Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 16:23:56
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: gibson les paul custom / t-topy / lampovy preamp / simulacia boxu  (Prečítané 6058 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #15 kedy: 07. Apríl , 2010, 13:46:30 »

jezis, uz zase brum ?  Bavím sa skvele no lebo som klacal pri racku a krutil na preampe gombikami a nestaral som sa o brum. brum vobec neriesim, ked ho niekde vyslovene nebudem chciet, tak tam nebude  Som frajer

a Predatora sme si mali viac vazit, momentalni predstavitelia toho carovneho regionu su este svojskejsi :)

Takze ty vyslovene chces brum? Zaujimave :).

Ale neboj je to

leps jak nov mburaks

Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:10:09 »

asi si ten r2d vypocujem, ale co ked sa mi to nahodou zalubi ? to by som nemohol priznat  No hanbím sa..
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #17 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:12:18 »

asi si ten r2d vypocujem, ale co ked sa mi to nahodou zalubi ? to by som nemohol priznat  No hanbím sa..

Nemusis, je to sracka :), ziaden Hiwatt ani len Gibsung tam nebol pouzity :)

Ale inak pekny ton, pekne bluesove linky si nahral , len to ako sa ladis si tam uz davat nemusel :)
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2010, 14:13:05 od Semish » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:17:35 »

... len to ako sa ladis si tam uz davat nemusel :)

to tam je naschval, ma to vyjadrovat, ze len som to chytil a primarne sa venoval kruteniu gombikmi a nie hre - akoze aby to maskovalo, jak nahovno a jalovo vskutocnosti hram  No hanbím sa..
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #19 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:18:58 »

to ladenie je rastove poznavacie znamenie, uz tu fintu v nejakej ukazke pouzil a stala sa suverenne najospevovanejsou pasazou danej nahravky  :)
Zaznamenané

o-yep sro
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #20 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:20:19 »

to ladenie je rastove poznavacie znamenie, uz tu fintu v nejakej ukazke pouzil a stala sa suverenne najospevovanejsou pasazou danej nahravky  :)

tak potom recept na slavu uz mame :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #21 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:21:54 »

to tam je naschval, ma to vyjadrovat, ze len som to chytil a primarne sa venoval kruteniu gombikmi a nie hre - akoze aby to maskovalo, jak nahovno a jalovo vskutocnosti hram  No hanbím sa..

rastis napis rovno ze si mal chripku to zabera  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:25:13 »

rastis napis rovno ze si mal chripku to zabera  Bavím sa skvele

prisaham, ze az mi skonci chripka a obrna, dojdem nahravat svoj dlhopripravovany a prevratny gitarovy album k Vam - dufam, ze u Vas ti nebrumi :) este ale musim dovyvyjat brnkatko  Popiskujem si
Zaznamenané
Mlha
pravidelný návštevník
Príspevkov: 169

« Odpoveď #23 kedy: 07. Apríl , 2010, 15:57:56 »

ten reverb je len nejaka interna ambiencia k tym boxm z GR.
Upravuješ to ešte nejak potom ako to prejde simulaciou boxu (eq, alebo tak)?
Inak, reverbuje to dosť celkom, dá sa to aj stiahnuť/vypnúť ?
Zaznamenané

Rock it!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 07. Apríl , 2010, 16:14:22 »

Upravuješ to ešte nejak potom ako to prejde simulaciou boxu (eq, alebo tak)?
Inak, reverbuje to dosť celkom, dá sa to aj stiahnuť/vypnúť ?

ja si uz nepamatam, to bolo davnejsie. neni to nijak specialne upravovane za ucelom krajsej prezentacia. EQ tam bud bolo nejake interne z GR alebo nie, reverb takisto. je mozne, ze tam je este interny kompresosr z GR, taky ten akoze tube model, lebo viem, ze sa mi niekedy lubi, tak ho zapinam a niekedy mi zase leze na nervy, tak ho vypinam, ale fakt presne uz neviem. vsak je to jedno, ten vysledok takto jak som to dal by bol furt cca rovnaky. toto som povodne posielal Progacovi a on miluje take tie nahravky gitar, ked sa snima vyhulakana bedna nejakym headsetovym mikrofonom zdialky, tak zato som mu to prireverbil, to je cele :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #25 kedy: 07. Apríl , 2010, 16:22:13 »

Pekny zvuk, je to take cinkave a stiplave, presne ako zneju lespooly z tejto ery aj s tymi snimacmi. Na zdravie! Velmi dobre ten zvuk poznam. :)
Akurat ku koncu uz mas moc gainu a nejako to tam moc blbne a zahlcuje sa to uz tak nejako tranzistorovo.
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2010, 16:22:58 od poprocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #26 kedy: 07. Apríl , 2010, 16:32:24 »

Ja tu davam len na porovnanie ukazku podobnej gitary (biely 79 Custom tiez s T-topmi), ktoru som si zbuchol len tak skusobne doma (testoval som umiestnenie mikrofonu) a toto bolo uplne pri bedni (kedze Rasto nema rad natural reverb a ma rad tenky zvuk Bavím sa skvele), uplne tichucko. Zvuk (charakter gitary) je ozaj velmi podobny.

* pri_bedni.mp3 (438.18 KB - stiahnuté 155 krát.)
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2010, 16:43:17 od poprocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 07. Apríl , 2010, 17:21:02 »

Ja tu davam len na porovnanie ukazku podobnej gitary (biely 79 Custom tiez s T-topmi), ktoru som si zbuchol len tak skusobne doma (testoval som umiestnenie mikrofonu) a toto bolo uplne pri bedni (kedze Rasto nema rad natural reverb a ma rad tenky zvuk Bavím sa skvele), uplne tichucko. Zvuk (charakter gitary) je ozaj velmi podobny.

hej - uplne identicky zvuk  Bavím sa skvele a krasne pocut, jak je to natesno bez akehokolvek naturalneho reverbu  Zdravíčko ale Ti to nejak chcipa, trochu skus nabuduce aj nejaky gain vytocit  ha ha ha
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #28 kedy: 07. Apríl , 2010, 17:43:33 »

To som sa len hral s tym Zoom H4, ze kde to umiestnit. Najlepsie mi to vyslo dalej a vyssie, vtedy to ma prave ten reverb a taky vzdusnejsi zvuk, co mam rad. Toto mi pride take suche, nemastne neslane a moc vyskove. :)
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2010, 17:46:52 od poprocker » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 07. Apríl , 2010, 17:46:46 »

Zoom ?? fuuuuj. aspon paskovy ?

inak kdesi som videl na nete taku sluzbu, ze mozes poslat kamsi svoju audio nahravku a oni Ti ju prezenu prirodzenym dozvukom nejakeho tusim nemeckeho tanku - docela inspirativne, nie ?  Popiskujem si
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.