Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 16:38:57
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: inzeráty  (Prečítané 28836 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #45 kedy: 15. Jún , 2010, 16:37:44 »

no nie som  Smútim no snád sa to dá kúpit -a bude aj na rastisove adminské služby  Bavím sa skvele

za koľko ti to stojí?  Bavím sa skvele

Ja sa s Jánom B. nepoznám, asi preto nie som tiež VIP. Smútim
« Posledná zmena: 15. Jún , 2010, 16:42:41 od Pitu » Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #46 kedy: 15. Jún , 2010, 16:37:55 »

dojdi do BA, zobereme pravnika, vyhladame D.G. a mozes si ten titul od neho nejako dohodnut...

titul je z profika na amatera neprenosny  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #47 kedy: 15. Jún , 2010, 16:41:09 »

a iba on je VIP ? ci kazdy, kto sa osobne pozna s Janom B  Huh!  Bavím sa skvele

je to zlozitejsie. s uvedenym Janom B. sa obchodne pozna aj spominany pravnik, a aj tak nie je VIP, len biedny upratovac  Je mi do plaču
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #48 kedy: 15. Jún , 2010, 17:34:30 »

sak ale hlavy pojasene chodte si kupit stipku mozgu - uzivatelia, pozicia a tam to je.
VIP som ja, semish a dusky. vzniklo to po odkupeni fora od guitmana pre majitelov, aby mali pristup do temy VIP. v sucasnosti by bolo dobre neaktivnych upratovacov presunut do kategorie VIP alebo to nazvat nejako inac - proste ubermensch bez administratorskych funkcii.
Zaznamenané

o-yep sro
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #49 kedy: 16. Jún , 2010, 08:36:08 »

....VIP či neVIP....whip it je mi to jedno  Bavím sa skvele ....aj zamykanie inzerátov, čo bolo na tom zlé....stvoriteľ inzerátu si zabezpečil anonymitu ak potreboval a každý kto mal záujem sa mohol informovať cez SS a nekafrať mu do kšeftu zbytočne a z nudy....ak sa predpíše nejaká forma inzerátu a budem niečo predávať tak tú formu jednoducho dodržím....

....podľa mňa to bolo dobré ako to bolo....neboli s tým žiadne problémy, len niektorým rýpavcom začalo vadiť, že nemôžu rýpať....a privilégiá zase načo....je to zbytočnosť ktorá degraduje toto doteraz celkom demokraticky fungujúce fórum....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
udry
Hosť
« Odpoveď #50 kedy: 16. Jún , 2010, 08:38:54 »

....VIP či neVIP....whip it je mi to jedno  Bavím sa skvele ....aj zamykanie inzerátov, čo bolo na tom zlé....stvoriteľ inzerátu si zabezpečil anonymitu ak potreboval a každý kto mal záujem sa mohol informovať cez SS a nekafrať mu do kšeftu zbytočne a z nudy....ak sa predpíše nejaká forma inzerátu a budem niečo predávať tak tú formu jednoducho dodržím....

....podľa mňa to bolo dobré ako to bolo....neboli s tým žiadne problémy, len niektorým rýpavcom začalo vadiť, že nemôžu rýpať....a privilégiá zase načo....je to zbytočnosť ktorá degraduje toto doteraz celkom demokraticky fungujúce fórum....
  Ale zas ten pocit,že som VIP   :)
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #51 kedy: 16. Jún , 2010, 08:42:42 »

....že si zažil Woodstock....tak o Tebe nebudem tvrdiť, že to potrebuješ preto že si kapitalista a potrebuješ sa líšiť  Bavím sa skvele ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #52 kedy: 16. Jún , 2010, 08:43:57 »

sak ale hlavy pojasene chodte si kupit stipku mozgu - uzivatelia, pozicia a tam to je.
wueeeej..ozaj :) btw aky je rozdiel medzi miestny stamgast a inventar podniku?:)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #53 kedy: 16. Jún , 2010, 08:47:34 »

....že si zažil Woodstock....tak o Tebe nebudem tvrdiť, že to potrebuješ preto že si kapitalista a potrebuješ sa líšiť  Bavím sa skvele ....
ej veru,boli časy,ked sme si boli všetci rovní   Bavím sa skvele  /teda bolo aj zopár krivych ....../   Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #54 kedy: 16. Jún , 2010, 08:47:52 »

asi je to len odstupnovane podla poctu prispevkov Žmurk
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #55 kedy: 16. Jún , 2010, 09:09:16 »

presne tak - okukavac, stamgast atd je len podla poctu prispevkov.

funkcia vip bola vytvorena preto, aby sa uzivatelia bez vykonnych prav co maju co povedat ku chodu fora mohli vyjadrovat vo VIP teme na to urcenej. to je vsetko, niesu tam ziadne ukazky axe fx naviac a tieto rady sa nijako nerozsiruju - bolo to dane historicky po odkupeni fora od guitmana a nasledne po odkupeni podielu od duskyho.

ako s funkciou VIP a s pocetnou skupinou ludi s vykonnymi pravami Pitu nalozi uz bude na nom.

ak niekto narazal na VIP a na privilegia atd - su to ciste veci ohladne chodu fora/administracie/udelovania banov ... atd (resp. boli, pitu si to musi utriedit podla toho ako sa sam rozhodne). ziadna tajna nadradena skupina co si pise nieco naviac.
Zaznamenané

o-yep sro
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #56 kedy: 16. Jún , 2010, 19:39:17 »

neviem ci som len ja taky guru, ale ja ked si kliknem na kolonku uzivatelia a tam kliknem na pozicia, tak sa mi uzivatelia zoradia podla pozicii. takze hned zistis kto je vip, kto je upratovac atd.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #57 kedy: 23. Jún , 2010, 07:55:32 »

toz ale ked uz ma byt v inzeratoch nejaky poriadok ... http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,82615.0/topicseen.html tak tu by sa patrilo upratat a nie ze este moderator pripise OT  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #58 kedy: 23. Jún , 2010, 08:24:13 »

sorry :) uz je to zmazane, ale ked kaolko pise niekedy kkktinky tak to cloveka laka tiez  :)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #59 kedy: 23. Jún , 2010, 08:25:55 »

Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.