Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 15. Jún , 2010, 16:37:44 » |
|
no nie som no snád sa to dá kúpit -a bude aj na rastisove adminské služby za koľko ti to stojí? Ja sa s Jánom B. nepoznám, asi preto nie som tiež VIP.
|
|
« Posledná zmena: 15. Jún , 2010, 16:42:41 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 15. Jún , 2010, 16:37:55 » |
|
dojdi do BA, zobereme pravnika, vyhladame D.G. a mozes si ten titul od neho nejako dohodnut...
titul je z profika na amatera neprenosny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 15. Jún , 2010, 16:41:09 » |
|
a iba on je VIP ? ci kazdy, kto sa osobne pozna s Janom B je to zlozitejsie. s uvedenym Janom B. sa obchodne pozna aj spominany pravnik, a aj tak nie je VIP, len biedny upratovac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 15. Jún , 2010, 17:34:30 » |
|
sak ale hlavy pojasene chodte si kupit stipku mozgu - uzivatelia, pozicia a tam to je. VIP som ja, semish a dusky. vzniklo to po odkupeni fora od guitmana pre majitelov, aby mali pristup do temy VIP. v sucasnosti by bolo dobre neaktivnych upratovacov presunut do kategorie VIP alebo to nazvat nejako inac - proste ubermensch bez administratorskych funkcii.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 16. Jún , 2010, 08:36:08 » |
|
....VIP či neVIP....whip it je mi to jedno ....aj zamykanie inzerátov, čo bolo na tom zlé....stvoriteľ inzerátu si zabezpečil anonymitu ak potreboval a každý kto mal záujem sa mohol informovať cez SS a nekafrať mu do kšeftu zbytočne a z nudy....ak sa predpíše nejaká forma inzerátu a budem niečo predávať tak tú formu jednoducho dodržím.... ....podľa mňa to bolo dobré ako to bolo....neboli s tým žiadne problémy, len niektorým rýpavcom začalo vadiť, že nemôžu rýpať....a privilégiá zase načo....je to zbytočnosť ktorá degraduje toto doteraz celkom demokraticky fungujúce fórum....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 16. Jún , 2010, 08:38:54 » |
|
....VIP či neVIP....whip it je mi to jedno ....aj zamykanie inzerátov, čo bolo na tom zlé....stvoriteľ inzerátu si zabezpečil anonymitu ak potreboval a každý kto mal záujem sa mohol informovať cez SS a nekafrať mu do kšeftu zbytočne a z nudy....ak sa predpíše nejaká forma inzerátu a budem niečo predávať tak tú formu jednoducho dodržím.... ....podľa mňa to bolo dobré ako to bolo....neboli s tým žiadne problémy, len niektorým rýpavcom začalo vadiť, že nemôžu rýpať....a privilégiá zase načo....je to zbytočnosť ktorá degraduje toto doteraz celkom demokraticky fungujúce fórum.... Ale zas ten pocit,že som VIP
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 16. Jún , 2010, 08:42:42 » |
|
....že si zažil Woodstock....tak o Tebe nebudem tvrdiť, že to potrebuješ preto že si kapitalista a potrebuješ sa líšiť ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 16. Jún , 2010, 08:43:57 » |
|
sak ale hlavy pojasene chodte si kupit stipku mozgu - uzivatelia, pozicia a tam to je.
wueeeej..ozaj btw aky je rozdiel medzi miestny stamgast a inventar podniku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 16. Jún , 2010, 08:47:34 » |
|
....že si zažil Woodstock....tak o Tebe nebudem tvrdiť, že to potrebuješ preto že si kapitalista a potrebuješ sa líšiť .... ej veru,boli časy,ked sme si boli všetci rovní /teda bolo aj zopár krivych ....../
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 16. Jún , 2010, 08:47:52 » |
|
asi je to len odstupnovane podla poctu prispevkov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 16. Jún , 2010, 09:09:16 » |
|
presne tak - okukavac, stamgast atd je len podla poctu prispevkov.
funkcia vip bola vytvorena preto, aby sa uzivatelia bez vykonnych prav co maju co povedat ku chodu fora mohli vyjadrovat vo VIP teme na to urcenej. to je vsetko, niesu tam ziadne ukazky axe fx naviac a tieto rady sa nijako nerozsiruju - bolo to dane historicky po odkupeni fora od guitmana a nasledne po odkupeni podielu od duskyho.
ako s funkciou VIP a s pocetnou skupinou ludi s vykonnymi pravami Pitu nalozi uz bude na nom.
ak niekto narazal na VIP a na privilegia atd - su to ciste veci ohladne chodu fora/administracie/udelovania banov ... atd (resp. boli, pitu si to musi utriedit podla toho ako sa sam rozhodne). ziadna tajna nadradena skupina co si pise nieco naviac.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 16. Jún , 2010, 19:39:17 » |
|
neviem ci som len ja taky guru, ale ja ked si kliknem na kolonku uzivatelia a tam kliknem na pozicia, tak sa mi uzivatelia zoradia podla pozicii. takze hned zistis kto je vip, kto je upratovac atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 23. Jún , 2010, 08:24:13 » |
|
sorry uz je to zmazane, ale ked kaolko pise niekedy kkktinky tak to cloveka laka tiez
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku