Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 21:55:24
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: inzeráty  (Prečítané 28884 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #90 kedy: 27. Júl , 2010, 19:02:41 »

Rastis teraz ty ruku na srdce. Otvoril by si si eshop ked mas napredaj 5 gitar?

kazdu vec co kupis musis o nej vypisovat romany a vychvalovat ju do nebies, pripadne aj napisat recenziu a o tyzden napisat ze je to sice super ale predavas to lebo nie je to uplne ono co hladas, potom ti to budu tolerovat. Samozrejme nezabudni este vypisovat ze ako si stratovy z tohto biznisu lebo to davas tazko pod cenu aj oproti tomu za kolko si to ty kupil a bude to uplne super  Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #91 kedy: 27. Júl , 2010, 20:20:51 »

Som proti kseftovaniu na fore. Mozme spravit aj anketu. Vyhody typu "moze si vybrat, za slusnu cenu, atd...", ale vzdy to plati v ramci kupi od "kseftara". Ked chce clovek nieco predat, lebo sa toho chce zbavit, tak nema sancu, pretoze kseftar je nenazrana kurrva.  Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #92 kedy: 27. Júl , 2010, 20:42:47 »

mna jedine co zaraza je fakt ze sa to riesi az teraz.. donedavna to nikomu netrhalo pri inych clenoch zily ako je to mozne ze prave u korn24 to tak je? chodim sem nejaky ten rok a rastis ruku na srdce teda, tych kseftarov tu je pozehnane aj ked je tu uz dlhsi cas ticho a nejak tu uz dlho neboli.. co viem tak dost ludom pomohli dostat sa ku veciam..  fakt je na druhej strane ze toto nie je primarne inzerentne forum, to ano, uznavam a je debilne vidiet update 6 po sebe nasledujucich inzeratoch od jedneho cloveka.. a tiez ked tak uvazujem tak ani neviem kedy sa tu vlastne naposledy nieco normalne predalo  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #93 kedy: 27. Júl , 2010, 20:46:02 »

mna jedine co zaraza je fakt ze sa to riesi az teraz.. donedavna to nikomu netrhalo pri inych clenoch zily ako je to mozne ze prave u korn24 to tak je? chodim sem nejaky ten rok a rastis ruku na srdce teda, tych kseftarov tu je pozehnane aj ked je tu uz dlhsi cas ticho a nejak tu uz dlho neboli.. co viem tak dost ludom pomohli dostat sa ku veciam..  fakt je na druhej strane ze toto nie je primarne inzerentne forum, to ano, uznavam a je debilne vidiet update 6 po sebe nasledujucich inzeratoch od jedneho cloveka.. a tiez ked tak uvazujem tak ani neviem kedy sa tu vlastne naposledy nieco normalne predalo  Bavím sa skvele

mozno ti predosli kseftari si zaplatili tzv. predplatne na kseftovanie na fore Bavím sa skvele
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #94 kedy: 27. Júl , 2010, 20:50:09 »

...a rastis ruku na srdce teda, tych kseftarov tu je pozehnane aj ked je tu uz dlhsi cas ticho a nejak tu uz dlho neboli.....

ja som podobne debaty pokial si pamatam nikdy neinicioval, ale ked na to prislo, vzdy som bol na strane tej, ze toto je predovsetkym diskusne a az potom inzertne forum... ci zle si pamatam a inac som vravieval ?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #95 kedy: 27. Júl , 2010, 20:52:01 »

ja som podobne debaty pokial si pamatam nikdy neinicioval, ale ked na to prislo, vzdy som bol na strane tej, ze toto je predovsetkym diskusne a az potom inzertne forum... ci zle si pamatam a inac som vravieval ?
to je pravda.. len si nepamatam ze by som v pripade inych ludi zazil podobnu otvorenu debatu preto mi to napadlo
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #96 kedy: 27. Júl , 2010, 20:54:11 »

zas, asi by sa do toho nezacalo sprtat, keby sam korn24 na drzovku nenapisal, ze viete co, ja radsej vytvorim samotny thread, kde zhromazdim tych 5-10 gitar + dalsie veci, co sa mi uplnou zhodou nahod behom par dni nazbieralo doma a nevyuzije ich vsetky, tak sa ich potrebuje zbavit, ci ako sa tu niekto snazil licit tu hypoteticku situaciu, aby som teda niekoho krivo neobvinoval z uceloveho kseftarenia Bavím sa skvele
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #97 kedy: 27. Júl , 2010, 21:19:59 »

Som proti kseftovaniu na fore. Mozme spravit aj anketu. Vyhody typu "moze si vybrat, za slusnu cenu, atd...", ale vzdy to plati v ramci kupi od "kseftara". Ked chce clovek nieco predat, lebo sa toho chce zbavit, tak nema sancu, pretoze kseftar je nenazrana kurrva.  Na zdravie!

Ty tu bumpujes tiez dost vela veci, tak by si mal definovat, co je kseft a co este nie. Xing je kseftar uz tiez? Inzeraty su korenie tohto fora a hlavne diskusia pod nimi, co by niektori radi uzamkli tento nekonecny melanz na debatcsak.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #98 kedy: 27. Júl , 2010, 21:43:29 »

to je pravda.. len si nepamatam ze by som v pripade inych ludi zazil podobnu otvorenu debatu preto mi to napadlo

fakt neviem, načo sa tu o tom debatuje..   Popiskujem si
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #99 kedy: 27. Júl , 2010, 22:06:59 »

dostal som napad - urci sa limit veci, ktore moze clovek slobodne predavat ( napr. 3 gitary mesacne a pod ) ak niekto bude chciet predavat viac, tak by mal prispiet na hosting nejakym % s predaja. myslim si, ze to by bolo celkom slusna dohoda a pomohlo by to aj foru aj predajcovi ( nejake smiesne % hadam neublizi )  :)
Zaznamenané

kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #100 kedy: 27. Júl , 2010, 22:13:12 »

Ak to ma byt až taka smiešna suma tak bankovy prevod bude stáť viac  Na zdravie! . A nijako tých ľudí nedonútiš to zaplatiť, a zase riešiť to BANom... Podla mna dost nešťastná idea  Zdravíčko
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #101 kedy: 27. Júl , 2010, 22:15:06 »

nie budu sa mazat... a mi nehovor, ze ak predas 5 gitar mesacne za cca 2000E tak nejake 2% na hosting Ti z uctu neprejdu ? da sa aj poukazka. lebo chapes o co sa jedna dufam  :)
« Posledná zmena: 27. Júl , 2010, 22:15:28 od mario bross » Zaznamenané

korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #102 kedy: 27. Júl , 2010, 22:15:17 »

zas, asi by sa do toho nezacalo sprtat, keby sam korn24 na drzovku nenapisal, ze viete co, ja radsej vytvorim samotny thread, kde zhromazdim tych 5-10 gitar + dalsie veci, co sa mi uplnou zhodou nahod behom par dni nazbieralo doma a nevyuzije ich vsetky, tak sa ich potrebuje zbavit, ci ako sa tu niekto snazil licit tu hypoteticku situaciu, aby som teda niekoho krivo neobvinoval z uceloveho kseftarenia Bavím sa skvele

neviem co bolo na tom drze ze som chcel aby nebol bordel v inzeratoch... ?§!. nikdy som netajil ze veci su z ebay. A ak dobre viem neporusil som ziadne pravidlo. Ja sa tu nechem burit ani nic podobne len sa citim jak nejaky zlocinec dpc
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #103 kedy: 27. Júl , 2010, 22:15:34 »

vsak mu nezavidte nech si predava komu to skodi ?
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #104 kedy: 27. Júl , 2010, 22:17:03 »

nie budu sa mazat... a mi nehovor, ze ak predas 5 gitar mesacne za cca 2000E tak nejake 2% na hosting Ti z uctu neprejdu ? da sa aj poukazka. lebo chapes o co sa jedna dufam  :)

Na tomto fore predat 5 gitar mesacne? kks jak si ma teraz pobavil  Bavím sa skvele
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.