GHS
Hosť
|
|
« kedy: 15. Apríl , 2010, 09:46:15 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 15. Apríl , 2010, 10:23:06 » |
|
Tu je dokaz:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 15. Apríl , 2010, 12:46:55 » |
|
Akurat som to dopozeral cele. Je az neskutocne, ako dlho sa dokaze zatajit takato falos hviezdnej velkosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 15. Apríl , 2010, 13:28:14 » |
|
Je az neskutocne, ako dlho sa dokaze zatajit takato falos hviezdnej velkosti. Si si nejako moc isty.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 15. Apríl , 2010, 13:32:17 » |
|
Si si nejako moc isty. To sa da aj o Tebe povedat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 15. Apríl , 2010, 13:35:03 » |
|
To sa da aj o Tebe povedat. A v com?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 15. Apríl , 2010, 13:46:33 » |
|
a neni to fuk?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 15. Apríl , 2010, 15:33:21 » |
|
velmi zaujmavy dokument, a ak je to naozaj pravda tak potom... ale neskutocne sa divim nad niektorymi ignorantami tu na fore, ktory mavnu rukou nad tymto medznikom a radsej riesia prijebane struny nie tiene ? to neni nikomu cudne, to poskakovanie ? ta zem ako to zaberali ? mne sa to zda teda dost uz teraz spochybnene a dokument sa mi paci - mam rad taketo dokumenty, kde su spomenute aj fakty, ktore sa vymykaju spravaniu, keby naozaj na mesiaci boli.
|
|
« Posledná zmena: 15. Apríl , 2010, 15:33:42 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 15. Apríl , 2010, 15:37:07 » |
|
velmi zaujmavy dokument, a ak je to naozaj pravda tak potom... ale neskutocne sa divim nad niektorymi ignorantami tu na fore, ktory mavnu rukou nad tymto medznikom a radsej riesia prijebane struny nie tiene ? to neni nikomu cudne, to poskakovanie ? ta zem ako to zaberali ? mne sa to zda teda dost uz teraz spochybnene a dokument sa mi paci - mam rad taketo dokumenty, kde su spomenute aj fakty, ktore sa vymykaju spravaniu, keby naozaj na mesiaci boli. A co Ti to da ta pochybnost? Ak by som mal pochybovat nad pomaly vsetkymi historickymi udalostami a "pravdami" a za vsetkym hladat nejake tajnosti, manipulacie, konspiracie, tak si to fakt neviem predstavit. Vzdy mi pride logickejsie a rozumnejsie "verit" aj s vyhradami kvazi zauzivanym a oficialnym verziam, aj ked su mozno trosku dotvorene, co je aj bolo pri vyklade historie uplne bezne, ako vsetko relativizovat a spochybnovat.
|
|
« Posledná zmena: 15. Apríl , 2010, 15:37:33 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 15. Apríl , 2010, 15:37:14 » |
|
hladajte dalej a najdete aj seriozny dokument ktory vyvracia vsetky tieto "argumenty". Tiez som sa o to kedysi zaujimal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 15. Apríl , 2010, 15:39:47 » |
|
daj link ak mas, mna bavi ked taketo nieco najdem a mozem nad tym rozmyslat a aj ked to neni pravda, tak je to take pre mna napatie, ako ked citas detektivky alebo nie podobne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 15. Apríl , 2010, 15:40:04 » |
|
Aj mna to celkom zaujima, ze kde je vlastne pravda v tychto svetovych zalezitostiach... Ale potom sa zastavim a poviem si: Naco? Kvoli tomu, aby som si (alebo si) povedal/i, ze maju pravdu zistim, ze vela casu pretieklo, za ktory sa dali urobit nejake ciny, praca, vysledok...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 15. Apríl , 2010, 15:41:03 » |
|
historia je taka ako ju zaznamenal clovek co je zaznamenaval za danej ery ale ak by niekto chcel tak mexiko ma vlastny vesmirny program v Cape Juanaveral Baja za 500e na mesiac.. bez jedla
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 15. Apríl , 2010, 15:42:22 » |
|
historia je taka ako ju zaznamenal clovek co je zaznamenaval za danej ery To tak casto nie je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 15. Apríl , 2010, 15:43:46 » |
|
hladajte dalej a najdete aj seriozny dokument ktory vyvracia vsetky tieto "argumenty". Tiez som sa o to kedysi zaujimal
sak to hod sem, ak vies, kde sa to da pozriet, ja mam tiez rad taketo veci ..aj ked radsej uz neverim nikomu a nicomu, to je najlepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
|