. . . . ta simulacia isla online alebo az potom dodatocne? . . . ze ci si pri hre reagoval na zvuk tej simulacie alebo si mal pusteny zvuk z boxu alebo nebodaj len preamp alebo ako? . . . to je ten gibson sendvic prirodny s rozbitym snimacom co si mal pred casom v rubrike "gitary clenov"?
simulacia je Guitar Rig, iba boxy, dlhodobo mi na ten moj preamp (Mark III klon) funguje najlepsie, viac sa mi lubi jak impulzy, vsak to tu uz vypisujem pomaly ako Spyros o Tele
mam to pustene samozrejme online, jak na tom hram, cize som to sem dal aj na margo tych debat "preamp cez PC versus male kombicko na doma"
je to ten skaredy Gibson prirodny. akurat som vtedy menil SD snimac za stary T-top s nalepkou, takze zato som si to aj nahral, nech si porovnam aj dodatocnym posluchom. cize pri krku je original Gibson T-top s vyrazenym cislom a pri kobyle starsi 60/70th typ. casom ich skusmo vymenim medzi sebou a rozlusknem dalsiu dolezitu temu "stary vs. novsi T-top"
Ľúbi sa mi to. Ten reverb ktorý tam je, je len nejaký stereo reverb alebo je v tom nejaká alchýmia?
ten reverb je len nejaka interna ambiencia k tym boxm z GR.