To vyzera uplne super! Puzivate kerfed lining a abalone od AST(advanced shell technology)? Ako sa s tym pracuje? Madagaskarsky palisander je vraj podobny brazilskemu - aky z neho mate pocit? Ja si teraz finisujem flamenco gitaru, ale dalsi projekt je OM gitarka - vysnivana kombinacia je zatial madagascar RW/adirondack smrek...
Vela zdaru!
Ahoj, vidim ze mas prehlad, to je super!
AST je v pohode, robi sa s tym uplne lahucko, ale radsej mam normalny rezany abalone. Vyzera prirodzenejsie.
Kerf lining od AST je krasny, dobre sa ohyba vo vsetkych smeroch, ale je krehky, lame sa a smrdi spalenym drevom, pretoze sa reze na lasery.
Madagaskar sa mi javi zatial ako super zvonive drevo. Gitara ma skvely "Taptone", odozvu a sustain, ale este nie je dokoncena. Ked bude, poslem zvukove nahravky.
Teraz ideme robit gitaru z African Blackwood, niektory tvrdia ze je to lepsie drevo ako brazilsky, tak som zvedava!
Drzim Ti palce pri vyrobe novej gitarky a nezabudaj ze flamenco a steelstring su dva rozdielne svety! pevnost a hrubky dosiek su ine.
Ak by si mal zaujem mozes sa pridat na mojej nekomercnej stranke
www.akustickagitara.szm.sk Je to moja nova stranka, kde sa venujem len akustickym steelstring gitaram.