tommy321
|
|
« kedy: 12. Máj , 2010, 13:37:42 » |
|
caute, hram na gitaru v zacinajucej kapele v prahe, okrem spevaka ktoreho sme vzali asi pred mesiacom spolu hrame v tejto zostave od septembra. rad by som zistil vase napady, nejaku tu konstruktivnu kritiku ako sa posunut vymakat na lepsich. od kvality necakajte nic zazracne, nahravali sme v blbo odtlmenej skusobni na fotak a mobil... ked tak planujeme nejake koncerty na leto v okoli DS, a keby sa tu nasiel niekto s hardcore, alebo death kapely v okoly mohly by sme si spolu zahrat v Soulhunter music clube http://bandzone.cz/repulse
|
|
|
Zaznamenané
|
(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 12. Máj , 2010, 13:38:55 » |
|
ak je toto zas niekto z Mady tak si ma nezelajte
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 12. Máj , 2010, 13:40:32 » |
|
som z DS, co ti Madaci spravili? :D
|
|
|
Zaznamenané
|
(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 12. Máj , 2010, 13:40:53 » |
|
jaj tak nic potom.. ale nic.. pohoda.. pekne to je len tak dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 12. Máj , 2010, 13:44:54 » |
|
Spevak spieva do megafonu ? Ci ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 12. Máj , 2010, 13:47:12 » |
|
skusame v prenajatej skusobni, nejaky debilny aparat tam je na spev, machrujeme s tym furt a aj tak to znie blbo. na vlastne ale nemame, takze holt toto...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 12. Máj , 2010, 14:00:24 » |
|
a chalani vy pocujete ake to je? lebo ja nechapem moc naco je dobre zverejnovat taketo nahravky, to nieje lepsie poriadne cvicit a potom dat von nieco pocuvatelne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 12. Máj , 2010, 14:05:57 » |
|
nieco co je pocuvatelne este asi rok nenahrame, mno a ja neviem moc posudit jak to pocuje niekto kto nas nepozna, ja pesnicky poznam takze viem co sa deje, ale zase ani znamy nemaly vyraznejsi problem s kvalitou, zaujima ich co hrame, a lepsie to zatial nevieme. inac na bandzone su nahravky z mobilu a tak celkom beznym javom u kapiel ktore zacinaju. jak inak sa maju prezentovat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 12. Máj , 2010, 14:20:43 » |
|
kks tie ukazky nie su nahodou zo skusobne na koleji Troja ...srdca prazskeho mathcoru ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 12. Máj , 2010, 14:24:31 » |
|
kks tie ukazky nie su nahodou zo skusobne na koleji Troja ...srdca prazskeho mathcoru ? je to zo smichova, barevne skusebny, taka budova medzi kolajami, perfektne by sa tam natacal nejaky ten horor alebo nieco
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 12. Máj , 2010, 14:26:45 » |
|
Co zas picujete ? Sak dobre to je ! Jak vacsina ukazok z fora.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 12. Máj , 2010, 14:28:33 » |
|
aha to viem kde :D na metal ako stvorene :D ...mne tie napady pridu celkom v pohode ..je pravda ze sa treba viac zohrat ale to pride casom ...aj to vybavenie. A bubenik nato ze vypada na 8 rokov inakvejsie gulomety dava de to tie decka teraz takto slachtia?
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 12. Máj , 2010, 14:34:02 » |
|
a co sa da na tom pochvalit ze je to captavo zahrate alebo ze je to napicu nahrate?
beriem ze je to zacinajuca kapela, ale radsej budem zavrety v skusobni a cvicit a vymyslat ako to kvalitne nahrat, ako travit cas stym ze si spravim profil na bandzone a hlavne ze sme pekne pofoteny a cakat ze mi to kamarati pochvalia...
|
|
« Posledná zmena: 12. Máj , 2010, 14:34:24 od zakky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 12. Máj , 2010, 14:35:31 » |
|
... beriem ze je to zacinajuca kapela, ale radsej budem zavrety v skusobni a cvicit a vymyslat ako to kvalitne nahrat, ako travit cas stym ze si spravim profil na bandzone a hlavne ze sme pekne pofoteny a cakat ze mi to kamarati pochvalia...
Tak tak. Mam taky pocit, ze kapely sa zacinaju tvorit hlavne kvoli nejakym FB, BZ profilom a kadecim, ani nejde o to, co sa hra, ale skor kto mi to pochvali... Ista forma zabavy ? hm.. dakujem, neprosim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|