Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 13:31:16
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Poviedky Larryho Kubiaka  (Prečítané 7219 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« kedy: 14. Apríl , 2010, 22:26:40 »

Caute... prednedavnom som zacal pisat kratke poviedky. Doposial som ich napisal 3... najdete ich v prilohe... Je to taky troska fantasy zaner ci take nieco... viem ze to nieje priamo hudba, ale je to tvorba, a moze inspirovat tak mi to pls nezmazte... davam to sem preto, lebo som zvedavy na vase nazory...

Larry Kubiak

* 8.doc (31.5 KB - stiahnuté 202 krát.)
* Barfus.doc (29.5 KB - stiahnuté 157 krát.)
* Koncert.doc (28.5 KB - stiahnuté 169 krát.)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 14. Apríl , 2010, 22:28:50 »

tesim sa, taketo ja rad.. preletel som ocami 8icku..  zajtra v praci mam aspon co robit..
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #2 kedy: 14. Apríl , 2010, 22:30:31 »

tesim sa, taketo ja rad.. preletel som ocami 8icku..  zajtra v praci mam aspon co robit..

potom daj vediet ako to dopadlo   :)
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #3 kedy: 14. Apríl , 2010, 22:43:56 »

do obsahu sa nemontujem ale podla mna je to zle nepisane, nedobre sa to cita.. mam na mysli hlavne same jednoduche vety, jedna za druhou a caste opakovanie.. cim koncis vetu tym aj zacnes, dalo by sa to vsetko sklbit do rozvitejsich viet a sprav radsej .pdf ked to chces dat na web
« Posledná zmena: 14. Apríl , 2010, 22:45:35 od Krtko » Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #4 kedy: 14. Apríl , 2010, 22:48:39 »

do obsahu sa nemontujem ale podla mna je to zle nepisane, nedobre sa to cita.. mam na mysli hlavne same jednoduche vety, jedna za druhou a caste opakovanie.. cim koncis vetu tym aj zacnes, dalo by sa to vsetko sklbit do rozvitejsich viet a sprav radsej .pdf ked to chces dat na web

ja nechcem rozvite vety ja mam rad ked to posobi uplne jednoducho a na rovinu... :) ale chapem ze nie kazdemu sa to tak aj paci... ale rozvite vety nech si basni kukucin hviezdysral a podobne zombie  Bavím sa skvele moj idol je charles bukowski, ziadne kudrdlinky, proste cierne na bielom  Zdravíčko
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #5 kedy: 01. September , 2010, 12:28:49 »

http://www.poviedkylarryhokubiaka.blogspot.com/

tu mate moj blog s poviedkami - takisto jednu novu... Na zdravie!
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #6 kedy: 01. September , 2010, 15:44:59 »

pekne to tam mas. precital som si barfusa 1 a 2. riadna psychiatria  Popiskujem si nieje to moj styl, ale dobre sa to citalo.
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #7 kedy: 01. September , 2010, 18:57:20 »

ja nechcem rozvite vety ja mam rad ked to posobi uplne jednoducho a na rovinu... :) ale chapem ze nie kazdemu sa to tak aj paci... ale rozvite vety nech si basni kukucin hviezdysral a podobne zombie  Bavím sa skvele moj idol je charles bukowski, ziadne kudrdlinky, proste cierne na bielom  Zdravíčko

Sorry, ale Bukowski sa neda citat. Pokusal som sa ale su to vyplody opilca pred deliriom.
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #8 kedy: 02. September , 2010, 10:30:56 »

http://www.poviedkylarryhokubiaka.blogspot.com/

tu mate moj blog s poviedkami - takisto jednu novu... Na zdravie!

"prvy koncert", tretia veta, nespravne alebo aspon velmi divne ciarkove delenie textu. mna forma vie dost odradit, pri zabavnom citani jej dokonca davam prednost pred obsahom... ale docital som to. gramaticky je tam tych problemov viac, obsah mi nic nehovori...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #9 kedy: 02. September , 2010, 10:40:11 »

precital som si aj barfus. forma je uplne jednoduchucka, az skolacka. bukovskeho nejaku knihu poviedok som cital, ale bolo to stylisticky dalej, aj ked ktovie, ako sa na tom podpisal preklad. a obsah je trochu nasilu. v podstate mi to pride, ze co ma napadne, to napisem a cielom je trochu sokovat. ale mozno sa pletiem. mozno kebyze take ulepim dokopy, tak znalci tohto stylu to prekuknu, ze som to vyplul za pochodu, ktovie...  :)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 02. September , 2010, 10:56:54 »

mna by zaujímalo,pre koho sú tie poviedky určené,lebo ...                                                človek po prečítaní pár riadkov, sa na to ......
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #11 kedy: 06. September , 2010, 10:07:41 »

Udry
Ja uz beletriu takmer necitam (o dennej tlaci ani nehovoriac - radsej naucnu literaturu a literaturu faktu, aj to len ozaj kvalitnu - ani TV nepozeram) a to z toho dovodu, ze mam davno pocit, ze takmer kazdy spisovatel si cez svoje knihy lieci nejaky mindrak. Tak mozno Cubo si potreboval vyriesit svoj vztah k matke a k strykovi :), kto vie? Musim skonstatovat, ze co sa na svete vydalo knih (a aj filmov, platni a pod...) a 90% je len poza a balast. Ale najprv sa tym musi clovek preluskat, aby zacal rozlisovat drahokamy v tonach sutru...
Cubo
Do Bukowskeho som nazrel, myslim, ze obdobie takychto knih je uz davno prec, podobne ako styl Henri Millera. Ked som mal nejakych 18 rokov, tak ma to zaujalo, ale teraz som uz stary cap a uprimne povedane lutujem aj Bukowskeho aj Millera ze su taki, aki su :) Ale uznavam, ze svojich citatelov si vzdy najdu, ved o tom je svet, ze je roznorody...
Obsahovo sa mi paci 8, ciastocne aj Prvy koncert, Barfusa nemusim :) Forma mi ciastocne sedi, ciastocne nie.
Treba si dat pozor na nespisovne slova a cechizmy: pocákané (postriekané), kudla, voľade (niekde), poobede (popoludní), voľáko (nejako, voľajako), nažere (nežerie), kachličky (dlaždice). Bud slang vsade ako vyrazovy prostriedok, alebo vobec (nie obcas a omylom).
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #12 kedy: 06. September , 2010, 10:16:17 »

vacsiu kokotinu som este necital   Bleee
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 06. September , 2010, 11:52:50 »

dakujem za nazory :) cenim si ze ste si to precitali... ono zaklad tych poviedok su moje sny... konkretne 8 je cisty prepis jedneho snu... zvysne su uz aj trochu primyslene...  Na zdravie!

Edit: Barfus nieje ai tak o mojom vztahu k matke... je to inspirovane mojimi myslienkami a predstavami pocas akutneho stavu schizofrenie ked som este nebol na liekoch...
« Posledná zmena: 06. September , 2010, 11:57:12 od cubo » Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #14 kedy: 07. November , 2010, 13:10:35 »

Nova poviedka s nazvom Duch http://poviedkylarryhokubiaka.blogspot.com/2010/11/duch.html
enjoy  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.