proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 19. Máj , 2010, 11:24:23 » |
|
tazko povedat, ci vymrie, to by som netvrdil, ale ide to stale dolu vodou, to je uplne zrejme
Iste, uplne nie. Ale verim tomu, ze uz o par generacii ked povies ze si krestan, tak hocikde v zapadnej a strednej Europe to bude pomaly dovod na posmesky. Co uz je casto aj teraz konieckoncov. Tym nechcem povedat, ze tomu uplne fandim...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 19. Máj , 2010, 11:47:47 » |
|
tazko povedat, ci vymrie, to by som netvrdil, ale ide to stale dolu vodou, to je uplne zrejme a proste cirkev sa prisposobuje ludom, to je ta najvacsia absurdita, lebo by to malo byt opacne Absurdné bolo skôr to, ako sa cirkev veľmi rýchlo vzdialila ľuďom. Ale dosť o tom. Keď už je tu táto téma, môžeme sa pobaviť, prečo gitary áno a prečo nie v liturgii. Mne osobne nevadí žiaden nástroj, som za, samozrejme s istou mierou vkusu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 19. Máj , 2010, 12:06:47 » |
|
Keď už je tu táto téma, môžeme sa pobaviť, prečo gitary áno a prečo nie v liturgii. Mne osobne nevadí žiaden nástroj, som za, samozrejme s istou mierou vkusu. Hura. Presne tak bola tema myslena, ale cakal som, ze sa to najneskor v tretom prispevku zvrhne na carodejnice, pedofilov a upalovanie. Kostoly a cirkevne priestory vo vseobecnosti maju vybornu akustiku, takze taka spanielka vie v takomto interieri paradne vyzniet. Pri liturgii to je uz ine, teda myslim take to hlavne slovenske gospelove stado vysmiatych veriacich ako po tretej mariske. To je pre mna nepocuvatelne. Naschval som prehnal. 2PistikMoj: Viem, ze si z neznamych pricin citlivu na tu BA strunu, tak mi nedalo si na nej zashredovat. Naoptri doma sekeru a pozajtra mi to vysvetlis co a ako
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 19. Máj , 2010, 12:15:52 » |
|
2PistikMoj: Viem, ze si z neznamych pricin citlivu na tu BA strunu, tak mi nedalo si na nej zashredovat. Naoptri doma sekeru a pozajtra mi to vysvetlis co a ako citlivy? ja sa akurat tak zabavam na reakciach ked nieco supnem ale nikdaaa to nevytahujem ako prvy kedze mi to je jedno ad sekera - staci mala alebo treba velku? mam tot akurat taku celkom slusnu fiskars, tak ti s nou aj vlasy mozme oholit
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 19. Máj , 2010, 12:15:58 » |
|
Kostoly a cirkevne priestory vo vseobecnosti maju vybornu akustiku, takze taka spanielka vie v takomto interieri paradne vyzniet.
No asi si ešte nehral v kostole na španielku,ba asi ani nepočul a ked aj počul,tak z reprákov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 19. Máj , 2010, 12:16:38 » |
|
ja som pocul na strecne spanielku v takej kaplnke.. super to bolo..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 19. Máj , 2010, 12:41:00 » |
|
citlivy? ja sa akurat tak zabavam na reakciach ked nieco supnem ale nikdaaa to nevytahujem ako prvy kedze mi to je jedno Keby si neriesil, tak neriesis. ad sekera - staci mala alebo treba velku? mam tot akurat taku celkom slusnu fiskars, tak ti s nou aj vlasy mozme oholit Len s kamaratmi si trufas? To je jedno hlavne aby ste stihli vecerne modlitby... 2Udry: V kostole zvycajne byva ticho, takze sa to da.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 19. Máj , 2010, 13:22:08 » |
|
ten heavy metalovy taliansky tlsty mnich este frci s tou kapelou ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 19. Máj , 2010, 13:22:31 » |
|
ten heavy metalovy taliansky tlsty mnich este frci s tou kapelou ?
nie myslis Fratello Metallo ci jak sa to volalo
|
|
« Posledná zmena: 19. Máj , 2010, 13:22:47 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 19. Máj , 2010, 13:23:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 19. Máj , 2010, 13:24:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 19. Máj , 2010, 13:26:07 » |
|
Keby si neriesil, tak neriesis.
ty to hras tiez na mudreho a scitaneho a napriek tomu si autorom kanalizacnych tem o superstar etc. takze ako je to? robis si z toho predpokladam srandu vdaka "nadhladu", takze zid zo svojho piedestalu mudra medzi nas plebs a umozni tuto vlastnost pestovat aj inym
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 19. Máj , 2010, 13:27:02 » |
|
No jasné,to mi ušlo.Ak by si potreboval,tak ta aj odmerám a zhotovím schránku pre tvoje telo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 19. Máj , 2010, 13:31:10 » |
|
No jasné,to mi ušlo.Ak by si potreboval,tak ta aj odmerám a zhotovím schránku pre tvoje telo aj vies zabezpecit, nech je dotycny pripraveny na pohreb kedy treba ? dobry biznis - Udry ma detektivnu kancelariu zase, mozte podnikat spolu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 19. Máj , 2010, 13:31:29 » |
|
Mimochodom,bol by si asi tretí človek ktorý by chcel truhlu odo mňa :drink:Fakt kvalitka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|