ff
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 19. Máj , 2010, 13:32:35 » |
|
aj vies zabezpecit, nech je dotycny pripraveny na pohreb kedy treba ? dobry biznis - Udry ma detektivnu kancelariu zase, mozte podnikat spolu Ak by si potreboval zbaviť utrpenia,si na správnej adrese
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 19. Máj , 2010, 13:34:15 » |
|
Mimochodom,bol by si asi tretí človek ktorý by chcel truhlu odo mňa :drink:Fakt kvalitka No,z aparátovych case si prešiel k truhlám? Ale máš recht,šak vyše ludí umrie ako sa predá aparatov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 19. Máj , 2010, 13:34:54 » |
|
No,z aparátovych case si prešiel k truhlám? Ale máš recht,šak vyše ludí umrie ako sa predá aparatov. môžeš mi dodávať drevo
|
|
« Posledná zmena: 19. Máj , 2010, 13:37:20 od ff »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 19. Máj , 2010, 13:38:30 » |
|
Mimochodom,bol by si asi tretí človek ktorý by chcel truhlu odo mňa :drink:Fakt kvalitka A kvalitné kovanie,zámky,nožičky,tlmenie,povrchovka. A na sposob "plavajuci rack" je možnost vyrobit aj "plavajucu truhlu". Fakt špičkova,precizna hand made práca.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 19. Máj , 2010, 13:39:11 » |
|
Už som robil aj case na sonograf,dokonca aj na plutónium,takže skúsenosti sú
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 19. Máj , 2010, 13:51:05 » |
|
No asi si ešte nehral v kostole na španielku,ba asi ani nepočul a ked aj počul,tak z reprákov. no, dúfam, že ty si tiež nehral v kostole na španielku.. Ale kľudne sa dobehni pozrieť niekedy, často bývajú v BA v niektorých kostoloch klasické gitarové koncerty, práve kvôli fajn akustike..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 19. Máj , 2010, 13:51:43 » |
|
Myslis? Ved zevraj je tu 80% katolikov...
chuj barani. 80% je privela proste. to len vsetci su pokrsteni, lebo prarodicia chceli a rodicia nechceli o dedicstvo prist. keby je odluka cirkvy od statu jak v nemecku(ze, ked si ateista tak ti znizia dane, lebo neprispievas na cirkev ziadnu) tak tu mame zrazu 40%, ak nie menej.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 19. Máj , 2010, 14:14:01 » |
|
ty to hras tiez na mudreho a scitaneho a napriek tomu si autorom kanalizacnych tem o superstar etc. takze ako je to? robis si z toho predpokladam srandu vdaka "nadhladu", takze zid zo svojho piedestalu mudra medzi nas plebs a umozni tuto vlastnost pestovat aj inym Teraz ma chvalis alebo urazas? Vyberam moznost C. PS: Boha, ale som zashredoval fajne Ti, Mariu jeho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 19. Máj , 2010, 14:16:29 » |
|
no, dúfam, že ty si tiež nehral v kostole na španielku.. Ale kľudne sa dobehni pozrieť niekedy, často bývajú v BA v niektorých kostoloch klasické gitarové koncerty, práve kvôli fajn akustike.. Načo by som chodil do Ba,ked na okolí mám kostolov plnu riť. Edit. Ja som hral-sice len na skuške počas príprav Vianoc. A ty si hral?.
|
|
« Posledná zmena: 19. Máj , 2010, 14:20:10 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 19. Máj , 2010, 14:56:41 » |
|
Načo by som chodil do Ba,ked na okolí mám kostolov plnu riť. Edit. Ja som hral-sice len na skuške počas príprav Vianoc. A ty si hral?. Vieš, že sa už ani nepamätám, asi hej.. Ale naisto som spieval v kostole..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 19. Máj , 2010, 15:00:06 » |
|
Vieš, že sa už ani nepamätám, asi hej.. Ale naisto som spieval v kostole.. chválil si pána?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 19. Máj , 2010, 15:14:06 » |
|
Vieš, že sa už ani nepamätám, asi hej.. Ale naisto som spieval v kostole.. Pitu k tym gitaram v kostole. Asi treba rozlišovat gitarovy koncert- počuvanie gitarovej hudby a použitie gitary ako doprovodneho nastroja spevakov event. celeho osadenstva kostola počas omše.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 19. Máj , 2010, 15:22:10 » |
|
chválil si pána?
Pritrafilo sa viac takýchto akcií so speváckym zborom, nesúviselo to s mojou vierou a presvedčením..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 19. Máj , 2010, 15:26:52 » |
|
Pitu k tym gitaram v kostole. Asi treba rozlišovat gitarovy koncert- počuvanie gitarovej hudby a použitie gitary ako doprovodneho nastroja spevakov event. celeho osadenstva kostola počas omše.
Jasne. Ale aj ten spevák môže spievať dobre vhodné skladby a vhodne sa aj doprevádzať. Ak by to vedel podať, prečo nie. Som za. Nemyslím tým ale vrzalov a údajných spevákov slovenských "gospelových" piesní..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 19. Máj , 2010, 15:29:51 » |