zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 09. Jún , 2010, 12:37:39 » |
|
keby si pouzival mac os tak by sa ti to pacilo hocijak za tie prachy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 09. Jún , 2010, 12:53:18 » |
|
my uzivatelia apple sme uz tak sprosti ze jedine co vieme na to povedat ze je to male riesenie musia najst uzivatelia win
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 08. Apríl , 2011, 21:31:14 » |
|
Neviem, čo sa medzičasom pomenilo a ako to bolo hneď po zmene, ale mne sa to teraz v takomto štádiu pozdáva aj vzhľadovo aj čo do funkčnosti. Tým ľuďom, čo na tom pracovali vtedy, keď mohli byť na pive alebo inak si užívať môžem len pogratulovať a vzdať hold a smeknout klobouk...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 08. Apríl , 2011, 22:04:46 » |
|
Nevadil mi vzhlad ani predtym a nevadi mi ani teraz. Paci sa. Jedine na com by ste mohli popracovat je aby fungovala uvodna stranka ked natukam www.forum.gitaristi.sk Myslim, ze vela ludi ani nevie ze stranka opat funguje, ked sa nedostanu na uvodnu normalnou cestou..
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 08. Apríl , 2011, 22:29:36 » |
|
Nevadil mi vzhlad ani predtym a nevadi mi ani teraz. Paci sa. Jedine na com by ste mohli popracovat je aby fungovala uvodna stranka ked natukam www.forum.gitaristi.sk Myslim, ze vela ludi ani nevie ze stranka opat funguje, ked sa nedostanu na uvodnu normalnou cestou.. link http://forum.gitaristi.sk/ normálne funguje. Neviem, prečo to s www nefunguje, ale to www tam v podstate ani nepatrí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 08. Apríl , 2011, 22:48:09 » |
|
Povodne to slo aj s www. potom nahle nie. Ja osobne som tu preto nebol asi dva mesiace od vianoc. Hovorim si, tak uz sa na to asi chalani vykaslali. Len uplnou nahodou som sa sem potom dostal. Mozno je takych ako ja viac. Navstevnost minuly rok bola vyssia podla mojho nazoru, mozno treba hladat pricinu v tom.
Ja som do pocitacov uplny magor a ked chcem ist na stranku, automaticky vytukavam www.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 08. Apríl , 2011, 23:03:09 » |
|
Povodne to slo aj s www. potom nahle nie. Ja osobne som tu preto nebol asi dva mesiace od vianoc. Hovorim si, tak uz sa na to asi chalani vykaslali. Len uplnou nahodou som sa sem potom dostal. Mozno je takych ako ja viac. Navstevnost minuly rok bola vyssia podla mojho nazoru, mozno treba hladat pricinu v tom.
Ja som do pocitacov uplny magor a ked chcem ist na stranku, automaticky vytukavam www.
normálne je adresa pre tento web www.gitaristi.sk , miesto www tam je forum pre cestu do fóra. Hádam sa sem všetci zas dostanú, keď to bude fungovať v poriadku a dúfam, že dlho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ibanezsa220fm
nováčik
Príspevkov: 5
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 12. September , 2011, 18:43:14 » |
|
dost to taha oci co je skoda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 20. September , 2011, 14:50:07 » |
|
Normalne sa tesim, ze na Ipad 2 mam opat stary biely vzhlad fora. Je to pastva pre moje oci ! Ved to si si mohol prepnut aj bez iPadu . Aj tak si sa chcel len pochvalit , ktoru verziu si si teda kupil?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 20. September , 2011, 14:50:57 » |
|
Ved to si si mohol prepnut aj bez iPadu . Aj tak si sa chcel len pochvalit , ktoru verziu si si teda kupil? Kde sa to da prepnut ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 20. September , 2011, 14:53:38 » |
|
Kde sa to da prepnut ?
Ved v nastaveniach vzhladu, vzdy to islo. Ja som tu ciernu ohavnost nemal nikdy zapnutu.
|
|
« Posledná zmena: 20. September , 2011, 14:53:56 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 20. September , 2011, 14:55:26 » |
|
Ved v nastaveniach vzhladu, vzdy to islo. Ja som tu ciernu ohavnost nemal nikdy zapnutu.
pozeram, ze su tam aj ine uzitocne nastavenia. A dvojku mam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 20. September , 2011, 14:58:06 » |
|
pozeram, ze su tam aj ine uzitocne nastavenia. A dvojku mam. Ved citam ze dvojku, ale ktoru? Nejaky brutalny custom, ci nebodaj rovno signature?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 20. September , 2011, 15:01:09 » |
|
Ved citam ze dvojku, ale ktoru? Nejaky brutalny custom, ci nebodaj rovno signature? Sestnacku A jasne, ze origo for brandon from steve dzops !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|