Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 15. Jún , 2010, 15:14:17 » |
|
zacina sa schilovat k zaujimavej situacii, imho by nebolo vobec na skodu zverejnit hierarchiu userov, hlavne co sa administrantov a majitelov tyka, aby useri nemali dojem, ze teraz niekto prisiel a len tak pre srandu si zmyslel, ze ide sa platit za inzeraty zas príspevok k veci.. styrioci - poprosím ťa, máš dobré nápady, dávaj ich do placu a neuraz sa, keď niečo nieje podľa tvojich predstáv. Majiteľ už bol spomenutý. Ostatné sa nezmenilo, admini sú tí istí, tí majú právomoci rozhodovať o fóre a meniť veci k lepšiemu, veľakrát za podpory upratovačov a VIP, s ktorými sa tiež dosť vecí preberie. A ako je vidno, veľa vecí sa rieši celofórovo. Práve preto, aby tu bola čo najväčšia spokojnosť všetkých userov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 15. Jún , 2010, 15:15:55 » |
|
presne tak. akonahle k takemu niecomu dojde tak tomu musi predchadzat takyto zoznam.. lebo ja sam som obcas na vjetvy neeviem kto je admin,kto je estebak a kto je majitel..
suhlas, ja to sice viem a je to aj v uzivateloch - hodnosti, ale uceleny zoznam s vyznamom - moderator, admin, cojaviem vip...nech ludia vedia a nepisu mi aby som nieco zmazau
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 15. Jún , 2010, 15:18:05 » |
|
Dá sa spraviť aby zakladatel inzeratu mohol mazať nevhodné príspevky v jeho inzerate?
To by mal urcit moderator, ci to neodporuje vseobecnym pravidlam. Pre inzeraty naco vymyslat komplikovane ine? Teraz sa bude komentovat pod inzeratom len oslavne a vsetko ostatne do prdele?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 15. Jún , 2010, 15:18:56 » |
|
zas príspevok k veci.. imho to celkom k veci bolo a dakujem, ze si mi to v dalsom ozrejmil, zacinal som z toho mat misung, len to som chcel, nebolo v tom ziadne rypanie mna by zaujimalo, o com si tak predstavujete, ze by sa malo diskutovat v inzerate aby to nebolo zbytocne ot-ckovanie? IMHO za dodrzania nejakych pravidiel o popise produktu, zverejnenia ceny, kontaktu a o tom, ze sa nebude zbytocne spamovat a podjeebovat co sa tyka ceny, resp nejakych subjektivnych dojmov z produktu, ktore by mohli odradit pripadneho kupujuceho a pod, tak nie je do inzeratov co pisat. snad tam nechcete vypisovat, ze napisal som ti ss, mail, volal som ti, ale nezdvihal si... a podobne smiesne komenty ovela prinosnejsie by pre mna, a mozno viacerych, bola feedback tema,tusim o nieco podobne sa tu snazil branko, ci kto. resp rating userov co sa predaja/tradeovania/kupovania tyka
|
|
« Posledná zmena: 15. Jún , 2010, 15:20:44 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 15. Jún , 2010, 15:21:04 » |
|
zas príspevok k veci.. styrioci - poprosím ťa, máš dobré nápady, dávaj ich do placu a neuraz sa, keď niečo nieje podľa tvojich predstáv. Majiteľ už bol spomenutý. Ostatné sa nezmenilo, admini sú tí istí, tí majú právomoci rozhodovať o fóre a meniť veci k lepšiemu, veľakrát za podpory upratovačov a VIP, s ktorými sa tiež dosť vecí preberie. A ako je vidno, veľa vecí sa rieši celofórovo. Práve preto, aby tu bola čo najväčšia spokojnosť všetkých userov. admini su ti isti.. ale ja odkedy tu chodim netusim kto to je.. uzsom sa na to pytal asi 2krat ani neviem koho a sam nevedel.. a bol admin! :D dpc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 15. Jún , 2010, 15:30:30 » |
|
ovela prinosnejsie by pre mna, a mozno viacerych, bola feedback tema,tusim o nieco podobne sa tu snazil branko, ci kto. resp rating userov co sa predaja/tradeovania/kupovania tyka
nie je zlý nápad. Ale zas na druhej strane, koľko ľudí tu predáva vo veľkom a koľko len jednu vec za x rokov. A nakoniec práve pri predaji tej jednej veci ho kupujúci sprdne, aj keď nebude na vine a po rokoch, keď bude chcieť predať druhú vec, tak mu to sťaží predaj. Zas niekto, kto by sem chodil hlavne kvôli predaju a z 20 obchodov 5 bude odrbávanie, bude mať lepší rating, ako ten predošlý.. Tu by sme sa mali snažiť, keďže sme na fóre určitá komunita, o pomoc pri kúpe aj predaji. Preto je fajn, keď sa upozorní na prehnané ceny, nie seriózne jednanie, na druhej strane niekto, kto tú vec mal v rukách, tiež vyjadrí svoj názor. Je to fórum a malo by to patriť k tomu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 15. Jún , 2010, 15:32:44 » |
|
nie je zlý nápad. Ale zas na druhej strane, koľko ľudí tu predáva vo veľkom To nie je dobry napad, ak to bude citat niekto zo zivnostenskeho uradu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 15. Jún , 2010, 15:33:06 » |
|
feedback je hlupost.. to sa uzivi na velkom medzinarodnom fore afunguje to trochu ako business controls pre kupujuceho aby sa nemusel bat ze ci pan (ci je s makcenom nejde o vychodniarsky dialekt) na druhej strane neni ojebavac.. smemala komunita, negativny feedback sa aj tak rychlo prejavi sam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 15. Jún , 2010, 15:33:46 » |
|
suhlas, ja to sice viem a je to aj v uzivateloch - hodnosti, ale uceleny zoznam s vyznamom - moderator, admin, cojaviem vip...nech ludia vedia a nepisu mi aby som nieco zmazau Ucelený zoznam spravíme. Kto to stále nevie, tak admini sú martinLM, rastis a Pitu. Kto má potrebu niečo povedať rýchlo moderátorovi alebo adminovi, bez toho, aby zisťoval, kto to je, môže kliknúť na "nahlásiť moderátorovi". A teraz už k veci - inzerátom.
|
|
« Posledná zmena: 15. Jún , 2010, 15:37:03 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 15. Jún , 2010, 15:34:06 » |
|
byva aj zvykom ze niekto si da inzerat a jeho kamosi hned zatym napisu ze je to super, ze sa to oplati kupit z toho sa da zistit rovno ze kto s kym pomaha zbavit sa haraburdy castokrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 15. Jún , 2010, 15:34:12 » |
|
To nie je dobry napad, ak to bude citat niekto zo zivnostenskeho uradu ? :D:D:D co? predaj z druhej ruky a zivnostensky urad?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 15. Jún , 2010, 15:35:22 » |
|
byva aj zvykom ze niekto si da inzerat a jeho kamosi hned zatym napisu ze je to super, ze sa to oplati kupit z toho sa da zistit rovno ze kto s kym pomaha zbavit sa haraburdy castokrat to je specifikum pre vybrane regiony a vekove skupiny a rozumny clovek si spravi nazor sam.. hlupy sa pouci sam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 15. Jún , 2010, 15:40:41 » |
|
? :D:D:D co? predaj z druhej ruky a zivnostensky urad? Živnosťou je sústavná činnosť prevádzkovaná samostatne, vo vlastnom mene, na vlastnú zodpovednosť, za účelom dosiahnutia zisku a za podmienok ustanovených týmto zákonom. Co nie je zivnost mas hned v dalsom paragrafe taxativne vymenovane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 15. Jún , 2010, 15:42:30 » |
|
Živnosťou je sústavná činnosť prevádzkovaná samostatne, vo vlastnom mene, na vlastnú zodpovednosť, za účelom dosiahnutia zisku a za podmienok ustanovených týmto zákonom. Co nie je zivnost mas hned v dalsom paragrafe taxativne vymenovane. aj keby tu mal niekto otvoreny potajme obchod tak sa to na to nevztahuje lebo tu funguje pod nickom a to neni ze- prevádzkovaná samostatne, vo vlastnom mene,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 15. Jún , 2010, 15:46:10 » |
|
omg tak tu teraz rieste kokotiny este tyzden, sak pitu povedal jak to bude tak naco to dalej rozoberat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|