Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 08:13:53
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tablet iPad  (Prečítané 89558 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #330 kedy: 02. Marec , 2011, 20:27:15 »

Oni vzdy tu nasledujucu generaciu nejak dojebu, aby v dalsej mohli hovorit, ze to ma SD slot aj kameru.  Bavím sa skvele

Ale predavat sa to bude ako teple rozky.
Vyzera to fajn, idem do toho :)
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #331 kedy: 02. Marec , 2011, 20:59:13 »

Ale predavat sa to bude ako teple rozky.
Vyzera to fajn, idem do toho :)

Osobne by som asi volil na citanie kindle. Na ipade som nevydrzal citat viac ako hodinu, ale na net to je fajn, akurat, trosku drahe.
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #332 kedy: 15. Marec , 2011, 18:50:46 »

Tak musim povedat, ze ked predosla verzia sa mi zdala rychla, tak pri tejto vyzeram takto:  Fuuha zíram
Skoda toho SD slotu..
Ale viem si predstavit taky ramik, alebo foliu, ktora by sa nacapila hore a bol by to vlastne eink a prenasalo by sa do toho nejako  bezdratovo, aby kable netrcali (asi moc fantazirujem, ze? :) ).
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #333 kedy: 15. Marec , 2011, 18:55:55 »

kde to predavaju idem si to kupit. funguje na tom aj orange internet gsm karta ?
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #334 kedy: 05. September , 2011, 17:04:45 »

kde to predavaju idem si to kupit. funguje na tom aj orange internet gsm karta ?

Len pre info : orange sim karta funguje bez problemov, treba si vsak vybavit vymenu normalnej sim za microsim (stoji to nejakych par euro).

IPad funguje spolahlivo aj ako GPS (odskusane), pozor vsak na to ze GPS modul ma len verzia s 3G (kedze 3G a GPS je na jednom chipe).
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #335 kedy: 18. Október , 2011, 22:10:37 »

V aplikacii Newstand sa da kupit predplatne casopisu Guitar world, ak si dobre pamatam tak za rocne predplatne som zaplatil len nejakych 12 euro (chodi mi aj normalny casopis, to stoji nejakych 70 USD na rok a uz to nemam za tie roky ani kde skladovat , tak som potesil :) ).
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #336 kedy: 07. Marec , 2012, 19:29:29 »

novy model oficialne predstaveny :

http://www.mobilmania.cz/bleskovky/apple-ipad-3hd-online-prenos-z-tiskove-konference/sc-4-a-1319863/default.aspx
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #337 kedy: 07. Marec , 2012, 20:11:27 »

Cize novinka je akurat vacsie rozlisenie 2048 × 1536 s quad procakom.

Inak ja som prave presiel z iPhonu na android telefon Samsung Note a pomaly neviem najst nic lepsie na tom iPhone. Patkova rada bude musiet byt pecka, aby sa dostal na stratene pozicie.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #338 kedy: 07. Marec , 2012, 20:15:14 »

Cize novinka je akurat vacsie rozlisenie 2048 × 1536 s quad procakom.

Inak ja som prave presiel z iPhonu na android telefon Samsung Note a pomaly neviem najst nic lepsie na tom iPhone. Patkova rada bude musiet byt pecka, aby sa dostal na stratene pozicie.

Pozri si to poriadne, tych noviniek je trosku viac. Hlavne tie nove aplikacie vyuzivajuce novy display su brutalne. LTE podpora je pre nas nepodstatna ale americanov to muselo velmi potesit.

Novy fotak vyzera tiez skvelo , atd.
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #339 kedy: 07. Marec , 2012, 20:30:15 »

Inak ja som prave presiel z iPhonu na android telefon Samsung Note a pomaly neviem najst nic lepsie na tom iPhone.

+1
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #340 kedy: 07. Marec , 2012, 20:31:38 »

Novy fotak vyzera tiez skvelo , atd.

5 megapixľov? Niezeby to bol urcujuci faktor pri fotaku, ale na mobile mam 8 mega... jedine, co ma serie na androide je nemoznost pouyit iRig a podobne srandicky na gitaru. Zas guitar pro, taby, ladicka a podobne somarinky na android su... zas to linuxove jadro to bohato vynahradzuje, mozes s tym mobilom robit, co len chces. Napriklad sa viem pripojit na svoj linuxovy satelit, nazdielat si UPCko do mobilu a pozerat programy priamo v nom, co pri rozliseni 1200x800 je uplne pouzitelne.

iPad je urcite pecka, len pre neho nemam vyuzitie. Doma aj v robote je lepsi notebook, v terene staci mobil na net a na hajzel, ci do postele Kindle (neprekonatelny na citanie).
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #341 kedy: 07. Marec , 2012, 21:39:30 »

kupujem mamke na 60-tku, cital som studiu, ze ludia, ktori maju zly vztah a problemy s beznymi pocitacmi, pochytia iPad hravo  Na zdravie!
tak uvidime.
Zaznamenané

frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #342 kedy: 30. Január , 2014, 22:07:14 »

Už som nejak moc slintal okrem ineho aj nad aplikáciami pre gitaristov alebo hudobníkov v iPad-och a pod. a tak som si zohnal iPad mini a iRig HD. Proste predstava nahrat song a nezapnut pc, zosik a aparat a nezliezt pri tom ani z postele je carokrasna :). Bachol som do toho na začiatok nejaké amplitube zadara a nestačím sa diviť. Na posrate koss porta pro som hadam este lepsiu simulaciu nepocul, nejaky marshall a fender to je, ale kua ved to hra!!! Trocha citi latenciu, ale da sa vydrzat. A to je len posraty iPad, nechcem vidiet co dokaze taky normalny stolny Mac. Je v tom aj nejaky daw a kopec picovin, ale zato sa uz plati, no ale daco si mozno vyberem a kupim, tie ceny niesu zas take hrozne. Inak som z tej architektury trocha koko*t nevidim ziadnu adresarovu strukturu ani subori, ktore stiahnem. Ved Mac je na unixoch tak som myslel, ze aj ios bude daco podobne, tak tam mohli supnut aspon konzolu, ale vyzera to byt urobene pre lenivych amaricanov alebo som len nepochopil pointu.... ale pomaly si zvykam :)
Zaznamenané

shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #343 kedy: 30. Január , 2014, 23:32:22 »

odporucam jamup XT od firmy positive grid. u mna najlepsie hrajuca gitarova appka.
tiez skus positive grid BIAS
Zaznamenané

frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #344 kedy: 31. Január , 2014, 07:33:51 »

skusim, diki za tip
Zaznamenané

Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.