Neviem najst vhodnejsiu temu, tak skusim tutok. Mozno sa to niekomu zide tak, ako mne doteraz chybalo.
Prave som doskusal stvoricu phaserov od MXR a to:
- phase 90
- script 1974RI bez LEDky
- EVH SE (35. vyrocie - biely)
- EVH cerveny
Vysledky su nasledovne:
- phase 90 znie najviac standardne, neurazi, najmenej sumi zo vsetkych (skoro vobec), vyborny na skresleny zvuk, na cisty sa mi moc nepacil, tam uz mal velky "kvak", cize hlbku.
- script po zapnuti jemne sumi, ale fakt jemne, viac nez obycajny, da sa napajat len na baterku a nema ledku (veci, co sa daju zapajkovat za 10 minut), vyborny na ciste zvuky, nepacil sa mi na skresleni, nema taku hlbku ako phase 90, ale zato je viac 3D znejuci. Treba poznamenat, ze nema taku "rychlost" na maxime nez phase 90.
- EVH biely a cerveny - oba uplne totozne, ziadne zmeny (len dobry marketing s tou 1000kovou seriou) a podla mna je to absolutny stred prave medzi phase 90 a tym scriptom. Na cistom a aj na skreslenom zneje vyborne, viac sa mi ale paci moznost, kde je tlacidlo "script" vypnute.
Mozno som paranoidny v zlozeni krabicky, ale nemam dobry pocit z tych miniaturnych suciastok (neviem ich spravne pomenovat) vo vnutri, ktore sa nachadzaju prave v EVH a x inych dalsich efektoch. Mam rad poriadne suciastky, ktore sa daju v pripade servisu aj vymenit, atd... preto by som asi siel do bezneho phaseru (ktory, ak sa nemylim take suciastky ma) s moznostou script modu R28.