Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 13:49:12
Strán: 1 ... 10 11 [12] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: inzeráty  (Prečítané 28775 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #165 kedy: 28. Júl , 2010, 12:56:58 »

inac to klasicky sklzlo mimo temu, povodna debata bola o principe diskusneho vs inzertneho fora. IMHO ak chce niekto kseftovat, vypredavat tovar z predajne, mat kopu inzeratov, tak by si mal najst inzertny portal priamo na to urceny a nie diskusne forum. forum z toho nezije, nie je ani na to urcene a bez tak sa vsetci stazuju, ze sa tu nic nepredava, tak preco sa vlastne biju za moznost mat tu inzeraty?
Zaznamenané
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #166 kedy: 28. Júl , 2010, 13:00:18 »

tak preco sa vlastne biju za moznost mat tu inzeraty?

aby sa dobre pobavili na spamme pod inzeratom  Zdravíčko
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #167 kedy: 28. Júl , 2010, 13:00:49 »

A co tak zrusit inzerciu ? Suhlasim so 4ocim. Nech tu zostane diskusne forum, inzertnych portalov je az az. :)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #168 kedy: 28. Júl , 2010, 13:03:23 »

aby sa dobre pobavili na spamme pod inzeratom  Zdravíčko
spamuje a flameju sa tu kde kade sa branko pohne, sice je to uz aj trapne a nikoho to nebavi, ale to su aj debaty v inzeratoch..skoda, ze zvyk je zelezna kosela
Zaznamenané
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #169 kedy: 28. Júl , 2010, 13:10:09 »

cela tato debata vznikla z toho ze som napisal ze chcem zalozit thread kde budem predavat 5 gitar. Z celeho pokecu mi vypliva tot 5gitar=kseftar , 4gitary co ma udry tak to je ok  Bavím sa skvele uz netreba o tom tolko kecat. vsak v inzercii nie je bordel vsetko sa tu zvelicuje...ked bude nieco napicu dotycny sa napomenie pripadne ban netreba nic menit podla mna  Zdravíčko
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #170 kedy: 28. Júl , 2010, 13:13:18 »

cela tato debata vznikla z toho ze som napisal ze chcem zalozit thread kde budem predavat 5 gitar. Z celeho pokecu mi vypliva tot 5gitar=kseftar , 4gitary co ma udry tak to je ok  Bavím sa skvele uz netreba o tom tolko kecat. vsak v inzercii nie je bordel vsetko sa tu zvelicuje...ked bude nieco napicu dotycny sa napomenie pripadne ban netreba nic menit podla mna  Zdravíčko
ale no, zase nerob zo seba chudacika, do ktoreho sa niekto pre nic za nic obul. to si nebol ty, co si tu par dni do zadu vypisoval, ze si vyjebajil zopar gitar a ze ked dojdu, tak ich sem hodis do inzercie a ze este mozno nieco pridas, kde ti to vsetko poprichadza, ci? toto je kseftarenie a nie, ze tu niekto raz za uhorsky rok vycapi inzerat s viacerymi polozkami
« Posledná zmena: 28. Júl , 2010, 13:13:39 od styrioci » Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #171 kedy: 28. Júl , 2010, 13:17:27 »

A co tak zrusit inzerciu ? Suhlasim so 4ocim. Nech tu zostane diskusne forum, inzertnych portalov je az az. :)

a co tak pisat do fora k veci a starat sa o veci co sa ta tykaju  Som frajer
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #172 kedy: 28. Júl , 2010, 13:18:39 »

minule tu bol tipek, co chcel dokonca svoje inzeraty prispendlit a hadaj aku dostal odpoved. ak oplyvas elementarnym zmyslom pre cit, tak ti musi byt jasne, ze uz len fakt, ze si chces zalozit thread s inzeratmi je nie uplne okay; mne osobne nevadi, ze tu davas xy inzeratov, ale zas odtial potial. ako povedal pitu, je to forum plus bazar pre clenov na obcasny predaj, alebo vymenu gearu, ty si tu vsak z toho robis biznis - nie si sice prvy a asi ani posledny, ale nikto to zatial nerobil tak okato ako ty
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #173 kedy: 28. Júl , 2010, 13:33:43 »

ja si myslim, ze sme vsetci rozumni a nechame to v rovine, ako to je. k bumpovaniu s citom a k trepaniu pod inzerciou este s vacsim citom. ked sa tohto budeme drzat, tak nam tu bude spolu sveta hej. frekvenciu inzercie niekomu asi tazko teraz nadiktovat a robit nejake zlozite pravidla za tym ucelom sa asi tiez nikomu nechce, tak kseftari - budte na nas beznych konzumentov aj v tomto ohlade nezni.  Zdravíčko

Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 10 11 [12] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.061 sekund, 22 otázok.