 2010, 12:44:27 »

zo mna si ale neberte priklad  Bavím sa skvele  ja uz potrebujem len zapnut vypnut komp nech nabehne za 3 sekundy ziadny virus kokotiny neriesit a nech to nepada a mozem robit. niekto pride nahravat a ja mu budem davat prednasku ze preco mi nejdu drivery alebo co  Bavím sa skvele  ja uz som s pocitacmi skoncil nech sa hraju studenti
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.